Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
Mickyyy spune:
Ce de sarbatoriti!!!
La multi ani
Erica
Iulia Eleni
Matei Daniel
Philip
Dinu
Multumim pentru petrecere, Adina , a fost super!
Si Taniei (dady68) pentru cadou, Malina a fost incantata de el...toata dimineata a construit (mai degraba daramat ) de zor la cuburi!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
A_Iulia spune:
Iaca ca m-am conectat si eu.
1. La Multi Ani bebelusilor nostri: Erica, Iulia, Matei, Philip, Dinu!
2. Anca (buli) - multumim mult de tot pt. cadou. Ne-am jucat toata dimineata cu ele, semn ca i-a palcut taare mult lui Moti (de regula sta doar 1 minut la o jucarie). Iar felicitarea o s-o pastram, e asa de frumoasa!Il pupam pe Matei!
3. Poze eu nu stiu cand o sa pot pune, toata saptamana viitoare sunt la Sofia. Poate cealalta saptamana.
4. Daca v-a placut, mai facem si la anu'.
pupici de la noi si distractie placuta sarbatoritilor,
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ad_risnov spune:
Adina, multumim mult de tot pentru petrecerea de aseara. Au fost nemaipomenite locul, tratatia, atmosfera. Jos palaria!!!
Haideti sa povestesc eu pe indelete cum a fost.
In primul rand noi am pierdut o ora din cele 2,5 cat s-a stat pentru ca am intarziat, din pacate...dar am recuperat pt. ca am plecat ultimii.
Erau acolo aproape toti copiii si parintii, adica:
Roxana cu sotul si Alex
Ioana cu Arturicii
Adina cu sotul si Moti
Gazi cu sotul si Amalia
Irina cu sotul si Iris
Mickyyy cu sotul si Malina
Layla cu sotul si Alexandru
plus noi
Adriana cu sotul si Rares
Andra cu Andrei si Matei
iar dupa noi au mai ajuns
Monica cu sotul si Albert.
Dupa ce prichindeii s-au acomodat unii cu altii, au studiat camera, casetofonul, mesele, lambriul, mocheta, unii au mai si papat, unii au mai si bazait... am pus biletele pe pachetele primite (18 la numar), apoi a tras fiecare cate un numar (ca la loto Ioana a venit pregatita cu bile), inclusiv pentru fetele care nu au fost cu noi si am inceput despachetarea cadourilor!!!
Noi am primit cadoul de la Elena si Erica, Matei a primit cadoul de la Olivia, Albert a primit cadoul de la Amalia, Malina cadoul de la Bianca, Iris cadoul de la Rares, Alexandra cadoul de la Albert, Cosmin cadoul de la Arturici, Phillip cadoul de la Matei... si cam atat am retinut eu.
A fost un adevarat spectacol pentru ca bebelacii nu stiau care jucarie era a lor si fiecare a luat la rand jucarii, cutii, ambalaje, carticele, funde... Parca eram la gradinita, o salata de copii (care mai de care mai frumosi), de jucarii, de parinti, de aparate foto, de strigate, chiote, miorlaieli.
S-au format si afinitati:
Rares si-a impartit jucariile cu Albert (dupa cum o arata si pozele)
Matei il impingea pe o masinuta pe Yann
Andrei se juca cu Philip
si de fapt toti intre ei.
Din pacate pentru unii ora 8 era ora de somnic, asa ca am facut repede repejor o poza de grup si randurile au inceput sa se subtieze: Ioana su Arturicii au fugit primii, apoi Roxana cu Alex, si tot asa, rand pe rand. La ora 8.30 ne-am vazut ramasi doar noi, Andra cu baietii ei si gazdele noastre minunate, Adina, Cristi si Olivia.
Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea... zilei de 5 febr. cand toti bebelusii nostri minunati au fost sarbatoriti, cand am marcat trecerea la un nou statut acela de COPILASI DE IAN.-FEBR. 2004.
Sa ne traiti dragii nostri si la fel sa ne intalnim si la 18 ani cand sigur vom inchiria tot Mariott-ul!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
buli spune:
Adina, speram din tot sufletul ca v-au placut
Adriana, multumim pentru povestire. eu de azi dimineata tot dau refresh asteptind sa povesteasca cineva mai in detaliu.
si mai vrem pozeeeeeeeeeeee
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Babee spune:
Asa..si Adriana mai avea ceva de facut..dar a uitat...A promis ca va corecta micuta greseluta.
Am terminat papa, fug sa ma fac mumoasa si sa sar in hainele de gala..
La noi e muzica pt copii..e un chef de numaBubu danseaza pe There is a merry good fellow
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
layla spune:
Matei Daniel
Philip
Erica[
Iulia Eleni
Dinu[
Lavv
Tii ce de sarbatoriti!!
Petrecerea a fost SUPER!
Multumim inca o data : Adina, Ioana, Adriana.
Noi am primit cadoul de la Tatiana. Multumim frumos. Felicitarea m-a emotionat pana la lacrimi.
Cadoul nostru a plecat spre Babee.
Sper sa pot si eu sa pun pozele cat de curand.
Anca felicitari pentru Matei plimbaretul.
Roxana ar trebui sa te lauzi si tu cu roscatica care a facut primii pasi la petrecere. Felicitari deci si pentru Alex.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Roxana_G spune:
Voi incepe cu urarile pentru sarbatoritii de astazi. O zi minunata, in care acum un an s-au nascut multi bebelusi frumosi si dragi noua.
Iulia Eleni
Erica
Phillip
Matei Daniel
Dinu Sa cresteti mari si voiosi, sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti, plini de noroc si bucurii! Sa aiba grija viata de voi si sa va daruiasca cele mai minunate lucruri.
Cu drag, mamicutelor lor, le dorim sa le traiasca puii dulci de 1 anisor, sa aiba numai bucurii si sa chefuiasca azi pe cinste.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42125" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (63)
Irina,veve & croko
pozici