Fibrom uterin (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by kim
Abia astept sa ne povesteasca Rici prin ce a trecut si sa ne arate printisoru' ei. Dar sa impartaseasca si celelalte fete din experienta lor, si bune si rele, ca asa invatam unele de la altele.

KIM

Cu greu am ajuns si eu pe aici.
Dar am asa multe de povestit ca nici nu stiu cu ce sa incep.
In primul rand vreau sa stiti ca, desi am mai spus ceva de genul acesta, acum am si mai mare convingere ca medic mai bun decat Dl Dr Dumitrascu nu veti gasi pe intreg pamantul. E devotat, bland, optimist, nici nu am destule cuvinte. Plecata cu asemenea ganduri de acasa, caci stiti voi bine ce speriata eram, am ajuns pe mana lui, si iata-ma scapata cu bine. Uterul e la locul lui, fibromul la locul lui, iar eu ma simt excelent.
Inainte de a ma adormi, l-am chemat pe Dr Dumitrascu langa mine, si i-am spus sa imi promita ca nu imi scoate uterul, iar el, mi-a jurat ca asa ceva nu se va intampla. Am adormit repede, iar cand m-am trezit, Dr mi-a spus ca sunt gata si uterul e la locul lui.
Taietura pe burta e pe verticala, cusuta cu fire care trebuiesc scoase maine, iar pe uter e pe partea stanga, motiv pt care nici acum nu ma pot intoarce sau dormi pe aceasta parte. Am avut dren 2 zile, m-a chinuit ingrozitor prezenta lui. Desi m-au speriat ca va durea la scos, Dumitrascu a fost finut ca de obicei si abia am simtit. Am facut si antibioatice de 20 ml de 2 ori pe zi in vena, dar eram deja invatata cu intepaturile si vanataile. Cu calmantele am stat mai rau, speriata ca dau relaxarea uterului, si in lipsa contractiilor, atat de necesare acum, pot aparea complicatii cu fibromul, am cam ezitat sa cer, si, durerea a fost cam mare, nu am cu ce sa ma laud. Am coborat greu din pat, am cam refuzat sa manac, dar acum, ajunsa acasa (de luni) ma simt excelent.
Asa. La operatie s-a vazut de ce la eco se vedeau diferite dimensiuni ale fibromului. Luni, 24.01, la eco facut la cabinetul Dr Dumitrascu era si mai mare, de 136/160 mm. Impins de sarcina, a luat forma unei boabe de fasole, iar dimensiunea difera in functie de pozitia din care era masurat. Dr Dumitrascu a spus ca nu am de ce sa imi fac griji prea mari, el fiind embolizat nu va creste, se spera tocmai ca acum, dupa nastere va scadea, chiar daca nu considerabil, dar mai stiti, ca mai pot sa duc o sarcina, si ca nu e nevoie sa il scot. Singura problema e ca, el si-a schimbat pozitia initiala pe care o avea inainte de sarcina, cand nu imi crea nici o neplacere, si sa nu preseze pe alte organe. Altfel pot trai cu el bine-mersi. Daca ma hotarasc sa il scot, sunt sanse sa salveze uterul, dar el nu imi garanteaza 100% ca nu vor aparea complicatii, fiind mare intinderea lui pe uter. Pt ca, asa cum va spuneam, la cezariana, mi-a garantat 100% ca uterul va ramane la locul lui.
In sfarsit, vreau sa va spun ca se poate, si ca merita sa treci prin orice pt a avea copilasul dorit. Desi pt mine a fost totul asa cum stiti, pot spune cu mana pe inima ca a meritat.
Daca va uitati la poze, am un album si cu minunatii mei medici.
Pupici

POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss1 spune:

Bine ai venit mamico!!!!!
Draga Rici, de cand te asteptttttt!!!Ma bucur ca te simti bine tu si bebita. Am citit ce ai scris cu "sufletul la gura" desi stiam in mare parte ce ai povestit, ce sa-ti spun ca mi-au dat lacrimile pt ca ti-a fost rau .Nu, acum nu mai conteaza prin ce ai trecut, acum bucuria cea mai mare pentru tine este Albert si faptul ca ai ramas intreaga.Urari de sanatate, bebita sa creasca repede si sanatos!!!

PS. Urari de bine cu implinirea dorintelor si pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Rici, ma bucur ca ai aparut si ca esti bine ...imi pare rau ca te-ai chinuit in spital...Cel mic arata foarte bine si e un scump...

Dupa cum spuneam in alte mesaje, mai am cam o saptamana si merg si eu la embolizare...pana atunci nu prea am lucruri deosebite de impartasit...am inteles ca nu mai e nimeni de aici in aceeasi situatie momentan...

Nu zic ca n-am destule emotii de pe acum...am citit despre experienta altora si nu pot spune ca a fost floare la ureche dar decat cu uterul scos...iar dupa aceea, rezultatele difera de la caz la caz...

Va pup, va doresc numai bine tuturor si o sa va spun cum decurg lucrurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Cat am asteptat sa ne scrii.....Stiam ca ai nascut, ca esti bine si tu si bebele dar nu stiam ce au facut cu fibromul si uterul.Aflu o veste extraordinara ca le ai si vrei sa mai faci un bebe.Totul este sa dai peste oameni de omenie.
Multa sanatate si tie si lui bebe(este un scump).
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Sa-mi revin... am citit ce-ai scris si mi-au dat lacrimile de bucurie, si pozele sunt minunate, ce mai, m-am indragostit de omuletul tau, Rici draga. Cred ca ne contaminezi si pe noi pana la urma! Bucura-te din plin de momentele astea binecuvantate de Dumnezeu, cred ca n-o sa uiti toata viata sa-i multumesti pentru ce ti-a dat sa traiesti si sa apreciezi orice clipa pe lumea asta. Sa te faci bine bine de tot si sa mai vii sa ne transmiti virusu' cand face nani omuletu', ok?

KIM

Mergi la inceput

Arinna, daca mergi la embolizare, sa stii ca-ti tinem pumnii, fruntea sus, e un pas inainte, ai incredere ca o sa fie bine!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Margo, scumpa, ce vorbesti? Eu nu am spus asa ceva!

Arinna, nu te teme de embolizare, nu e nimic rau si dureros. E asa de simplu totul, nu are rost sa te sperii. O sa vezi ca am dreptate.
Sa te duci si tu la Mihai Dumitrascu, si sa vi sa le spui la fete daca am avut sau nu dreptate.

Iriss, ai vazut pozica cu tine?
Eu stiu ca Dumitrascu face si laparoscopie, nu asa ai vorbit cu el?

Sa va spun, ca marti seara l-am sunat pe dr meu de aici, si mare uimire pe el. Te cred si eu. Dar tot sceptic a ramas. Pacat. Eu cred in Dumnezeu, nu in medici. De ei ai nevoie, dar tot Domnul le rezolva pe toate.
Cand am inaintat in sarcina, nu stiam unde si cu cine sa nasc. Fusesem si la Cluj inainte de a ramane insarcinata si auzisem si pe acolo pareri negativiste. M-am rugat in fiecare seara, un timp, apoi m-am hotarat sa il intreb pe Bogdan Dorabat ce parere are el. Si el m-a indrumat spre Dumitrascu.

POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Rici, sa va traiasca ingerasul si sa fiti cu totii sanatosi! E tare tare scump si mai e si vedeta pe deasupra, deja!

Kim, n-am mai intrat pe aici de vineri, vad ca ti-ai gasit singurica raspunsul la intrebarea cu plantele; da, asa am cumparat zmeurul, sub denumirea red raspberry, tinctura si ceai, dar coacazul il am din Ro. De cate unitati e vit E, ai grija sa nu iei prea multa, ca ce-i mult nu-i si bun (sau tocmai d-aia iei numai 10 zile). Eu iau numai una pe zi, dar non-stop! Tu stii ca trebuie luata numai 10 zile? Si inteleg ca iei si tataneasa? Sub ce forma? Sa ai grija cu ea, fiindca multi naturopati o evita, cica poate duce la formarea de tumori. Eu am luat o perioada pentru chisturile de la sani, acum vreo patru ani (reteta din Formula-As), e drept ca mi-au disparut dupa tratament, dar mai apoi a aparut un nodul. Cand am venit din Ro (din vizita) am adus o multime de cutii cu ceai de tataneasa si tinctura, dar mi-a fost cam teama sa mai iau. Le am si acum si cred ca au expirat! Tataneasa asta e foarte controversata, unii o ridica in slavi, altii spun ca sa te feresti de ea. Pentru ceva grav, cand n-ai alta alegere, cred ca merita riscul, dar altfel, eu te sfatuiesc sa te mai interesezi ce si cum sa fii sigura ca o folosesti cum trebuie. Aaa, sa stii ca eu sunt si mai departe de tine decat Loma, tocmai in vest (Calgary).

Am inceput sa ma dau cu crema aceea cu wild yam, fie ce-o fi. Dar n-are instructiuni in ce priveste perioada, eu il folosesc dupa a 14 zi pana vine cm, cum zicea Loma.

Va pup,

Gabela

Mergi la inceput

Gabelutza, ce departe esti si tu! si ce grijulie, sper sa nu fac prostii de capul meu, dar m-am tot documentat si beau si ceai de tataneasa (si tinctura e buna dar nu am gasit decat in Ro si n-am primit pachetul), fiind indicat pt diverse tipuri de cancer, tumori, inclusiv fibrom uterin. Trebuie sa ma mai interesez, dar deocamdata ma simt ok.

Tataneasa este un adjuvant pretios pentru mai multe forme de cancer, cum ar fi cancerul la intestin, prostata si stomac, in care s-au obtinut rezultate spectaculoase. Se administreaza decoctul, 1-3 cani pe zi, pe stomacul gol, in 3-4 reprize, din care una obligatoriu dimineata, la trezire, inainte de a manca sau a consuma altceva. In tratamentul cu tataneasa al cancerului este strict necesar sa nu se consume carne, zahar, alimente cu conservanti, prajeli. Regimul alimentar va fi compus din minimum 50% cruditati. Se fac cure de patru saptamani, cu 12 zile pauza. Pe ansamblu, tratamentul dureaza sase luni. Acelasi tratament ne-a fost semnalat din scrisorile cititorilor nostri, ca fiind valabil pentru cancer la ficat, fibrom uterin, polipi stomacali.

Ca veni vorba de buruieni, mai beau si ceai de cretisoara, care ar merge cu napraznic dar n-am. Si mai vreau sa incerc spalaturi cu ceai de galbenele. Vitex iau o pastila pe zi, Materna la fel. Vit. E stiu ca se ia numai 10 zile in perioada fertila, ajuta pt sarcina si chiar pt fibrom am citit mai nou. Maine mai merg sa caut tincturi (zmeur, coacaz negru) dupa denumirile gasite. (Sunt tare suparata ca le cumparasem din Ro dar n-au mai ajuns din pacate, si asa produse naturale bune sunt la naturalplant, plantextract, etc. parca n-am incredere in astea de aici).

Numai bine si multe si pe la noi!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss1 spune:

Draga Rici,
in emotiile mele nu am intrebat de laparascopie, eu am discutat doar ce si cum sa faca, am vorbit de taietura orizontala, a spus ca acum fiind mai mic uterul va putea sa intre pe vechea taietura, care este orizontala, dar daca era inainte de embolizare nu putea.Cei drept este ca s-a lipit si de sufletul meu acest doctor.
Am vazut poza mea cu bebita,iti multumesc, am vazut toate pozele, am stat ceva timp si m-am uitat..Stii Rici, la cat eram de suparata in ziua aceea de vestea primita (ca trebuie sa ma operez)faptul ca l-am tinut pe Albertut in brate, m-a facut sa incep sa sper din nou, sa-mi doresc cu putere si eu un bebe .E TARE SCUMP!!!!Acum stiu, este un INGER!

Pentru fetele care vor face embolizare, este o incercare de a scapa de operatie, undeva am citit pe un site, concluziile de la un spital din Canada, cred (nu-mi amintesc sigur, dar cand am timp, o sa ma uit si o sa va spun concret) unde au avut rezultate pozitive la fibroame pot spune eu, uriase fata de ce vorbim noi pe aici, asa ca trebuie avuta incredere in medic, in voi dar mai inainte de asta in D-zeu. Mult succes si poate mai vin fetele care au facut sa ne povesteasca si noua din evolutie.

Mergi la inceput