Bebelusi de iulie-august 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Daria bine ca mi-ai adus aminte ...ca ma tin de mult sa va spun si uit!
noi avem doi prieteni psihologi, sint foarte buni, au facut specializari prin multe tari din Europa, prin state ...si vin destul de des s-o vada pe moata, la discutii i-am intrebat care e parerea lor despre cresterea copilului de care bona si mi-au spus ca ei recomanda ca mama sa stea acasa cel putin doi ani !!!
so ...

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42034" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (39)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Maria, eu de felul meu cind imi propun ceva imi si reuseste...hi,hi,hi...sper sa nu ma laud prea devreme...
Seara 180 ml cu 2 linguri de cereale. Culcat singur in patut ,dat drumul citeva minute la muzica. Peste noapte lasaat in pace daca se trezeste, sau numai intors. Nu lapte,nu apa pina-n 5 am. La virsta de 5 luni copii nu au nevoie de lapte peste noapte, este numai puterea obinuintei...si cum orice invat are si dezvat....Si nu uita ca eu i-am scos definitv de o saptamina si ceva si suzi....unii ar spune ca-s nebuna....eu zic ca ceea ce fac este in primul rind spre bine lui.
Si nu am mai schimbat diaper-ul peste noapte de la virsta de 2 luni...

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

am venit de la dr..nu are nimic!! io sunt nebuna ! de fapt, are virusul de la Luca al Oliviei,care l-a dat mai departe si acum doarme perfect ok! hmmm....Olivia, Olivia ce imi facusi tu mie:))
no ,gata v-am pus la curent rapid , ma duc sa ii dau sa pape!ce ziceti de mine? la doua fara zece eram la dr, la 2.30 va scriu si voua....sunt Speedy Gonzales ,ha? si cu dr am stat 15 minute...de data asta mi-a zis el sa il mai intreb si cand ne vedem la sala de sport...:) dragut ,ha? si ne american complet gestul?:)
pup la gasca
O mamica fericita ca nu avem otita numa' mofturi si figuri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut fetelor,

V-am mai citit asa pe sarite dar nu am mai avut timp sa scriu... poze nu am mai pus de mult...

Am insa o intrebare fulger: vreau sa vin in Ro pentru 1.5 luni in primavara, si as vrea sa ma pregatesc cat de bine pot sa stiu ce ma asteapta, ca voi mai mult singura cu asta mica.. deci, fetele din Buc... se poate merge cu carutul prin tramvaie/autobuze... ma refer la autobuzele cele noi (noi o sa mergem cu 331)? Ca noi nu o sa avem masina la dispozitie si vreau sa stiu cum o sa ne putem deplasa.

Mai intru in week-end poate mai actualizez si pozele.

Pupici,

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput