Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

f.anomis astea da subiecte fierbinti!

Eu am luat 20 kg si am reusit sa dau jos 14, au mai ramas 6 care nu prea se dau duse. Nu ma incape nimic de dinainte de sarcina. Trebuie sa-mi cumpar si eu ceva pentru botez. Apropos, am fixat si noi botezul pe 5 martie ca n-au putut mai devreme nasii.

Cit despre ajutorul sotului, aici e mai simplu. El lucreaza in Pitesti si noi suntem singuri de luni dimineata pina vineri seara. In timpul asta ma ajuta mama si soacra, alternativ. In week end sotul ma ajuta la baita, la biberoane dar si la alte treburi prin casa: bagat rufe la spalat, intins rufele, mic dejun, dat cu mopul. Astea din urma nu le face din proprie initiativa ci pentru ca il rog eu. Dar e bine si asa. Eu cred ca trebuie sa stim sa cerem ce vrem de la ei nu numai sa lasam la latitudinea lor sa faca sau sa nu faca ceva. (10 ani experienta)
Nu cred ca ati observat dar eu simbata si duminica nu am rind la calculator ca se bat pe el Cri si sotul!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna mamici,
N-am mai scris de mult pe site dar vreau sa va uitati putin si la fetita mea, o cheama Ana si s-a nascut pe 2 noiembrie, mai devreme cu 3 saptamani decat se preconiza, la spitalul Cantacuzino, cu dr. Secara. A avut 2.750 kg si 47 cm, micuta. A fost o nastere super usoara dupa standardele normale, cu peridurala, la 10 dimineata m-am internat cu dureri la 5 minute, apa nu mi se rupsese si la 1 nascusem deja. Acum fetita are 3 luni 5.250 kg si 59 cm si trecem prin tot felul de mici probleme cum ar fi nasuc infundat (problema la care solutia a fost schimbarea camerei cu sufrageria care ni se parea mai aerisita), perioade de agitatie, febra la vaccin, cateva episoade de colici si cam atat. Suntem foarte norocosi ca de la inceput a dormit noaptea trezindu-se doar ca sa pape, a fost cumintica insa acum e cam agitata, probabil creste si de aceea si mananca doar de la san.
Oricum acum incep sa inteleg fericirea de a fi mama...si sunt doar la inceput. Acum inteleg ca nu conteaza oboseala, noptile dormite pe portiuni, patrecerile de la care lipsesc si noptile albe cu prietenii...e minunata fetita mea.

Va pup, si odihna placuta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/elenapangica/my_photos

elilenus,26 ani, DPN:24 noiembrie
Spitalul Cantacuzino, Dr. Dan Secara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna din nou fetelor,
eu ridic CIC-ul de la CAS vitan, nu de la servici, poate o fi diferit...cine mai stie...o sa intreb eu data viitoare la ciserie acolo sa vad ce se poate face.
ehe hei...se pare ca EU stau totusi cel mai prost la capitolul kg in plus, eu aveam de dat 15 si acum cand v-am vazut pe noi ca tot vorbiti m-am dus si m-am cantarit si cu stupoare am observat ca de fapt mai am 17...ei...ce ziceti????
ruxy a supt bine toata ziua si acum seara...nu a mai vrut asa ca i-am facut biberon...dar asta dupa ce am chinuit-o saracutza si plangea rau de tot...poate la noapte...reusim
cuscra(a se citi fulguletz) noi pe cine luam de nasha? hi hi cred ca gandacica nu???? dar ea e de acord????
andreea, abia astept sa ne vedem, sper sa fie vreme buna, dar oricum te astept pe la mine cu mariuca, sa o cunoasca si pe ruxy.
azi dupa masa nu am dormit si sunt cam zombie...am tot incercat dar nu am reusit...m-am culcat cu amandoi si cu alex si cu ruxy, la inceput nu vroia alex sa doarma apoi a adormit el si s-a trezit ruxy si a inceput sa gangureasca in sfarsit dar acum nu se mai oprea....tocmai cand imi era si mie somn...dar asa tare m-am bucurat ca vorbea mult ca am plecat cu ea din camera ca sa vorbim mai tare si sa nu-l deranjam pe alex.
hai ca va pup si ma duc si eu la baitza si la culcare
noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
cuscra(a se citi fulguletz) noi pe cine luam de nasha? hi hi cred ca gandacica nu???? dar ea e de acord????

gandacicoo...ne naseste Ioachimu'?
si care e alesa inimii lui Ioachimu'? surpriza?! surpriza?!

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Elilenus eu nu vad decat un album cu burtika ta...poate nu e public albumul cu Ana

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

David e un colicios plangacios si vreau sa-l inscriu pe lista de mici teroristi ..dupa Mariuca a Andreeip...
mey..la noi n-a avut nimic efect cu colicii astia..
am incercat sa evit sa mananc una alta ..ca de! poate poate ..si tot degeaba(cred ca si daca mananc doar paine cu apa tot are colici..garantat!)...
ii chioraie matzele si trage parturi grupa mare...

azi a plecat mama....
din fericire sotzu ma ajuta mult cu David..de cand vine de la serviciu sta numai el cu oracaila:il schimba, plimba..etc.....eu doar ii mai dau sa manance si ma mai odihnesc, gatesc..etc ... si tot simt ca nu am timp de mine deloc.
la gospodarie tre sa-i spun eu mereu ce sa faca..ca el niciodata nu vede ca e gunoi de dus, etc..

cuscra si eu tot 15 kile mai am de dat jos..da pana la nunta copkiilor nostri vom fi noi manechine..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

F.ANOMIS, TRY, cred ca sotii nostri merg la acelasi club , ca prea se comporta la fel. Exact cum spunea TRY,... lugu, lugu..., mu-mu, pu-pu,... frumuselu', voinicelu', istetelu'....., da cu alea mai grele - 90% mami... Si eu cred ca-i vorba de-un soi de invidie, si mai e ceva, ca-l surprind cum ne priveste cand sunt eu cu bb, e in ochii lui ceva, ca o banuiala ca-s incerca un sentiment in plus, diferit si mai bogat decat el - si, la urma urmei, are dreptate, ca de aia-s io mama si el tata...
F.ANOMIS, cu slabitu' io mi-s campioana, mai am de dat jos vreo 12 kile, is cat o elefantica.
FELIS, ma bucur tare mult pentru evolutia lui Mihaita, sa dea Dumnezeu sa-i mearga tot asa.

si numai bine!!!

Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ei, acum ca puiul doarme si am reusit si eu sa citesc din ce s-a mai scris, sa dau si eu raportul. Eu din 14kg cat am luat in sarcina am dat jos 9 dupa nastere imediat, dar de astea 5 pe care le mai am cred ca nu voi reusi prea curand sa scap, ca vad ca stagnez. Nu v-am spus ce era de fapt ceea ce eu credeam ca va fi masaj al burtii la kinesiterapeut, era de fapt gimnastica abdominal, nici vorba de masaj. Asa ca ce ar trebui sa fac acasa, fac la sala supravegheata de terapeut, de parca ar fi mare scofala...E drept ca acasa nu prea imi vine cu bebe sa ma apuc sa fac exercitii plus ca asa mai ramane si sotul singur cu bebe...sa se descurce.
La capitolul asta mai am de lucrat. Al meu semana fff mult cu sotzii ai vostri, adica trebuie sa-i spun eu ce sa faca, rar cand vine de la el ceva legat de bebe. Sta si el cu bebe, dar daca incepe sa planga tare imi spune "Cred ca-i e foame", chiar daca bebe tocmai terminase de papat de ma apuca si rasul cand il aud. Ca stie ca la papa e randul meu si asa mi-l plaseaza si el scapa. Cat din cele gospodaresti face dar tot impins de la spate. Fulgu vad ca barbatzii nostri seamana, ca si al meu se impiedica de punga de gunoi si zice ca nu a vazut-o si altele...

In alta ordine de idei, si David al meu s-a facut terorist, dar asta numai seara inaitne de culcare, cand urla de parca l-ar bate cineva. Si Try tu spuneai ca lacrimi din alea de curg pe obraz vom vedea mai incolo, pai la David curg cascada cand incepe sa urle asa...ma infior pur si simplu ca eu il interpretez ca un plans de suferintza...insa dupa ce il plimb el urland fara sa se opreasca vreo 10 minute se calmeaza si apoi papa si adoarme. Eu nu mai inteleg nimic si nu cred sa fie colici, ca eu nu aud acele ghiortzaitru la stomacel si nici nu-si strange picioarele. In rest ziua e cumintzel, dar in unele zile daca plec putin sa mananc sau sa fac ceva pe la bucatarie il apuca chiraiala asa din senin. Apropos se intampla sa se mai trezeasca plangand si apoi se opreste singur, or fi visand deja la varsta asta?
Cu nasucul parca stam mai bine de cand tot nimicim la mucisori (activitate la care urla ca nu-i place), in rest nu prea ma pot plange.

Elilenus, e frumoasa foc fetitza ta, sa-ti traiasca. Are ochi albastri, nu?... si pt ca tot se petzeste pe acilea, pregateste-te ca venim in petztit, ca noua ne plac fetitzele cu ochi albastri.

Luminitza si noi tot pe 5 martie vom face botezul.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Deabia acuma reusesc sa intru pe forum!
Nu stiu ce s-a intamplat de nu se incarca indiferent cat il lasam. Oricum, va zic:"Noapte buna, mamici si bebici!".

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dama, m-a busit rasul cand am citit ce scriai tu de sotul tau cu "cred ca ii e foame". EXACT asa zice si sotul meu. Il tine pe Alex ce-l tine si apoi can incepe concertul si nu-l mai poate potoli zice: "Mamiiii, vino ca ne e fomitica" sau "Mami, cred ca suntem cacaciti". Si ca si tine poate ca l-am schimbat/dat sa manance cu o juma de ora inainte.

Cu greutatea, eu am zis sa ma abtin sa nu va complexez .Din 14 kg luate in sarcina am dat jos 16. Dac-o tin tot asa, ajung iar scobitorica.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput