Jocul cu cartea (14)
Raspunsuri - Pagina 8
lilanda spune:
O comedie burleasca, sexoasa care se petrece intr-o clinica de fertilizare. Personaje pitoresti ca doamne infertile, dar cu aspiratii, un medic dedicat, dar suspectat ca ar avea implicatii mult prea persoanele cu clientele (care ramin gravide ), o asistenta medicala insarcinata, un individ scapat dintr-un lagar stalinist..
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Era Vaslul de adio, de Milan Kundera. Si acum ma gindesc la o scriitura (celebra) de....teatru muzical. O comedie sardonica ce se petrece intr-o lume antreprenoriala a cersetorilor, hotilor si prostituatelor...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
buli spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Era Vaslul de adio, de Milan Kundera. Si acum ma gindesc la o scriitura (celebra) de....teatru muzical. O comedie sardonica ce se petrece intr-o lume antreprenoriala a cersetorilor, hotilor si prostituatelor...
pfiii ... i-am facut-o cadou lui socrela si planuiam sa i-o cer cu imprumut.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
lilanda spune:
quote:
Originally posted by buliquote:
Era Vaslul de adio, de Milan Kundera.
Si tuuuu aplici tactica asta....si io, da' cu dvd-urile
buli spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by buliquote:
Era Vaslul de adio, de Milan Kundera.
Si tuuuu aplici tactica asta....si io, da' cu dvd-urile
de ce nu?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
anamari spune:
lilanda- e cumva poveste din cartierul de vest- comedia muzicala?
sper sa nu dau cu batul in bara, ca trecu ceva timp...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
lilanda spune:
Nu, era "Opera de trei parale" a lui Bertolt Brecht...
Cine pofetste, cine doreste..poate pune un enunt...ca io nu mai stiu ce sa intreb :-((
pumpkin spune:
E tanara si frumoasa....dar nu il poate avea pe barbatul de care e indragostita. Razboiul ii schimba viata....si un alt barbat incarca sa o imblanzeasca...