Fibrom uterin (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Nu disper ca n-am de ce, doar ca rabdarea mea e intinsa la maxim, si pt ca in esenta am obtinut ce mi-am propus. Ei, mi-a venit si mie randul... Culmea e ca fibromul nu-mi creeaza nici un fel de neplaceri, puteam sa nici nu stiu de existenta lui, poate era mai bine, ca nu ma stresam atat. Pe de alta parte, acum ca ma tratez, ma preocupa chestiunea si am grija si ce mananc, etc., poate imi sporesc sansele sa raman gravida... Stiintific e ok, practic mai greu. Cand aud ca sunt unele care au ovulat la ciclu nu mai stiu ce sa zic. Numai D-zeu stie ce are de gand cu fiecare dintre noi. Asa ca fac ce pot si in rest ma incredintez Lui. Doamne ajuta! Sa ne auda pe toate fetele de aici!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by kim

Ei ei, Rici draga, te cam intreci cu mutantul tau... Cat e de mare? asa din cate stii tu...

KIM

Mi-e si rusine sa spun.160/136 mm

quote:
Originally posted by Rianna

Bine ai revenit,fericito! Albert e cu siguranta mandru ca are o asa mamica curajoasa!

Dar ce mandra sunt eu. La o luna are 4,300 kg, de la 3 kg cu cat a iesit din spital (si 3,150 la nastere) si 54 cm, de la 49 cat a avut la nastere.

Mie nu mi s-a oprit sangerarea.
Arinna, eu ce am stiut am tot scris, si la 1 si la celelalte. Fara suparare pe mine

Pupici

POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Rici dragutzo,16/13 cm? bati toate recordurile!!!
Ca tot vorbim de dimensiuni, ma intereseaza evolutia mutantului tau de cand l-ai descoperit, in timpul sarcinii,dupa, etc. Se poate?
Pupa-l pe mandrete de baiat!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nu, Ricice suparare, nu trebuie sa repeti nimic si ai fost foarte dragutza in mesaje...
Oricum evolutia ta a fost foarte buna si n-ai avut nici cine stie ce dureri, asa parca spuneai, nu ti s-a oprit ciclul, ai facut bb...dar e un lucru nou, la care nu reactioneaza toata lumea identic...altfel ar fi fost suficient, scria una din noi, care a facut prima, si gata...sunt de dorit cat mai multe pareri despre asta...

Ce baietzel frumos ai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fetele si mai ales FANTAcare te arati neincrezatoare in tratamente naturiste...
Sa va spun surpriza mea referitoare le ceaiuri si alte tincturi.Eu din 14 ianuarie de cand am aflat de fibrom am inceput in forta un tratament naturist: napraznic, zmeur, soc,etc si adaugam pe masura ce auzeam alte preparate, ajungand sa iau chiar si ulei de catina, propolis, pe principiul rau nu fac, chiar daca nu contin progesteron (fiecare avea un rol al sau: vitamine A si E, antiinflamator,inunomodulator etc.
Dupa primele zile de tratament durereile lejere provocate de fibrom au incetat, iar dupa 2 sapt o alergie pe care o capatasem exact acum 1 an, in februarie, care se manifesta numai in anotimpul rece, prin crize (rafale)de stranut puternice dimineata la trezire si nas care curgea rau toata prima jumatate a zilei....a DISPARUT.Total, nu mai am buzunarele burdusite cu batiste, rar mai stranut dar nasul nu mai ramane desfundat toata ziua. Doua dintre produse: uleiul de catina si elixirul din fructe de soc aveau rol (sau interferau) si in alergii (rinita alergica)
Asa ca ma tratez de una si scap de alta...sper ca si fibromul s-a mai linistit din cresterea lui, de aceea nu ma mai doare
Nu disperati, se poate!Cu tot Plafarul mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

MadaS, sunt neincrezatoare in privinta resorbirii fibromului cu tratamente naturiste iar daca tu ai atat de mare incredere (si nu o spun cu rautate) si crezi ca fibromul se poate resorbi de la tratamente naturiste ar fi bine sa-ti faci si o echo vaginala sa vezi ce dimensiuni are fibromul si daca mergi pe drumul cel bun cu tratamentele naturiste, nu vreau sa ma intelegeti gresit asta e doar parerea mea. Si daca fibromul scade in dimensiuni atunci BAFTA !

Mergi la inceput

Fanta,
Era un exemplu ca un tratament naturist poate avea efecte...chiar neasteptate. M-am chinuit un an cu acea alergie(in sezonul rece imi curgea nasul in continuu, de dimineata pana spre pranz) si am refuzat sa merg la doctor stiind ca tratamentele pt alergii sunt pe baza de cortizoli, cu atatea efecte adverse, si dau rezultate extrem de greu sau ...deloc.
In privinta fibromului, am facut doua eco transvaginale la sfarsitul lui ianuarie (cand l-am descoperit)(apare identic in ambele, de 3/4,5) si o sa mai fac peste alte 3 luni(perioada recomandata de medici). In principiu, eu am ales laparoscopia cu dr TUTUNARU peste 3-4 luni, dar pana atunci nu stau degeaba, incerc.Simplu fapt ca durerile cauzate de fibrom au incetat complet dupa inceperea tratamentului, e un semn ca i-am incetinit sau poate chiar oprit cresterea.Cat despre "sa dea inapoi" stiu ca e mai greu, dar..niciodata nu se stie
Eu in '98 am avut chist ovarian de 3 cm(cu recomadari de operatie urgenta!!!) si a disparut..cu tratament ce-i drept.Am mai fentat niste operatii, si nu mi-ar displacea sa mai fentez inca una, fie si ea laparoscopie.
Nu plec de pe site, va tin la curent.

Mergi la inceput

Arinna
scriu aici pt ca vad ca v-au somat sa va mutati aici cu embolizarea...
Din tot ce am citit eu in rapoartele despre embolizare publicate de francezi si canadieni, recente, in oct 2004, am inteles ca singurul motiv care poate induce menopauza timpurie ca urmare a embolizarii ar fi blocarea arterei ovarine. Singurele raspunzatoare de activitatea ciclica a femeii sunt ovarele, uterul nu intervine direct in ciclul hormonal.
Sau mai pot fi explicatii, daca inainte de embolizare s-a facut un tratament cu progesteron de sinteza (sau alti hormoni) pt a reduce talia fibroamelor. Progesteronul sintetic (toate medicamentele de sinteza contin o forma alterata a formulei naturale) are numeroase efecte adverse, printre care si inducerea menopauzei timpuri.TOATE produsele naturale care contin progesteron (ceaiuri, tincturi, plante) au progesteron naturral, fara nici un fel de efecte adverse, indiferent de cantitate.
Va dau doua link-uri cu doua articole care atesta care pot fi efectele adverse ale hormonilir de sinteza
http://www.observatorul.com/articles_main.asp? action=articleslistarchive2002
http://www.eva.ro/sanatate/articol191.html

Mergi la inceput

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\divers\PSM, osteoporoza.htm
scuze, primul link era incomplet
Articolul se numeste PMS, OSTEOPOROZA SI MENOPAUZA
din revista OBSERVATORUL

Mergi la inceput

http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleviewdetail&ID=154

acum va trimit direct la articol cred
Scuze...

Mergi la inceput