Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey ..dar ce debit aveti...de o ora va citesc (la cafea bineteles..hi,hi,hi...inca una pe perfuzie, asa-i Roxi?).
Imi pare tare rau ca booala asta cu sculatul noapte v-a molipsit si pe voi...amm crezut ca nu se transmite la asa distanta....
Mitzura nu astepta rezultate dupa prima noapte...in medie cica ar dura 2 saptamini...stiu ca-i greu...dar daca tu o sa mergi la servici peste 2 ani , nu-i problema...asa ca de tine depinde..
Trainingul nostru merge binisor...Luca s-a culcat la 9.30 (ca asa a vrut dinsu ..era obosit, deh) s-a trezit la 3.40 nu a plins doar frecush si mormaieli...dar m-am ridicat la el pentru case dezveleste, si l-am inntors pe-o parte. S-a mai trezit la 5.40 cind i-am dat o gura de apa, la 6.10 si definitiv la 6.50.
In acest weekend o sa incerc sa nu ma mai ridic deloc...si sa-l las sa vad ce face pina la capat...Oricum sint foarte multumita de la sculat din juma'n juma de ora......Dar trebuie sa mai rezolv problema dezvelitului. Voi cu ce inveliti copii?
A, si inca ceva pe Luca l-a ajutat mult ursuletul cu care de culca de 4 zile, orice somn este cu acest ursulet...poate asa o sa stie ca daca ursuletul este cu el , este in siguranta...
Bey ce copii frumusei...Dana bestiala poza, Nicole ce fata mare ai!
Simona ce halat de baie avem...si Luca are ,dar nu are cine sa-i faca poze...hi,hi,hi. Cine-i Lucaciu Picaciu?
Lauricimama si pe Lucasu tau l-am molipsit? Nu este un bb slab este doar normal, de ce vrei sa fie grasun? Daca seamana cu maica-sa...Ieri am pus cecul la posta....Vitaminele de ce ti le-a prescris? Asa se da aici sau cum?
Vrabiuta esti de-a mea!!!!! Fata de cartier ! Adica de Drumul Taberei! Si io, si io!
Pako , drum bun...mare curaj aveti sa plecati la drum...
Vreau si eu la zapada!!!

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Pt Alice si alte mamici va dau aici un fragment dintr-un comunicat dat de CNPAS:

05 Ianuarie 2005

Pentru corecta informare a beneficiarilor de indemnizatii pentru cresterea copilului în varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, acordate in sistemul public de pensii, in urma aparitiei – în zilele de 4 si 5 ianuarie a.c. – a numeroase informatii in presa scrisa si audio-vizuala, Casa Natională de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale face urmatoarele precizari:

Conform prevederilor art. 125 din Legea nr.19/2000, astfel cum au fost modificate prin Legea nr. 577/2003, pentru drepturile care se stabilesc dupa data de 31 decembrie 2003 cuantumul brut lunar al indemnizatiei pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, iar în cazul copilului cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani, este de 85% din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

In anul 2005, conform prevederilor Legii nr. 512/2004, salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat este de 9.211.000 lei.

In aceste conditii, pentru anul 2005, cuantumul brut lunar al indemnizatiilor care sunt stabilite dupa data de 31 decembrie 2003 este de 7.830.000 lei, reprezentand 85% din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu stiam de 1 ianuarie 2005, Nicole !!!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Nooo, 1 ianuarie 2004!!!
citeste ce am scris mai sus si daca aia la job comenteaza ceva ...trimite-le mail cu ce ti-am dat eu si pune-i sa se intereseze la CNPAS!

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Fragmentul asta il citisem si eu, doar ca de la personal mi-au spus exact ce am amintit mai devreme ... Acu nici eu nu am prea avut chef si timp atunci sa intreb mai multe, am zis ca daca o fi ceva de bani in plus imi dau ei si singuri ... ca legea e lege, nu ? Mai vedem ... io tot mai sper ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

hop si eu!
m-am decis sa nu ma stresez tot we cu insomnia lui Lucas asa ca in juma de ora merg la dr.Temerea mea e sa nu faca din nou otita ca nici la primele doua nu a avut febra...si nici simptomatologia tipica....
Olivia, da asa se da aivi polivitaminul asta ...la prietenele mele din alte state le-a dat la patru luni deja...dar de dat la toate a dat!
no , mai citesc si eu din doi in trei pana plec...
v-am zis ca Rares nu are scoala azi? cum de ce? pentru ca e ./..ceata!!!
asa ca merg cu ambii pui la dr...eu si fefeleaga:)
aminoreanu, oare ai primit pozele? nu am apaucat sa verific...
pup si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

luni i-am zis dr ca sper sa nu ilmai vad decat peste trei luni....si azi e vineri:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Olivia, dar ati facut ceva progrese...6 ore legate, nu te-ncurci! eu numar pe-un deget de cate ori a dormit Luca 6 ore (o data). cu ce l-ai vrajit? eu i-am dat la al meu cereale seara, dar nu tinura mai mult decat laptele formula. sa incerc altele?
cu invelitul, eu am o paturica cu fermoar. asa-l culc si nu se dezveleste. e drept ca am grija sa-i dau un costumas cat mai pe gat. caciulita nu-i pun.

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Era parca cineva care vorbea de cartea lui cernaianu, aceea cu retetele pentru bebici ... E ceva de ea sau dau banii degeaba ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am venit din oras ... Oradea este un oras de kkt, scuzati expresia.
Am fost sa vad de olita, ca na, haine avem, sampoane avem, asta ne lipseste. Am gasit Farlin, o olita simpla-simpla la 560.000 lei si una bengoasa rau Nuk doar cu 1.250.000 lei

Periuta de dinti ... ei, aci m-am topit, i-am luat moatei OralB nr.1 ... e atat de misto` ... n-am rezistat ... o sa incepem sa ne ametim cu ea, desi inca doar umflaturi avem

ROXANA1974 - plsss ... imi trimiti poza olitei si sa-mi zici exact de unde ai luat-o, ca merge husbandu` meu in delegatie si trece pe la Cluj ...

RAIN - deja ma gandeam sa nu ma intorc la lucru, desi boss-ul meu s-a cam interesat cu cat m-ar putea mitui ... daaar daca as stau lucrurile, eu nu ma intorc.
Bona m-ar costa vreo 3 milioane, as lucra de dimineata pana ... termin si si in we ... nu merita banii ... as prefera sa o cresc eu pe Giulia mea

Am facut supica si piure-supa. Am introdus una bucata mica de rosie fara pielita care s-a fiert de n-am mai gasit-o si 5 bucati de pastai (fasole verde) ... ca diversificare !

Seara placuta sa aveti, noapte linistita !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput