Fibrom uterin (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by kim
Rici dragutzo
bati toate recordurile!!!

KIM

Eu stiu.
Dar nu e chiar asa. El a fost deformat sub presiunea capsorului copilasului. S-au cam batut si s-au cam turtit. Nu v-am spus ca bebe avea la nastere capsorul putin turtit pe partea lui stanga, unde a "dormit" pe fibrom? Probabil ca de asta apareau diferite dimensiuni la eco, in functie de unghiul din care era masurat. El nu mai era rotund-oval, ci are o forma usor, stiu eu, concava (?), ca o boaba de fasole.
Problema e ca nu mi se opreste sangerarea. Acum iau ergomet.
Am pus poze.

POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mada

...ca de obicei, esti foarte bine documentata......sper sa n-am si asa ghinion, mai ales ca aveam starile gen "bufeu" dinaintea embolizarii si intr-adevar luasem orgametril vreo doua saptamani parca dar tocmai pentru starile proaste datorate hemoragiei prelungite, ca sa o opresc...iar embolizarea nu am facut-o chiar imediat...sper sa fie totusi din cauza lipsei de ca sau fe...nu ma reglez deloc cu calciul, desi iau din ianuarie...acum iau si D3...nu am avut niciodata asa spasmofilie ca acum...

Altfel, sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie pentru tine...

Rici

...e si mai dragutz Albert, se face din ce in ce mai scump...si ce ochi frumosi are...
Ai grija de tine, sper sa scapi cat mai repede de pierderea asta de sange...sa te bucuri din plin de ceea ce ai realizat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Rici,
intreaba doctorul de sangerarea asta, nu astepta, si fa-te bine. Nu stiu daca ajuta, dar sa stii ca prezemta ta aici, pozele cu bebicul tau ne dau sperante... cred ca uiti de toate cand il vezi...

Fetelor,
aveti incredere in tratament, nimic nu e garantat, facem si noi ce ne sta in putinta sa ne marim sansele de "vindecare", chiar daca nu se resoarbe macar sa-l mentinem la niste dimensiuni acceptabila, sa nu devina deranjant, si mai ales: sa aducem si noi pe lumea asta un bebic sanatos si frumos! Incredere si perseverenta, e vorba de tratament de durata, nu asteptati minuni de la o zi la alta. Si daca e sa traim o viata cu el, sa invatam s-o facem frumos... fiecare cu tratamentul personalizat, e un mod de viata pana al urma, nu avem tratament identic, organismul reactioneaza oricum diferit... starea de spirit isi are rolul ei. Fiti optimiste!

Cu drag, un martisor de la mine

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

continuarea la cap. (6), click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44379" target="_blank">aici

19+

Mergi la inceput