Cresa in zona VatraLuminoasa - Pantelimon -Ianculu

Cresa in zona VatraLuminoasa - Pantelimon -Ianculu | Autor: Alexandra

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva o cresa buna in zona asta? Stiu sigur ca exista pe undeva pe la Vatra, dar nu stiu exact adresa. Unde as putea afla?

Va multumesc,
Alexandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pe aici s-a vorbit adesea despre cresa Ciobanasului (de pe strada Ciobanasului), ca fiind foarte buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

unde e ciobanasu asta? Si e doar cresa, sau si gradinita?
mersi.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

eu stiu ca e doar cresa dar nu cunosc detalii, Str. Ciobanasului nr.23 tel 3223085

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Buna! Raspund la acest mesaj vechi de aproape 2 ani cu o intrebare: ce ati aflat sau stiti despre Ciobanasul asta? Eu stiu pe unde vine strada asta, si eu caut tot prin zona Vatra Luminoasa-Iancului. Alexandra, tu ce ai gasit pana la urma la vremea respectiva? Multumesc. Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cresa Ciobanasului e situata aproximativ pe la Piata Muncii. Am inteles ca are conditii bune, dar cel mai bine e sa o vezi.
Cunosc 2 copii care anul acesta au inceput sa mearga aici.
-O fetita de 2 ani si 4 luni care dupa o saptamana a facut inceput sa aiba probleme si a fost retrasa. Mai exact in afara plansului cand lasi copilul- normal la toti copiii, chiar mai marisori, la gradi- acasa devenise apatica, nu se mai juca, manca in permanenta (ea nu prea mananca de felul ei), plangea noaptea si tipa "Tati nu ma lasa" (tatal o ducea dimineata). Au fost cu copilul la psiholog si concluzia a fost cainca nu e pregatita de cresa.
-Un baietel de doi ani neimpliniti care plange si el, dar in rest se comporta ok. Doar ca merge 3-4 zile si apoi 1 saptamana sta acasa cu raceli. Dar asta e clasica si se intampla in primul an de colectivitate, indiferent daca e gradinita sau cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bybyca spune:

buna as avea si eu o intrebare pt mamicile care si-au inscris copilul la cresa ciobanasul cu cat timp sau asezat la rand inainte de inscriere ca am auzit fel si fel de pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Mai este si cresa Cercelus, intre P-ta Muncii si Baba Novac, in spatele magazinului Mega Image.

Mergi la inceput