Miresele anului 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Wow, Corina m-ai dat pe spate cu premiul! Felicitari! Chestia aia cu "aveti grija ce va doriti ca se va implini" e valabila numai pentru aia care au cazut in butoiul cu bafta...ca si eu mi-am dorit sa castig ceva si...oha! Asa ca raman la visat...

FELICITARI si sa ne trimiti vederi de la Paris!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Buna tuturor,
Eu am fost la targu' de nunti la sofitel si sa stiti ca mie mi-a placut. Poate si din cauza ca am fost mai dimineata si nu era asa inghesuiala. Puteai proba rochii, puteai vorbi cu oamenii de pe la standuri, adica te puteai interesa de una-alta, nu era asa o mare de lume.
Si sunt f fericita pentru ca am reusit sa-mi iau si eu rochita de mireasa, desi nu ma gandeam ca voi gasi, mai ales pe marimea mea (sunt micuta de inaltime si slabuta). Rochita am luat de la Bilutzi, o firma din Constanta si nici preturile de la ei nu erau f mari (rochia mea a fost 7,7 mil. lei).
Pentru barbati insa nu erau decat vreo 2 firme, deci pt iubitelu' meu n-am gasit nimic...Dar nu-i nimic, va mai fi un targ...
Vreo recomandare pentru cameraman si fotograf ?
Bibyrox, am vazut cardurile pe care le-ai facut tu. Se pot cumpara ? Mi-ar placea si mie, dar nu stiu cum se fac...

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Corina, felicitari pt viitoarea nunta!
Super!
Am si eu la targ, dar se pare ca tu esti cea care mi-a suflat premiul!

Am cules multe oferte de pe acolo, dar nu am gasit nimic interesant in materie de rochii si costume!
In fine, se apropie momentul trebuie sa ne apucam mai intens de pregatiri!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Si noua ne-au spus cei de la restaurant ca pot oferi huse dar asta depinde daca ne plac materialele si culorile pe care le au , bineinteles ca tinem cont de nota cromatica dominanta .
Initial am vrut rosu cu alb dar acum am renuntat pt moment.
Mai ma gandesc .
Va pup,
Iael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina v spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Wow, Corina m-ai dat pe spate cu premiul! Felicitari! Chestia aia cu "aveti grija ce va doriti ca se va implini" e valabila numai pentru aia care au cazut in butoiul cu bafta...ca si eu mi-am dorit sa castig ceva si...oha! Asa ca raman la visat...

FELICITARI si sa ne trimiti vederi de la Paris!

Eu chiar trebuie sa am grija la "ceea ce imi doresc" caci la mine se aplica regula. De cand eram mica, am avut tot ceea ce mi-am dorit. Bine nu am avut vise imposibile... Sunt o mare norocoasa. Ah, era sa uit; joi ma voi duce la o conferinta de presa. M-au sunat azi cei de la Sofitel. Am niste emotii!!!! Urati-mi succes.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Felicitari!!!!!!
Ce noroc...sa ai o nunta superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

Vaaaai, Corina draga, ce noroc si ce semn de bun augur!!!
e ca'n filme! mi s-a parut incredibil cand am citit!
(io abia acasa am vazut ca trebuiau completate biletele alea )

hi-hi, vaz ca e o molima a castigurilor printre noi, poate s-o lipi si de noi astelalte!

am reusit ieri sa-mi comand verighetele. un pas mic pt. omenire da' mare pt mine....

va pup fetele cochetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cori, mult succes la conferinta. Las' ca te descurci tu, ca doar iti tinem pumnii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42943" target="_blank">Partea a 8-a

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput