Exista suflete pereche ??

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobulet spune:

Eu cred ca exista!
Povestea mea este suna cam asa... Acum locuiesc in Craiova. M-am nascut in Cluj, la 9 ani familia se muta la Stau Mare, termin facultatea la Bucuresti si aterizez la olteni!!!
Mai in gluma, mai in serios tata imi spunea sa fug de olteni... Cand i-am prezentat pretenu meu oltean, tata, a schitzat un zambet...cred ca se intelege mai departe...
Nici nu ma gandeam sa plec departe de familia mea, eventual sa raman in Bucale, si uite ca soarta...
Sincer va spun, sotzulica al meu este sufletul meu pereche...
Sunt multe de povestit, multe motive pentru care cred ca sufletul pereche exista!

bobulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Romantismul din mine ma face sa cred ca DA, exista suflete pereche, insa totusi ceva ma impiedica...Poate realitatea, poate cuplurile din jur care pareau perfecte si s-au destramat. Bine, veti spune ca e diferenta mare intre aparenta si esenta, si e adevarat. Dar ca sa pot crede in suflete pereche ar trebui sa iubesc orbeste, iar eu am un mod ceva mai rational de a iubi. Poate asa s-au transformat sentimentele mele dupa o relatie de 8 ani, poate s-au mai sedimentat si nu mai sunt la fel de nebunesti. Asta nu inseamna insa ca nu iubesc, nici pe departe...Cred mai degraba intr-o compatibilitate extraordinara...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

lena,

mi-a placut mult mesajul tau din 5 aprilie, parca m-am regasit asa cum am trait cindva o vreme...

------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna spune:

mii de furnici si lacrimi...lena.

Mergi la inceput