Dr. Miclea
Stie cineva cum este doctul Miclea de la Sanador?
Am o programare la dansul pentru ecografie morfologica pentru primul trimestru.
Raspunsuri
gabitzam spune:
Cred ca te referi de fapt la dr. Meclea la Sanador.
Eu am facut ecografia morfologica din saptamina 20.
Impresia mea nu a fost foarte buna, dar sa zicem ca nici proasta. Nu mi-a placut in general la Sanador, iar la doctor mi s-a parut ca intru pe banda rulanta, nu-ti spune aproape nimic despre ce vede si totul se desfasoara in viteza. Noroc ca mai stiam cite ceva si mai intelegeam de pe ecran si din ce-i dicta asistentei.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
acusor spune:
Multumesc mult pentru raspuns.
La el ma refer. De fapt vroiam programare la alt doctor care are liber de-abia pe 26. Mi s-a parut cam dubios ca dansul are liber.
Am observat ca doctorii buni sunt cam ocupati.
acusor 
tora97 spune:
Il cheama MECLEA...
eu una il cunosc personal, sintem prieteni de un car de ani...
profesional este ok, unul din cei mai bine cotati... si primul medic ce a facut ecografii in tara
Ce stiu sigur este ca nu trebuie sa l intrebi ceva despre sexul copilului, sau sa o faci ceva mai spre sfirsitul consultatiei, caci il apuca piticii... ca cica nu intereseaza daca puiul ar fi sanatos, intreg, etc ci intereseaza ce sex are!! Asta o stiu de la una din secretarele lui, cu care sunt buna prietena...
daca te ajuta, transmite i salutari de la Mariana, mama Teodorei si ca voi veni si eu pe la sfirsitul lunii...
succes! desi nu cred sa ai mare nevoie
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
tora97 spune:
El are liber pen' ca lucreaza la Sanador parca 4 zile pe saptamina fata de dr Herghelegiu, spre exemplu care are doar 1,2...
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
acusor spune:
Multumesc tora.
Nu sunt foarte hotarata ce sa fac. Am sunat si la CMU unde mi-a dat trimitere dr. mea si e 2.400.000. La Sanador am uitat sa intreb. Cat e acolo?
gabitzam spune:
Morfologica de trimestrul doi, 4D, este 2.8mil.
DPN 31.05.05
acusor spune:
M-am lamurit. Tocmai am sunat la Sanador si mi-au spus ca este 1.600.000. Probabil ca nu este 4D. Nu inteleg de ce sunt asa mari diferente intre eco morfologica de primul trimestru si cea pt trimestrul 2.
acusor
gabitzam spune:
Pentru ca la o ecografie morfologica sint masurate toate osisoarele lui bebe, sint analizate organele interne, bataile inimii, fluxurile de singe prin placenta si cordonul ombilical si nu imi mai aduc aminte exact ce altceva. Deci se face o ecografie foarte amanuntita. Masuratorile se fac 2D oricum.
In primul trimestru nu sint inca formate sau dezvoltate toate organele, banuiesc ca se pot face mai putine masuratori, de aceea diferenta de pret.
DPN 31.05.05