Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Stau si ma uit la ceas... a trecut de miezul noptii, asa ca pot sa ma apuc de chefuit cu gandul la sarbatoritii de astazi si sa spun:

Mama Doamne, ce de copilasi sarbatoresc astazi ! Cate motive de bucurie... cate torturi si lumanari, cata sampanie si cadouri......

Ingerasilor, pentru voi am ceteva cuvinte si urari: sa cresteti mari si frumosi, cuminti si destepti, sa aveti noroc cu carul si tolba plina de bucurii...

La Multi Ani Iulia Eleni !
La Multi Ani Erica !
La Multi Ani Matei Daniel !
La Multi Ani Philip !
La Multi Ani Dinu !

Sa nu uit: Lavv, azi e ziua ta: LA MULTI ANI ! Ce pot sa-ti doresc decat sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi tie ? Sa fii iubita !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fete frumoase,

Ca fost scrib sef, am onoarea sa va aduc aminte de clipele petrecute impreuna acum 1 ani. Va rog sa scuzati lipsa unor mutunei... anumit considerente tehnice m-au facut sa-i scot.

O pentru toate mamicile si burticile lumii:

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

Autor: Babee
Raspuns la: 05/02/2004 23:28:09
Ioana, sa-ti traiasca puii.sunt atat de frumosi....m-am uitat si tot uitat la poze...is asa dulci....Pufuleii.... Sa va traiasca si sa va umple inimile de bucurie.

Deci Andruska se pregateste de marele eveniment.Tinem pumnisorii si sa fie bine.sanatate

Noi am fost astazi la plimbarica..da si-nca ce plimbarica(sac ca am condus ce daca Vio trebuie sa lucreze, ma descurc si singura) si am mai luat una alta.Am umplut si frigiderul si ce am mai avut.Am luat pampersi...sa mai iau ma gandesc sa am stocul facut, ca nu se stie, nu???Si am ajuns si la magazinul cu carucioare si alte cele...si ce credeti ca-mi vad ochii???Super carucioare reduse...firme bune..maxim 50 euro.Am gasit scaun de masina Maxi Cosi pt bebei cu 20 euro(de la 110!!!!!) si inca unul pt cand e mai mare(dupa 1 an..de fapt de la 13 kg) cu 25 euro.Si m-am pus sal iau, ca si asta era redus de la 120..nici macar un sfert din valoarea lui n-am dat.deci Bubu are tot tot pregatit..de la carucioare, la scaune de masina, i-am facut provizii.Se pare ca erau resturi(1-2 bucati din fiecare model) si de-asta au fost reducerile astea mari.Acum sincer, puteam sa nu profit?????L-am sunat pe Vio la munca, n-am dat de el si ca sa ma sune repede inapoi am adaugat cuvantul'urgent' de-a sunat saracul in 3 minute , crezand ca nasc sau cine mai stie .I-a parut si lui bine, va dati seama, ca nu gasesti oferta de-asta in fiecare zi.
Mi-am luat si eu un pulover frumos, am oftat la niste rochii(is niste nesimtiti astia cu reducerile lor, m-am ofticat pt tonajul meu, deh) asta e..oi da eu jos ceva ceva, nu??Si cam asta am facut eu astazi..ah..si mi-am cumparat crenvursti ca am poftit si am papattttttttttt .
Mai sunt 5 zile...... .
Pupici si noapte faina voua

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Autor: dienuca
Raspuns la: 06/02/2004 04:46:53
Hai ca incerc marea cu degetul. In primul rand felicitari tuturor proaspetelor mamici. Sa aveti parte de sanatate atat voi cat si bb-ii vostrii.
Nu mai plange dar mai chitaie, se screme, geme, se suceste, este tare agitat. Asta e!
Fetelor, nu va plangeti ca nu ati nascut inca. Uite acum vin pe lume si bb-oo vostrii. Bucureati-va de timpul pe care il mai aveti la dispozitie, ca pe urma incep greutatile. Atat va spun: sarcina si nasterea sunt cele mai mici greutati. Cele mari vin de abia pe urma. Prima luna este cea mai grea pentru amandoi. Si el ca si voi, trebuie sa se obisnuiasca cu lumea noua, cu un mediu diferit fata de cel incare a crescut pana acum timp de 9 luni, cu voi, si voi cu el. Dar se vor forma si aceste legaturi, dupa care va incepe coliciada, si apoi alea urlete. Cel putin la noi asa este. Si el este inca un copil cuminte. De cateva ori l-am pus in patuc si aa adormit el singurel. Dar si cand incepe sa planga, nu-l mai opresti. Si se amabaleaza singur, dom'le, de nu mai stii ce sa-i mai faci. Dar este pentru prima oara in viata mea, cand am rostit aceste vorbe: "as face moarte de om pentru tine, cu zambetul pe buze" si "mi-as da viata pentru tine". Si am vorbit foarte serios. Mai stiti voi cand ma plangeam ca nu aam sentimente materne, pe la vroe 7 luni ... eh, nu-i nimic ca apar si chiar iti depasesc asteptarile cat de puternice sunt.
Bebe rares este mare. AM fost la doc ped pe 4 (la 2 zile de la 1 luna) pentru bilant. Are 4.900 kg, 56.5 cm, fontanela din spate este inchisa, 37 circumferinta capului. Doc s-a declaratr multumita de el. Trebuie sa-i modelez un pic capsorul, in timp, si sa-i trag pielea de pe puta, pentru a evita fimoza. Problema noastra este botezul, dar pentru asta o sa postez un subiect nou la discutii generale.
Cam atat. Ma duc sa mai prind si eu 1 ora de somn.
Va pupicesc mult si aveti grija de voi, de burticile voatre si de bb-ii vostrii.
Diana

P.S. deja mi-e dor sa fiu insarcinata.

Autor: Adina Iulia
Raspuns la: 06/02/2004 05:26:28
Oooo, ce de lume noua! Darael, de la rugaciunea ta, sa stii!
Ioana, Ane, Layla, Dienuca - asteptm povestile voastre la Nasterea pe glob. Am citit povestea Amuletei - foarte frumoasa!
Babee, ce norocoasa esti cu reducerile astea. Deci bubu are tot ce-i trebuie...pai a ramas sa mai vina el.
Fetelor, ne tot amenintati ca ce greu e dupa...dar noi tot abia asteptam sa nastem mai repede! Intr-un fel e normal, sa vedem ce-am clocit atata 9 luni!
Eu sambata ma duc la dr. Ii tinem pumnii Andruskai, deci azi sau maine vine Matei...
Ioana, ma tot uit la pozele arturicilor si ma minunez...Sa-ti traiasca scumpetele!

Adina+BB36W

Autor: Victoria
Raspuns la: 06/02/2004 07:01:07
Acum cateva ore a nascut Andruska pe bebe Matei!!!!!Amandoi sunt bine, sanatosi.Andruska a nascut prin cezariana.
Le uram multa sanatate, sa fie fericiti, si noi alaturi de ei!!!!!

Nasica lui Matei,

V.

veni, vidi, Victorie!

Autor: Roxana_G
Raspuns la: 06/02/2004 07:16:36
Felicitari Andruska! Sa va traiasca bebe Matei, sa fie sanatos si sa creasca mare si cumintel!

Ioana77, deja sunt topita dupa Arturici si ma intreb cand incepe concursul pentru postul de cuscra! Noroc sa sunt doua locuri, cine stie?!

Of, fetelor! Abia astept sa imi vina comoara pe lume...Si azi sunt tot aici.

Rox si BB mult asteptata

Raspuns la: 06/02/2004 07:54:51
Felicitari, Andruska! Sa traiasca Matei, sa fie sanatos si destept!

Adina+BB36W

Autor: Elena I.
Raspuns la: 06/02/2004 08:31:14
Andrushka , sa-ti traiasca Matei si sa creasca mare si frumos! Tu sa te faci repede bine!!!

Ioana, Arturicii sint niste scumpi, m-au induiosat pozele lor, cum stateau ei acolo asa cuminti si faceau nani de zor!

Dienuca, vorba Adinei, degeaba ne "sparii" tu cu urletele si toanele gigilicii, ca noi nu mai putem de nerabdare sa ne vedem copilasii afara din burtica. Lasa, ca Dumnezeu e mare si o sa ne ajute pe toate mamicile si pe toti prichindeii sa depasim momentele grele!

Adriana, nici eu n-am chef de nimicuta. Dupa simptomele din ultimele doua zile, taare ma tem ca nu rezist pina luni. Ieri m-a cam durut burta si credeam ca s-a-mplinit sorocul!

Babee, cum ai iesit tu singura cu masina!?
O zi minunata tuturor,

Elena si puiu mic, 39 sapt

Autor: ad_risnov
Raspuns la: 06/02/2004 09:12:02
MATEI, DRAGULE, BINE AI VENIT PE LUME! TE-AU ASTEPTAT CU ATATA BUCURIE PARINTII TAI SI ANDREI! SA FII SANATOS SI NOROCOS, SA TE IUBEASCA DUMNEZEU SI OAMENII!!!

ANDRUSKA, ESTI O MAMICA LA PATRAT!!! SA-TI TRAIASCA BAIETII SI SA JUCAM LA NUNTILE LOR !!!

Adriana in saptamana 40

http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Raspuns la: 06/02/2004 09:20:18
Sa va spun si dimensiunile de fotomodel ale lui Matei:

4,250 kg, 53,5 cm

S-a nascut la ora 5.50.

Adriana in saptamana 40

Raspuns la: 06/02/2004 09:33:18
Acum doua minute am vorbit cu Andruska si deja Matei ara la masa. Se simtea bine, iar Matei este un frumos si seamana numai cu mamica lui (de la Andra citire) !

Cred ca si la mine se apropie sorocul pt. ca de dimineata am gasit cateva pete maronii pe chilot. Doamne ajuta!

Adriana in saptamana 40

Raspuns la: 06/02/2004 10:04:54
Wow, ce marisor e Matei! L-a crescut bine mamica lui in burtica...
Adriana, hai ca asteptam vestea ta cea mare! Oare nasti azi, ca si Andruska? Ar fi frumos sa aveti baietii in aceeasi zi nascuti...serbati impreuna zilele de nastere!

Adina+BB36W

Autor: layla
Raspuns la: 06/02/2004 10:04:59
BRAVO ANDRA! FELICITARI! SA_TI TRAIASCA PRINTISORUL!
MATEI DANIEL BINE AI VENIT!

Layla si Daniel Alexandru 5 saptamani

Autor: alinah
Raspuns la: 06/02/2004 11:03:11
Buna fetelor. Nu ma cunoasteti, dar eu o cunosc pe Babee

Babee, alias Gabriela, l-a adus pe lume, tare curajoasa si prin nastere naturala, azi, la 6.26 dimineata, pe PHILIP, un baietel de nota 10 (apgar), grasut de 3990 grame si 52 cm!!! E brunet cu ochi verzi, o sa faca ravagii printre bebitele din maternitate

Bravo Gabita!!

Philip, Bine ai venit, sa fii sanatos, fericit si sa ii bucuri mereu pe parinti!!

Autor: cristinacsa
Raspuns la: 06/02/2004 11:40:55
Andra sa va traiasca Matei si sa va bucurati de el! Felicitari mamica de 2 baieti!
Babee (Gabi) sa va traiasca Philip! Felicitari mamica curajoasa!De data asta ai ratat cezariana! Poate data viitoare!

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de/

Raspuns la: 06/02/2004 11:42:24
Oooo, ce veste! Babee, bravo, draguto! Si tu care te plimbai ieri pe la cumparaturi...
Sa traiasca Philip, alias Bubu, sa fie sanatos si sa vina sa-si aleaga nevasta dintre bebelusele de ian-feb!
Refacere rapida, mamico, si multi pupici,
Darael, LISTUTA, please!

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 12:00:28
Bravo, Babee!!! Ce mamica curajoasa si grabita! Pai nu ne era vorba ca nastem in aceeasi zi? Data viitoare poate nu mai ratezi cezariana. Refacere grabnica si te asteptam din nou pe forum, fara dureri de nici un fel !

Philip, sa fii sanatos si mancacios, sa ii bucuri pe mami si pe tati in fiecare clipa a vietii lor!

Adriana in saptamana 40

Autor: Ioana77
Raspuns la: 06/02/2004 12:07:33
ANDRA FELICITARI !!!! SA FITI SANATOSI SI SA VA UMPLE VIATA DE FERICIRE !!!

GABRIELA HIP URA! CE CURAJOASA MAMICA! PHILLIP SA CREASCA MARE SI SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!

Autor: ane2
Raspuns la: 06/02/2004 12:14:24
Yupiiiiiiiiiiiiiii bravo Babee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca grasunelu sanatos si frumos !!!

He he ai cam rata cezariana........nu-i nimic data viitoare

[size=3]Andruska Sa-ti traiasca baiatu !!!

Anita si Rachella
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Raspuns la: 06/02/2004 12:35:37
Darael, unde esti frumoaso cu lista?Hai, ca se precipita treburile!
Adriana, pai daca ai zis ca nasti in aceeasi zi cu Babee, pregateste-te! Ca mai e putin pana la 12 noaptea!

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 13:04:17
Darael, scuze ca ti-am luat obiectul muncii, dar ma mancau degetele...
Si totusi nu stiu unde ai disparut asa; noi nu trebuia sa nastem IN ACEEASI ZI? Sa nu te prind ca mi-o iei inainte!...

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 13:05:55
Saru`mina, la toate mamicile, actuale sau viitoare.

Sunt Vio, sotul Elenei.
In seara asta, dupa ora 21, voi afla sigur daca sunt tatic de baiat sau fata.

Asa ca pina atunci sanatate si copii frumosi!

Vio

PS: mama se simte foarte bine, mai emotionata era d-na doctor.

Raspuns la: 06/02/2004 13:10:27
Hai, Elena, ca azi e ziua cea mare! Iti tinem pumnii stransi, sa iasa sanatos(toasa) si cuminte! Vio, si noi suntem curioase ce este...fetita...baiat...
Rabdare multa azi si nastere cat mai usoara!
Pupici

Adina+BB36W

Autor: DARAEL
Raspuns la: 06/02/2004 13:18:13
Nu va speriati, nu am fugit cu lista cu tot, ci am fost doar sa-mi scot prenatalul. Am incercat sa pun mai repede lista, dar asa de repede se schimba toate pe lumea aceasta, incat nu pot sa-mi misc degetelele atat de repejor. In plus, m-a sabotat si conexiunea la internet.

[b] Andruska, Babee – FELICITARI MAMICILOR ! SA VA BUCURATI MULTI ANI INAINTE DE COPILASII VOSTRI, IAR EI, MATEI SI PHILIP , SA AIBA VIATA BINECUVANTATA CU SANATATE, FERICIRE, BUCURII. BINE ATI VENIT IN LUME, SUFLETE LUMINOASE. SA FITI IUBITI !

[b] Corrydo - 27 dec cezariana - Bogdan (2.800g/50cm)
Georgy - 27 dec cezariana - Cristian Constantin (3.300g)
Layla - 29 dec natural - Daniel-Alexandru (3.350g/50cm)
Diana_b – 02 ian natural –Mircea (4.400g/54cm)
dienuca – 02 ian natural - Rares Alexandru (3.100g/51cm)
Lavv - 07 ian cezariana - Alexandru (3.150g/50cm)
Klavier (Adriana) – 09 ian - Andrei
Ellie SUA – 09 ian natural - Samuel Claudiu (3.300g/50,8cm)
Lala26 – 12.01 natural - Rares Petru (4 kg/55cm)
Ane2 - 17 ian cezariana - Rachella Alexia - (3.000g/53cm)
Caro (Lidia) - 18 ian natural - Thomas Adrian (3.115g/50cm)
Lia70 – 19 ian natural - Alexandru – (3.700g /51 cm)
Helen – 21 ian cezariana -– Dan Cosmin – (4.000g/53cm)
Firuta - ? ian cezariana - Eduard Andrei (3.900g/53cm)
miky24 – 23 ian natural –Nikolas (4 060g/51cm)
Fabi, France – 26 ian cezariana - Carina Flavia (3.150g/49cm)
Aramona – 27 ian natural - Maysa Andrada (4.000g/...cm)
Narcisa – 27 ian cezariana Vivien (4.350g/57cm)
Andra28 – 27 ian natural - Mihai Alexandru (3.550g/53 cm)
Ioana77 – 28 ian cezariana - Arturicii Philip (3.000g/50cm) si Yann (2.400g/46,5cm)
Amuleta – 29 ian cezariana - lma (4.000g/52cm)
Tatiana G – 31 ian natural - Clara-Maria (3.200g/56cm)
Crisnemes - 31 ian natural - - ? (3.300g/56cm)
Andruska – 06 feb cezariana - Matei (4.250g/53.5cm)
Babee - 06 feb natural - Philip alias Bubu (3.990g/52cm)

Simona - 5.02, dr. Herghelegiu, sp. Polizu, fetitza
Roxana G – 9.02 – Sp. Universitar - fetita
Adriana (Ad_Rasnov) – 5 - 10.02 - Spit Filantropia, Dr F.Paris, baietel (Rares Ioan)
Elena I. - 11.02. - Cl. Elena Doamna Iasi, fetita
IoanaCo - 12.02 - Cl. Stanca - Cluj, Dr. F.Florescu, baietel (Darius)
Adlemi - 16.02 - Spit. Pantelimon, Prof. Ancar, baietel (Andrei) - cezariana
DanaEma - 18.02 – fetita
Magda30 - 27.02 - Spit din Targoviste, fetita (?) - cezariana
Saphir - 24.02 – baietel
Adina-Iulia - 25.02 - Spit Universitar, Dr C.Grigoriu, fetita (Olivia Karla)
DARAEL – 25 - 29.02 – Spit D Popescu Timisoara fetita (Maria Daria)

Am fugit, ca incepe Cupa Davis si eu sunt fan inrait.
DARAEL & Maria-Daria (37 W)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Raspuns la: 06/02/2004 13:21:24
Adina Iulia – sper ca nu se supara nimeni ca este lista postata de 2 ori – eu scriam si faceam bataturi la degetelele mele scumpe cand mi s-a furat scaunul caldut de scrib sef , dar asa e in tenis...

la mamici, burtici si BB.

Raspuns la: 06/02/2004 13:31:20
Darael, nu am aspiratii asa inalte, chiar la scaunul de scrib sef, dar macar ajutor de scrib poate ma primesti...
Bine ca esti OK, ma gandeam ca si tu ne faci figura!...

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 13:40:31
Lavv, azi e ziua ta; LA MULTI ANI si sa-ti traiasca Alexandru (care maine face o luna!)
Te asteptam pe forum cand mai ai un pic de timp si de noi.

Adina+BB36W

Autor: alina constantin
Raspuns la: 06/02/2004 13:41:28
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit puiutilor lor!

Alina

Raspuns la: 06/02/2004 14:01:28
Vio, ce sa intelegem ca si Elena va naste azi?????????????????
Ea nu era programata la cezariana marti, pe 10 feb.???

Vai, o sa raman singurica! Oricum inaintea mea mai sunt la coada Roxana si Simona [punkist].

Adina, nu cred ca se va produce marele eveniment azi, insa in zilele urmatoare sigur .

Adriana in saptamana 40

Raspuns la: 06/02/2004 14:12:06
Fetelor, ce ziceti de vremea de afara? Sunt innebunita dupa vremea asta care aduce miros de primavara.
Este exact pe sufletul proaspetelor mamici si a puiutzilor lor !

Abia astept sa iesim la o plimbarica .
Eu am intrat in febra pregatirilor. Fac mancarica, un pic de curat, am pus rufe la spalat. Parca miroase a nastere, nu?

Adriana in saptamana 40

Raspuns la: 06/02/2004 14:15:16
Da, Adriana, miroase a nastere de la o posta...

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 14:25:53

DA in seara asta sunt tatic!!!!!!

Dau de baut!

Raspuns la: 06/02/2004 15:13:25
Vio, rabdare...Nu mai e mult pana deseara...Asteptam cu totii, sa stii...

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 15:14:53
Vio, rabdare...Nu mai e mult pana deseara...Asteptam cu totii, sa stii...

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 17:14:30
Lav La Multi ani sa fi fericita si iubita

Mama ce putine ati mai ramas !!!

Elena iti tinem pumnii!!!Nastere usoara si un bebe sanatos si frumos

Anita si Rachella

Autor: layla
Raspuns la: 06/02/2004 18:55:11
Gabriela Felicitari! Sa-ti traiasca printisorul!

Elena iti tinem pumnii! Nastere usoara!

Layla si Daniel Alexandru 5 saptamani

Raspuns la: 06/02/2004 20:45:42
Hai, Vio, zi-ne de Elena, ca asteptam cu sufletul la gura...E aproape 9...

Adina+BB36W

Raspuns la: 06/02/2004 21:15:53

Pentru mine azi a fost ziua care s-ar putea numi "cantecul lebedei" pentru ca mi-am facut de cap, asa ca inainte de nastere. M-au luat Alina nashica si Cosmin prin oras (cu masina) si am facut o plimbare de vreo ora prin Herastrau (de la Restaurantul Pescarus pana la Pavilionul H si inapoi). Vremea era superba si m-am simtit super.

Parca eram iesita din colivie, asa ma bucuram de ce vedeam.

Mie imi apar in continuare chestii maronii, rozalii, semn ca dopul se misca din locul lui. Am vorbit cu dr. Paris si mi-a zis sa o sun cum apare ceva semnificativ.
Din pacate la analiza de secretie mi-au iesit o Candida si un Tricomonas (desi am facut tratament cu Macmiror acum cateva saptamani). Dr. mi-a zis sa iau Tricomicon, unul pe seara, dar cat se va mai putea. Stiti cumva, chestiile astea il vor afecta pe bb daca nasc natural? Am o prietena care a tr. sa faca cezariana, insa din cauza unui streptococ.
Sper sa nu fie ceva prea grav, iar dupa nastere sa ma pot trata ca lumea.

Vio, asteptam vesti despre Elena si bb!!! Parca ne promiteai ca ne dai de baut ! Noi sa stii ca suntem insetate !

Adriana in saptamana 40

Raspuns la: 06/02/2004 21:51:43

Vio,

SUNT TATIC!

Am o fetitza de 2.5 kg Erica, sanatoasa.
Mama era anesteziata, asa ca nu am putut vorbi cu ea.
A strigat doctorita la ea si a raspuns!
Am vazut si fetita. E a mea, mai multe nu pot sa spun acum.

Cu stima pt toate mamicile din lume,

Un tatic fericit.
dau

Autor: saphir
Raspuns la: 06/02/2004 22:52:42
Refacere grabnica si BB -lasi cat mai cuminti si sanatosi!!!

Saphir 37 saptamani

Autor: Babee
Raspuns la: 07/02/2004 00:13:19
Ea va trasmite mii de pupici la mamicile cu deja experienta ca si la "colegele" de suferinta.Eu ramasesem cu ceva dator...si anume cu pozele lui Bubu!(M-am straduit sa le pun cat mai repede pe net!).Sa ciocnim un pahar de sampanie(vitual) pentru toate mamicile!!!
Pozele sunt pe adresa:[http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/gbacanau/album?.dir=/4547

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Raspuns la: 07/02/2004 03:02:20
Si iata, a venit si aceasta zi superba ! In Timisoara este primavaraaaaaa.... dar ticalosii au anuntat iar frig ca sa ne necajeasca. Nu am fost afara prea mult, dar este bine si in casa cu geamul deschis. Super, super.
Nu stiu de ce, dar parca si cerul s-a bucurat – am vazut un apus extraordinar, parca tot focul ceresc era acolo, doar pentru noi... si pentru cei ce s-au hotarat sa vina intre noi, binecuvantandu-ne cu zambetul lor de copii dulci....
Babee & Vio – multumim pentru sampanie, chiar daca e virtuala ....
saphir –fata frumoasa, bine ai (re)venit. Chiar vroiam sa te dam in urmarire generala... sa aflam daca nu trebuie sa te „urcam” in prima jumatate a listei... !!!
Din Timisoara, tuturor !

FELICITARI Elena I. si Vio– SA-TI CREASCA COMOARA MARE, SA FIE SANATOASA SI CUMINTE ! BINE AI VENIT COPIL FRUMOS SI BINECUVANTAT !

Autor: amuleta
Raspuns la: 07/02/2004 03:51:01
Felicitari pentru Andruska, Babee si Elena.
Ei Babee, ce te plingeai tu pina acum, abia de-acum vine distractia ! Tot intr-o discoteca o s-o tii !
Sa aveti copii sanatosi si la trup si la minte !

Raspuns la: 07/02/2004 03:59:09
quote:
:
Originally posted by amuleta

Felicitari pentru Andruska, Babee si Elena.
Ei Babee, ce te plingeai tu pina acum, abia de-acum vine distractia ! Tot intr-o discoteca o s-o tii !
Sa aveti copii sanatosi si la trup si la minte !

Nu cred ca o sa aibe timp – concurenta e acerba, fetele putine (si sfioase –vedeti si voi ce se ascund !!!!) si petitul necesita timp multtttttt... si vizite dese (cu daruri multe si MARI) la viitoarele cuscre !

Raspuns la: 07/02/2004 07:44:16
Vio, felicitari pentru Elena! Sa va traiasca fetita, draga de ea!
Si asa cei 2 Vio au devenit tatici in aceeasi zi...
Adriana, incepe sa iei tratamentul si sfatuieste-te cu dr tau cum sa faci. Daca ai sa iei suficiente zile, probabil ca o sa fie OK.
Ce frumusel e bubu!

Adina+BB37W

Raspuns la: 07/02/2004 09:56:03
Felicitari, Elena si Vio! Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii! Multumim pentru...cinste !

Vio, este un frumos Bubu! Aveti niste poze super, iar Babee arata de parca nici nu a nascut. Ce buna a fost sampania!

Si eu am ceva vesti! De dimineata am pierdut dopul ! Nu vi se pare ca am o sarcina ca la carte??? Acum astept, dar e chestiune de ore sau, cel mult, cateva zile!

Pupici si un week-end linistit tuturor.

Adriana in saptamana 40

Raspuns la: 07/02/2004 11:06:19
Elena Sa-ti Traiasca printesa sanatoasa si frumoasa!!!

Vio aveti un baietel minunat Sa Va Traiasca!!!
Hai Adriana te asteptam cu vesti....

Anita si Rachella

Autor: fabi
Raspuns la: 07/02/2004 11:07:50
Felicitari pt proaspetele mamici, Andruska, Babee si Elena , sa va traiasca scumpiceii si scumpicelele si sa fiti sanatoase alaturi de ei, si multaaaaaaaaaa fericireeeeeeee!!!!!
va pupicesc, Fabi , Ocatvia si Carina

Autor: saphir
Raspuns la: 07/02/2004 12:34:50
DAREL, sar`mana de grija, dar mereu am fost aici, numai ca la mine nu se intampla nimik deosebit. BB e bine, observ ca are de gand sa mai stea, ceea ce e foarte bine, eu sunt bine...mai nasol cu respiratia, dar supravietzuiesc . In rest...va urmaresc !!!
Va pup, burtici si mamici
Saphir 37saptamani

Autor: Theodora
Raspuns la: 07/02/2004 14:48:01
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut recent!
6 feb se pare a fost o zi norocoasa!
Sa va traiasca!

Theodora, Alexandros, Yannis
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
http://community.webshots.com/user/theodorapap

Autor: Roxana_G
Raspuns la: 07/02/2004 17:30:45
FELICITARI BABEE SI ELENA! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!

Cand ma uit la calendar si vad ca se apropie 9 februarie si totusi BB nu vrea sa vina... Help! A mai depasit cineva termenul? O incurajare, un sfat?

Rox

Autor: Helen
Raspuns la: 07/02/2004 22:33:40
Inca o data FELICITARI ANDRUSKA, BABEE SI ELENA! SA VA TREAIASA INGERASII SI SA VA BUCURATI DE EI! REFACERE RAPIDA TUTUROR NOILOR MAMICI!

Am ramas datoare cu poze... ieri si azi am facut primele poze cu bebele meu. Daca vreti sa le vedeti, sunt in album!

Va pup,
Helen si Dan Cosmin de 2 saptamnai si 3 zile

http://community.webshots.com/user/phelens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Iata ca tocmai a trecut de miezul noptii, asa ca sintem deja in 6 februarie, la un an de la data in care s-a nascut iubirea lui mami si a lui tati, Erica.
Eu sint intr-o stare...efervescenta e putin spus. Toata ziua am muncit, mai sint de pus la punct citeva detalii pentru petrecere dar n-am de gind sa ma culc pina nu povestesc putin din cite imi mai amintesc de anul trecut pe vremea asta.
In 5 februarie am fost la salon si m-am facut mai-mai. Dupa indicatiile doctoritei, care e genul "sufla si-n iaurt", nici n-as fi avut voie sa ma dau jos din pat, unde trebuia sa stau numa' pe partea stinga si sa ma indop cu no spa, utrogestan si vitamine. Am ascultat-o in mare parte, ca-s destul de disciplinata, si nici nu mai puteam sa merg macar o statie de tramvai pe jos, ca ma durea burta. Dar nu puteam sa las sa vina puiul mic pe lume si sa gaseasca o mama neingrijita, nu? Dupa vizita la salon, seara, m-am apucat de calcat, io, care urasc indeletnicirea asta. Deh, stiti si voi, trebuie facut cuibul luna si bec pentru micutul ce va veni.
Pe 6 februarie 2004 dimineata m-am trezit ca de obicei, bucuroasa ca ma apropii cu inca o zi de intilnirea cu copilasul meu- aveam programata operatia de cezariana in 10 sau 11 februarie. Primul lucru a fost sa maninc copios: friptura de porc cu varza murata si crema de zahar ars. Ma cam durea burta de citeva zile si nu puteam sa mai stau in picioare din cauza ca ma apasa prea tare. Am mai vorbit la telefon cu nasa (ea e si nasica Ericai acum), care m-a sfatuit sa sun doctora si sa-i spun cum ma simt.
In 10 minute dupa ce am vorbit cu doctora eram la maternitate, pe masa de consultatie, plecasem fara bagaje, pe care le pregatisem cu atita grija inainte- ca si doctora mea avea un stil cind te lua la zor...Imi zice ca intram in operatie cit de curind, dupa care, convinsa ca raspunsul meu e cel asteptat de ea, ma intreaba daca am mincat ceva dimineata...face ochii cit cepele cind ii spun ce...aceeasi reactie o are si doctorita care imi face fisa de internare si urma sa fie mina a doua la operatie, anestezistul o intreaba pe doctora ce fel de paciente are (ca adica nu stiu ca nu se maninca inainte de operatie?) "intelectuale, dom' doctor, cu studii superioare", ride ginecoloaga. In fine, fac clisma, sint condusa intr-un salon cu burtici si dadacita sa stau pe partea stinga, apoi verificata din cind in cind si apostrofata daca sint gasita in picioare sau pe dreapta. Vine si bietul Vio cu bagajele si cu inima tremurindu-i ca la iepuras. Doctora o tot dadea cotita ca ma opereaza ba in aceeasi seara, ba a doua zi. Imi spusese ca nu suporta sa vada familionul pe holuri in timpul operatiilor, asa ca il trimite pe Vio acasa cu promisiunea ca-l suna imediat ce iesim din sala.
La ora 19 vine doctora sa ma conduca in sala de operatie, schimb citeva vorbe cu neonatologul si cu anestezistul- intrebari de rutina- intru, ma intind pe masa- imi era foarte frica si cred ca zimbeam timp incercind sa dau impresia celor din jur ca sint calma. Mi se explica ce se va intimpla cu mine in secundele urmatoare, mi se pune masca pe fata si ...gata.
Urmatoarea amintire este, probabil, cea in care am fost transferata de pe masa de operatie pe targa, vocea sonora a doctorei printre tinguielile mele ("au, ce rau ma doare burta!") "aveti o fetita frumoasa de doua kilograme si jumatate, a primit nota noua" . Inima-mi creste de bucurie "ce nota mare!" "e si sotul aici" -ii simt stringerea de mina. Noaptea care a urmat a fost destul de grea. Doctora mea a fost de parere ca asistentele trebuie sa se ocupe de proaspetele mamici cu cezariana si ca familia n-are la ce sa stea in salon. Asistentele si-au facut treaba, nimic de zis, ca-i stiau de frica doctorei, dar as fi vrut sa fie si linga mine cineva drag sa ma vegheze si sa ma compatimeasca. Mi-a fost sete in citeva rinduri si am primit ceai de la mama unei paciente, care era in ingrijirea altui medic si avea voie sa stea acolo.
A doua zi, stiam ca regula e sa ma ridic din pat. A fost foarte greu si, daca n-ar fi fost sora mea cu rabdare si tact (traiasca surorile!!) nu cred ca ma ridicam de acolo. Drumul pina la salonul copiilor a fost foarte lung si dureri cumplite ma insoteau la fiecare pas: "am sa o invat pe fiica-mea sa infieze un copil!", bombaneam.
Intilnirea cu micuta nu a fost chiar ce ma asteptam, adica nu m-a cuprins brusc nici un val de emotie sau de iubire la vederea ei. O auzeam pe sora mea linga mine cit de entuziasmata imi spune "uite ce frumoasa e, uite ca zimbeste!" iar eu o priveam pe "puiu' mic" mult asteptat cu ochi critic si gindeam ca e prea rosie si are genele prea blonde si prea scurte pentru o fetita. E adevarat ca mi-a aratat-o o asistenta prin geam si nici nu mi-au dat-o sa o tin in brate, in plus era infasata ca o sarmaluta, numai fetisoara i se vedea.
Eeee, dupa ce am pus-o la sin, am inceput sa o tin in brate, sa-i vad chipul de mai multe ori pe zi, sa-i aud plinsul...s-au schimbat lucrurile...Stiti si voi ca de-aici incolo incepe o alta poveste cu mult mai frumoasa.

Cind a venit Vio a doua zi la maternitate m-a anuntat ca si Babee si Andrushka nascusera in aceeasi zi cu mine.

Gabriela, Andra, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume, sa va bucurati multi ani de baietii vostri, sa creasca sanatosi si sa aiba noroc, sa devina intelepti si iubiti!!!
La multi ani Philip!!!
La multi ani Matei!!!

Tot pentru 6 februarie 2005:
La multi ani Iulia Eleni!
La multi ani Dinu!!!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Darael, multumesc pentru remember!!!
Absolut minunata acea zi de 6 februarie si desavirsite sint emotia cu care fiecare dintre noi asteptam sa se mai nasca un bebe si caldura si bucuria cu care era intimpinat! Dragii nostri pui mici care ne-au adus impreuna! Fara ei n-ar fi existat acum atitea prietenii adevarate intre noi, persoane aflate la sute de km distanta.

Am vazut pozele pe care le-a pus Monica.
Rox, dar micuta ta e deosebit de frumoasa. Tu nu ne-ai prea aratat poze pina acum si am ramas impresionata vazind ce mare si dragalasa e si cum sta singura in picioare.
Albert, Matei si Rares- sa-i maninci din ochi, dragalasii!!!

Imi place cum tine Rares carticica, zici ca stie citi.
Mai asteptam pozici si povesti de la intilnire!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Erica

Iulia Eleni

Philip Damian

Matei Daniel

Dinu

La multi ani, copii frumosi si iubiti, sa aveti noroc, sa fiti sanatosi si plini de bucurie!!!!

am vazut pozele de la petrecere - sint super. cred ca era o nebunie pe cinste acolo cu atitia dragalasi misunind printre jucarii.

Babee, cum vine asta sa conduci cu o zi inainte de a naste ???

super remeberul

va dorim o zi minunata, iar sarbatoritilor petrecere frumoasa

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Lavv, multi ani si buni!!!

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Lavv, la multi ani si multa fercire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

La Multi Ani Iulia Eleni !
La Multi Ani Erica !
La Multi Ani Matei Daniel !
La Multi Ani Philip !
La Multi Ani Dinu !! Ce de copii mari!!!!!!
La multi ani! Andrei (1 an si o luna)

Fetelor unde ati vazut fotografiile de la intalnire? Vrem sa vedem si noi. Poate sunt cam adormita si nu am vazut eu, ca nu am avut o noapte tare buna. Dragos inca este bolnavior, tuseste de mi se rupe inima cand il aud. Sper sa-mi faca efectul tratamentul de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Lavv, la multi ani si multa fercire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

iubitul lui mami mic si blond Matei Daniel

Sa iti dea viatza tot ce ai nevoie, sa cresti iubit de Dumnezeu si de oameni si sa ne bucuram in fiecare zi unii de prezenta celorlalti: Andrei, tati si mami .

Te iubesc mult de tot .

Philip
Erica
Iulia
Dinu

Petrecere frumoasa tuturor

Darael - multumesc ptr remember, m-ai emotionat foarte mult aducandu-mi aminte de venirea pe lume a lui Matei. Acum 1 an. nici nu il vazusem...inca insa stiam ca exista acolo la sala de neonatologie.

Vreau sa va multumesc f mult fetelor pentru ca existati si pentru ca va cunosc, m-ati ajutat tare mult in momentele din timpul sarcinii, dupa nastere si acum cand impartasim si bune si rele despre sufetele noastre: COPII .

Am fugit la Matei insa sper sa mai revin astazi .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput