Fibrom uterin (5)
Raspunsuri - Pagina 13
kim spune:
Rici, stiu ca ti-e inca greu... dar cand iti vad baietelu' inteleg de ce te-ai luptat atata. Sufletelul de el... merita orice sacrificiu. Daca va trebui sa luptam tot restul vietii cu fibromul, accept, numai sa pot aduce pe lume o comoara ca a ta... Incet si cu rabdare, etapa cu etapa, le vom duce pe toate, nu-i asa?
Fanta, carmenus, ma bucur ca v-ati intors sa ne mai impartasiti din experienta voastra, voi cu Rici sunteti veteranele topicului, eu una am invatat ceva de la voi... 

KIM
rachel owen spune:
Va multumesc, fetelor! 
Puiutul meu e bine, e mare, azi are o luna. Eu pun poze in album mereu, asa ca va puteti uita cand vreti. Luni vine si D-na dr sa il vada, sa il cantareasca, sa vedem cat a luat in greutate. Dupa cum vedeti in poze e grasunel, are niste falcutze, uneori cand sta cu capul intr-o parte parca i se scurg.
E adorabil, si inca ma mai uit la el si plang de emotie, si nu imi vine sa cred ca minunea s-a intamplat si il tin in brate, il am, e al meu.
Problemele...Dr a zis sa nu ma sperii, ca s-ar putea sa fi intrat la mica menstruatie. Acuma numai mica nu e, ca ma tine de o saptamana. De sunat l-am sunat atunci, si apoi nu am mai vrut sa il deranjez, sa ii spun acelasi lucru. Doar seara mi se intampla. Poate si pt ca eu nu il alaptez direct, ma folosesc de pompa electrica si ii dau cu biberonul, iar noaptea e prea obositor si ii suplimentez cu lapte praf. In plus m-am ales cu o anemie severa in urma operatiei (era de asteptat, caci am avut nitzel lipsa de fier inca inainte de nastere) si dr de fam a zis ca e numai bine ca laptele praf ii asigura lipsa.
Nu ma sperii de nimic, caci nu are ce sa mi se intample. M-am speriat prima data, pt ca lohiile erau normale si m-am trezit dintr-o data plina de sange. L-am sunat pe Dr Dumitrascu si el m-a linistit. In plus m-a asigurat ca nu se va intampla nimic, stiti voi teama mea sa nu imi pierd uterul. Nu e de ras, pt ca cred ca toate ne confruntam cu aceeasi problema. Am vazut ca in sfarsit exista si medici care nu se gandesc numai la operatie, ci incearca sa faca tot posibilul sa gaseasca alte solutii. Ii multumesc Domnului si Dr Dorobat ca m-a indrumat spre Dr Dumitrascu, si ca totul a fost asa de simplu si de usor. (stiu, multi viteji dupa razboi :)
Acum, asa cum am mai spus, trebuie sa vedem cum regreseaza fibromul, dupa ce uterul se trage. Oricum mai repede de 6 saptamani nu pot face nici control, nici eco, nici nu as vrea, asa ca in privinta asta nu am vesti. Dar trebuie sa recunoasteti ca sunt cea mai tare de aici: am cel mai mare mutant
.
In privinta embolizarii, cele care se temeau, aveau prejudecati si vorbeau in necunostinta de cauza, despre "radiatiile" alea, bata-le vina, am dus la capat sarcina, am un bebe sanatos, si nu am nici o durere au jena in dreptul fibromului. Foarte putin ma mai deranjeaza locul unde este incizia pe uter, in stanga, poate si pt ca el se tot trage, dar ma simt bine. Era si cazul, la o luna. Uneori mai glumesc cu sotul meu, si ii spun sa mai facem si o fetita. Dar e randul vostru. Eu mi-am indeplinit "misiunea".
POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
kim spune:
Ei ei, Rici draga, te cam intreci cu mutantul tau
... Cat e de mare? asa din cate stii tu...
KIM
arinna spune:
Kim,
...numai noi si Ricci mai stam pe aici in weekend,
nu-mi raspunde si mie nimeni la subiectul cu embolizarea care l-am pus separat sa se vada mai bine "concluziile"( e mai usor sa citesti de embolizare separat decat sa cauti "printre fibroame",mai ales dupa ce o faci...teorie mai gasesti dar practic e important...) ma refer mai ales la cele care au mai facut asa ceva, cu exceptia lui carmenus care a fost tare dragutza...
Rianna spune:
Bine ai revenit,fericito! Albert e cu siguranta mandru ca are o asa mamica curajoasa!Multa, multa sanatate si sa ne chemi la nunta micutului tau...!
Sa fiti fericiti!
Pupici
Rianna
kim spune:
Arinnutzo, te-as ajuta eu daca as putea, dar n-am ajuns inca la faza aia... Era un val de fete care mergeau la embolizare, acum nu stiu pe la ce topice au fugit... carmenus stie...
Da, eu in week-end sunt libera si am timp sa butonez, ba chiar si saptamana care vine ca sunt in vacanta
, asa ca mai povestim...[flo
]
KIM
arinna spune:
Kimutza
...vacanta placuta, sa te odihnesti si sa te refaci !!!...iar "data" viitoare sa fie vesti bune si tu
Pana scrie cineva la "embolizare" cred ca o sa incep sa tin eu un jurnal
ca sa nu dispara subiectul la cos,ca e pacat de el...bunatate de subiect, si daca vrei...ai ce scrie...
si mai povestim...
kim spune:
Arinna, imi pare rau ca ti-a taiat subiectul tocmai pe cand a inceput sa functioneze
... asta este... lasa ca ne descurcam noi ... sa nu fibromatam pe careva... ramanem acasa la noi... ca e mai bine.
Ca sa-ti raspund la intrebarile de la embolizare: Sigur ca ma gandesc la multe posibilitati, embolizarea poate fi una dintre ele, pentru ca deocamdata nu vad o imbunatatire a situatiei, nu reusesc sa raman gravida si nici sa scap de fibrom, dar tb sa am rabdare, orice tratament naturist se face min 3 luni, insa ceasul meu biologic ma zoreste, intelegi? am 31 de ani, un fibrom de 7 cm, si tendinta lui e sa creasca nu sa se resoarba, nu? vreau un bb si mai sper ca sarcina sa ajute, dar numai D-zeu stie ce va mai fi.
Incerc sa ma tin informata ca sa aleg rapid varianta cea mai potrivita pt mine, deocamdata sunt in expectativa, dar nu vreau sa treaca asa anii... iti dai seama...
Deocamdata... ma rasfat, saptamana asta mai ales- care ar trebui sa coincida cu perioda fertila-, cu cumparaturi, mici pofte, mofturi, relaxare, dragoste... Cam asta e viata mea.
KIM
Fanta spune:
Kim daca tu disperi la 31 de ani eu ce sa mai spun... mai am putin si implinesc 34 de ani, las` ca vine si la noi BB-elul, eu nu prea am incredere in tratamentele naturiste (si ma refer la resorbirea fibromului prin tratament naturist) daca as fi stiut mai inainte de a ma opera de embolizare cred ca era mai bine, nu mai aveam taietura pe burta dar asta e, acum e prea tarziu si nu am altceva de facut decat sa astept sa se intample minunea.
Rici, esti o fericita cu asa minunatie de baietel, Doamne tare-i dragalas, e o scumpete ...nu mai am cuvinte. Cum e, e cuminte, te lasa noaptea sa dormi ?
arinna spune:
Kim
...am inteles de ce te grabesti, e adevarat ca pana una- trec anii, eu am 37,e bine sa-l faci cat mai devreme, chiar daca se poate si mai tarziu...e adevarat, daca nu ramai insarcinata nici dupa cateva luni de tratament naturist trebuie sa faci ceva sa scapi de el...daca faci embolizare trebuie sa astepti un timp bun sa se resoaraba, sau eventual vei putea face o operatie mai simpla dupa aceea...mie nu de operatie mi-era mai frica ci de faptul ca era riscanta in cazul meu, avand trei fibroameme, putea aparea o sangerare necontrolata( asta-mi mai lipsea) si nu mi le-ar fi scos nimeni decat prin histerectomie...asa e, "fugit irreparabile tempus" ...pana te hotarasti ce sa faci, pana actionezi, mai trece ceva...e bine ca ai inceput sa te preocupi...eu iti doresc insa ceea ce e mai simplu, sa faci bb fara probleme si sa se retraga fibromul, sau macar sa nu-ti mai creze neplaceri...

Cat despre embolizare, intentia mea de a le fi mai usor celor interesate de asta, care sunt sau nu inca pe forum,fara sa mai caute prin fibrom 1,2,3,4,5 ...a esuat, daca ar fi fost in interesul meu exclusiv as fi intrebat aici, la fibrom, ceea ce ma intereseaza, asa cum am si facut si am primit raspunsuri foarte incurajatoare si de mare folos de la fete...
Aveam pretentia la o explicatie, o fi politica siteului sau alt motiv dar pana una alta scriem in el cu avantaje pentru oricine, asa ca ar trebui sa contam cat de cat, nu sa ni se incida usa in nas...
Multumesc