Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
Babee spune:
Va dati seama ca eu scriu plangand..ca nu ma pot abtine.
Dimineata la 3 juma cine se trezise sa mearga la baie??Eu.La 6:25 cine era treaz si statea in picioare si se uita la mine??Phillip.Sa-mi zica mie cineva ca nu au copiii astia un al nu stiu catelea simt ..ca-l manancoricum, s-a trezit cu un minut inainte..ca anul trecut venise la 6:26..minunea lui mami.Ca primele mele cuvinte astea au fost'minunea mea'.
Darael multumesc frumos pentru remember.Mi-amintesc de mesajul Andrei.Ea m-anunta ca a venit pe lume Matei si eu nu intelegeam, ca-i dadusem si eu inainte sms cum ca nascusem.Apoi cand am aflat de la Vio ca si Elena se pregateste sa nasca..vai...Uite ca deja s-au nascut 5 copii in aceeasi zi
Chiar ma gandeam Elena..tu nu ai povestit nimic.Uite c-ai si facut-o si anumite rele s-au dus si au fost uitate..Va pupam cu drag
Buli, sa nu razi, dar eu am condus cu ditai burta tot timpul.Am avut noroc ca se dadea volanul mai jos si nu ma lovea in burtica....
Fug la oalele mele...revin...
La multi Ani Lavinia, La Multi Ani scumpa noastra Andreea
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Ioana77 spune:
Erica
Iulia Eleni
Phillip Damian
Matei Danie
Dinu
La multi ani cu sanatate !!! Sa va dea Domnul tot ce doriti !!
Adina
Multumim din suflet pentru petrecere !!! A fost tare fain !
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Helen spune:
Ce de sarbatoriti avem azi!!!!!!
Erica
Iulia Eleni
Phillip Damian
Matei Daniel
Dinu
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri si sa le aduceti numai bucurii!
adlemi spune:
Erica
Iulia Eleni
Phillip Damian
Matei Daniel
Dinu
Sa traiti,sa fitisanatosi,sa aveti o viata plina de bucurii si de realizari,si sa va bucurati mereu de cei dragi alaturi!!!
Sa va traiasca minunile!!!
Noi n-am vazut pozele de la petrecere!Unde sunt???
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Babee spune:
Monica a pus cateva poze de la petrecere!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
adlemi spune:
Multumesc,Gabriela!La multi ani,sa-ti traiasca puiul si sa-ti aduca numai bucurii!
Petrecere frumoasa!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
saphir spune:
Ce emotionant....cati sarbatoriti astazi!
Erica
Iulia Eleni
Phillip Damian
Matei Daniel
Dinu
Dragi copilasi sa aveti numai bucurii in viata, sanatate, fericire si sa va bucurati parintii in fiecare zi. Mamici si tatici sa va traiasca minunile si sa fiti fericiti alaturi de ele.
Am vazut si noi cateva fotografii de la intalnire. Cred ca a fost grozav. Mai vrem sa ne povestiti si sa vedem pozici.
Va pupam si va dorim o zi buna.
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos
TatianaG spune:
MATEI DANIEL
PHILLIP DAMIAN
ERICA
IULIA ELENI
DINU
La multi ani, copii frumosi, sa fiti sanatosi si norocosi, s-aveti o copilarie fericita si o viata implinita!
Mamici si tatici, va doresc multa sanatate si putere sa fiti alaturi de puiutii vostri!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
TatianaG spune:
LA MULTI ANI, LAVV!!!
Am vazut si eu pozele de la petrecere! Cred c-a fost minunat!
Roxana, ai o fetita dulce de tot (cam scumpa la vedere )!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
ad_risnov spune:
Mare petrecere mareeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Iulia Eleni!!!
Erica!!!
Matei!!!
Phillip!!!
Dinu!!!
La multi ani, cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani, sa traiti!!!
O zi binecuvantata de Dumnezeu a fost 6 febr. 2004! S-au nascut atatia copii frumosi si scumpi!!!
Dragilor parinti, sa va traiasca minunatiile, sa va bucurati de zambetul lor, de seninul din ochii lor, de gingasia mangaierilor lor!
Sa aveti cu totii o petrecere de neuitat si sa primeasca dragalasii cele mai frumoase cadouri!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares