Fibrom uterin (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabela spune:
Kim, deci nu gasesti naprasnic la tine? Cand merg iar la magazinul de plante o sa ma uit daca au aici si iti spun. Sa iei si o pastila de Evening Primrose Oil pe zi, cu exceptia zilelor de ciclu.
Gabela
Loma spune:
Rici draga mea, cu tine Dumnezeu a facut o minune, si noi iti multumim ca ne-o impartasesti si noua, Dumnezeu sa-ti ocroteasca puisorul sa fie sanatos si voinic. 

L-am vazut in poze e tare frumusel.
Tu te-ai incredintat lui si el avut grija de tine, te-a trimis la cine trebuia, sunt asa de emotionata....
Felicitari Rici inca o data. L-am vazut pe bebe Albert in poze e tare frumusel.
Gabela, ti-ai ales bine progesteronul crema, m-am uitat si pe site-ul ala indicat de tine, am vazut ca tot scrie de cartile lui John Lee, daca ti se ofera ceva din cele trei, alege-o pe cea "What your doctor may not tell you about premenopause" - este cea mai concludenta, si ofera la fiecare problema explicatii dar si un fel de tratament de vindecare.
Daca nu ai mod de administrare la crema, sa stii ca asa se procedeaza se incepe din ziua a 14-a pana la venirea ciclului, si in cantitate de 20-40mg pe zi. Daca ramai insarcinata nu intrerupe crema, foloseste-o in primul trimestru de sarcina, chiar este f. indicat.
Eu iau Vit. E zilnic, o capsula de 400 UI si ulei de somon, si Seleniu, si 2 lingurite de seminte de in macinate. Cu ocazia asta am realizat ca de fapt corpul meu nu prea avea de unde sa-si ia vitaminte, eu nu mai luasem vit. de vreo 5 ani, cred ....
Magneziul cica e f. indicat chiar din ziua a 14 ajuta la producerea progesteronului.
Kim, nu prea pot sa te ajut cu plantele (tinctura de zmeur, si coacaz negru) eu majoritatea le am din Romania, aici nu mi-am cumparat decat vitex. Nici eu nu prea stiu ce sa-ti spun de tataneasa, auzisem ca intern e recomandata in probleme digestive, intestine, fiind o planta f. bazica, ceaiul e foarte "lesios". Extern cica e buna pt. spalaturi jos, faci un ceai concentrat de tataneasa si coada calului. Eu imi mai puneam comprese si pe sani.
Va pup fetelor 
Smerenia este regina virtutilor.
Gabela spune:
Loma, acum daca zici tu ca am ales crema bine, m-am linistit in sfarsit, ca am incredere in ce spui, fiindca mi-am dat seama ca te-ai documentat bine pe tema asta. In ce priveste cartea nu mi se va oferi, deoarece eu am cumparat crema din magazin, iar adresa siteului am gasit-o pe eticheta.
Pupici pentru toate fetitele!
Gabela
arinna spune:
Multumesc mult pentru incurajarile in ce priveste embolizarea...de-ar trece mai repede saptamana asta, sa-mi sun medicii pentru internare...pe langa emotii ma si bucur pentru ca e ceea ce doream - trebuie sa ajungi la Municipal ca sa primesti o recomandare pentru embolizare ca altii n-ar pomeni de asa ceva ca si cand nu exista, si oricum nu se face fara sa te trimita cineva de acolo...iar in ultimiul an am trecut pe la aproape 10 ginecologi si toti mi-au vorbit de taiat sau scos...
Sigur ca e foarte dragutz Dr Dorobat,am vazut ca s-a discutat despre el,cand l-am intalnit mi-a explicat cum decurg lucrurile in mare si alte lucruri legate de fibroamele "personale"...Asa ar trebui sa fie toti medicii...
Inca o data multumesc pentru suport,sunteti adevarate prietene...

kim spune:
Gagici!!!
In sfarsit, am gasit extract de muguri de zmeur (red raspberry), voi cum il luati, in ceai, de cate ori pe zi si cate picaturi?In schimb nici urma de naprasnic, extract de coacaz negru...
Gabela, acum vad ca mi-ai scris de Evening Primrose Oil, am auzit ca e bun dar n-am f multe informatii, zi-ne tu daca te-ai documentat.
Arinna, Doamne ajuta sa scapi de probleme. Dar nu ne uiti!
la toate fetele
KIM
Loma spune:
Kim extractul de muguri de zmeur eu il iau asa, 50 de pic. x 2 ori pe zi, intr-o jumatate de pahar cu apa, ca sa nu se interfereze cu alte plante din ceai, si am grija sa nu beau nimic sau mananc nimic nici inainte si nici dupa.
Acum iti scriu ce scrie pe cutia din Romania, cum se administreaza, 30 de picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi; sau 50-70 pic. o data pe zi.
Loma spune:
Kim uite aici ceva despre evening primrose oil
Iti scriu ce scrie in cartea " Healing fibroids" - A doctor's guide to a natural cure.
Acizii grasi nesaturati.
Celule umane au in compozitie acizi grasi. Acizii grasi nesaturati asigura normala functionare a celulelor, la nivel de membrana celulara.
Acizii grasi nesaturati cei mai indicati sunt cei din clasa Omega -3, si 6 si 9.
Acesti Omega sunt f. effectivi in reducerea fibroamelor uterine, chisturi mamare si endometrioze, au rol antiinflamator.
Omega -3: seminte de in- cea mai buna sursa; purslane (iarba grasa – sursa f. buna, cea pe creste mai in toate gradinile si face floricele mici galbene), germenii de grau, seminte de susan, nuci, masline, soia, oua de gaina crescuta natural, cel mai indicat gainile sa fie crescute cu seminte de in, alunele in general, samburi de migdale, nucile de Brazilia, si in general la toti pestii care traiesc in ape adanci si reci: somon, sardine, tuna, cod, macrou, halibut, etc..
Omega-6 sunt alti acizi grasi ce se gasesc mai mult in uleiuri, walnut oil, sesame oil, evening primrose oil (ulei de ciubotica cucului), borage oil (ulei de limba mielului), si ulei de coacaz negru.
Tot aici recomanda cu caldura ca atunci cand iei vit. E si sau alte tipuri de uleiuri sa iei si Seleniu, cica e foarte bun, nu permite la toate felurile de uleiuri ingerate sa se oxideze, in procesul de digestie, sau recomanda sa iei niste vitamine mai bune, care sa contina Seleniu, Magneziu, B -urile, zinc si cupru, acid folic, Vit. A, C, etc.
arinna spune:
Kim, esti tare dragutza,
cum sa va uit...Chiar vroiam sa va intreb daca in Canada e tentata ideea cu embolizarea...oricum sunteti tare simpatice toate cu sfaturile naturiste care sunt foarte bune, mai ales pentru cele care nu au problemele avansate...si pentru toate cele care au probleme cu sanii... pentru o viata sanatoasa in general...
Si eu am luat zmeur din asta dar in combinatie cu elixir de fructe de soc , nu stiu daca e pe acolo, cica in asociere sunt foarte bune...n-am luat foarte mult, doar acum cateva saptamani ca sa mai opresc hemoragia, si vad ca sunt mai bine...acum le-am oprit, ca sa nu produca vasoconstrictie inainte de embolizare...in viitor sunt bune oricum, si in plus toate femeile au probleme cu sanii si e de dorit sa incerce sa scape de noduli caci dupa o varsta devin foarte periculosi...
La mine pe cutie la extract din mladitze de zmeur spune ca se iau 30 de picaturi in putina apa de 2-3 ori pe zi sau 50-70 de picaturi o data pe zi, in asocieri.
poate gasesti elixirul din fructe de soc pe acolo, are o multime de indicatii si se ia in asociere cu zmeurul, pentru problemele noastre...se numeste
arinna spune:
....se numeste SAMBUCUS NIGRA -e tot o tinctura...am mai spus eu aici despre ea dar daca te hotarasti si o gasesti iti spun cum se administreaza...

Loma spune:
Arinna, se practica si in
embolizarea de ceva ani buni, din ce am citit eu, personal nu cunosc pe nimeni care sa-si fi facut embolizare.
Insa cel mai frecvent medicii aici iti recomanda HRT (hormone replacement terapy), ca doar la medicamente stau cel mai bine, hormoni de natura chimica, care acum dupa ce m-am iluminat eu, este exact ce ce-i "lipseste" un corp dezechilibrat hormonal.
Arinna pentru hemoragii sunt f. bune tinctura de coada soricelului si traista ciobanului, daca te intereseaza, dar sper ca nu mai fie cazul, spune-mi si iti scriu exact cum se administreaza.