Stiti cumva o cresa buna in zona asta? Stiu sigur ca exista pe undeva pe la Vatra, dar nu stiu exact adresa. Unde as putea afla?
Va multumesc,
Alexandra
Pe aici s-a vorbit adesea despre cresa Ciobanasului (de pe strada Ciobanasului), ca fiind foarte buna....
unde e ciobanasu asta? Si e doar cresa, sau si gradinita?
mersi.
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
eu stiu ca e doar cresa dar nu cunosc detalii, Str. Ciobanasului nr.23 tel 3223085
succes
Buna! Raspund la acest mesaj vechi de aproape 2 ani cu o intrebare: ce ati aflat sau stiti despre Ciobanasul asta? Eu stiu pe unde vine strada asta, si eu caut tot prin zona Vatra Luminoasa-Iancului. Alexandra, tu ce ai gasit pana la urma la vremea respectiva? Multumesc. Anca 
AncaSiRoxana
Cresa Ciobanasului e situata aproximativ pe la Piata Muncii. Am inteles ca are conditii bune, dar cel mai bine e sa o vezi.
Cunosc 2 copii care anul acesta au inceput sa mearga aici.
-O fetita de 2 ani si 4 luni care dupa o saptamana a facut inceput sa aiba probleme si a fost retrasa. Mai exact in afara plansului cand lasi copilul- normal la toti copiii, chiar mai marisori, la gradi- acasa devenise apatica, nu se mai juca, manca in permanenta (ea nu prea mananca de felul ei), plangea noaptea si tipa "Tati nu ma lasa" (tatal o ducea dimineata). Au fost cu copilul la psiholog si concluzia a fost cainca nu e pregatita de cresa.
-Un baietel de doi ani neimpliniti care plange si el, dar in rest se comporta ok. Doar ca merge 3-4 zile si apoi 1 saptamana sta acasa cu raceli. Dar asta e clasica si se intampla in primul an de colectivitate, indiferent daca e gradinita sau cresa.
buna as avea si eu o intrebare pt mamicile care si-au inscris copilul la cresa ciobanasul cu cat timp sau asezat la rand inainte de inscriere ca am auzit fel si fel de pareri
Mai este si cresa Cercelus, intre P-ta Muncii si Baba Novac, in spatele magazinului Mega Image.![]()