traducere cv din romana in engleza

traducere cv din romana in engleza | Autor: caty

Link direct la acest mesaj

Vreau sa aplic pentru un job nou si apelez la bunavointa voastra.As avea nevoie sa ma ajute si pe mine ca sa-mi traduc cv-ul din romana in engleza. Specificul este economic. Eventual daca aveti si un model de scrisoare de intentie ar fi grozav.

Multumesc tare mult.

caty

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Uite poate asta te ajuta:
Dear Sir/Madam,

I am writing in reference to the available job opportunities with your company, witch match my qualification and education background.
Since finishing my profesional training and since I made my first decision to change my job in order to achive new experience in a different company, I faced some problems.
Young professionals are not encouraged and supported in their endeavour and the job market in this field is weak. Therefore, I found myself in a very difficult position when I started searching for a new job in new companies.
From the experience I have had so far I realised that in order to be a good professional in any field, is very important the continuing education and practical experience in various divisions.
Based on my past work experience and career goals, I am confident that I have abilities and potential to perform effectively a job with your company. Therefore, I am an open mind person willing to improve skills and abilities that I already have. I am a very ambitious, persevering and good working person. I have a well-developed team spirit and I am a good organizer.

Would you please consider my request for any job you think that fits me at your company?

My resume is enclosed for your consideration.

Thank you very much for your attention. I look forward to hear from you.

Sincerely yours,
.............

Iti pot trimite cv-ul meu in engleza... ca tot in domeniul econimic lucrez si eu! Da-mi adresa de mail daca te intereseaza!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

multumesc frumos roxxy,

uite adresa mea de mail daca poti sa-mi trimiti cv-ul tau ca model:ccc_catalina@yahoo.com

tks.

caty

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caty

multumesc frumos roxxy,

uite adresa mea de mail daca poti sa-mi trimiti cv-ul tau ca model:ccc_catalina@yahoo.com

tks.

caty

Ok. Am trimis! Lasa-ne de stire daca ti-a fost de folos!

Bafta!

Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

am primit.
Multumesc din nou.
sper sa reusesc.
va dau de veste.
pupici.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Ti-am trimis si eu un exemplu. Din mai multe faci tu o sinteza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Uite poate asta te ajuta:
Dear Sir/Madam,

Would you please consider my request for any job you think that fits me at your company?

.............

Iti pot trimite cv-ul meu in engleza... ca tot in domeniul econimic lucrez si eu! Da-mi adresa de mail daca te intereseaza!

Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

toate bune si frumoase, foarte de acord cu ce a scris bibyrox mai sus...insa nu se face sa intrebi asa: Would you please consider my request for any job you think that fits me at your company?...
parerea mea...
ideea e ca tu sti ce job vrei si nu te duci sa te angajeze aia la ce au ei liber, poti sa zici ceva de genul for a position that fits my training, abillities and motivation...
si sa ii zici asta ca intrebare iar e cam nu stiu cum, ca-i mai mult de cat retorica...
ai putea de exemplu sa zici: I hope that you would consider my aplication for ...

repet: parerea mea, care este...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bulinutza

Ti-am trimis si eu un exemplu. Din mai multe faci tu o sinteza...

am primit Adina, multumesc.
Da asat incerc sa fac , sa le adaptez.

caty

Mergi la inceput

Dante foarte de acord cu ce ai spus! Eu i-am dat un exemplu dar am uitat sa ii sterg fraza aceea. Acea scrisoare am trimis-o eu mai demult la o companie care avea mai multe posturi libere ce mi se potriveau si asa am fost sfatuita sa scriu. Ma rog...
Imi cer scuze pentru neglijenta!

Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

Caty, formatul CV'ului depinde f mult de profilul tau:
CV'ul unui proaspat absolovent, fara [prea multa] experienta de munca are un cu totul alt format decat cel al unuia cu ceva ani de munca in spate.

Ti-am trimis si eu un exemplu de CV. Dic ce am citit, vazut, discutat cu altii, este important ca un CV sa aibe metionate si responsabilitatile si rezultatele/ succesele in domeniul respectiv.

De asemenea: am observat ca pe DC.com este cel putin 1 persoana care lucreaza in domeniul Resurselor Umane/ Recrutari de Personal.

Sfatul meu:
1. Intra pe site' ul oficial microsoft - daca nu stii unde scrie-mi pe PM - si cauta la Templates. Acolo au numeroase tipuri de CV in functie de profilul candidatului.
2. Odata incropit CV'ul, trimite-l cuiva in domeniu sa il revizuiasca.

Bafta multa cu job'ul si spor la CV. ca stiu poate sa fie "dureros"

cinta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cinta

Caty, formatul CV'ului depinde f mult de profilul tau:
CV'ul unui proaspat absolovent, fara [prea multa] experienta de munca are un cu totul alt format decat cel al unuia cu ceva ani de munca in spate.

Ti-am trimis si eu un exemplu de CV. Dic ce am citit, vazut, discutat cu altii, este important ca un CV sa aibe metionate si responsabilitatile si rezultatele/ succesele in domeniul respectiv.

De asemenea: am observat ca pe DC.com este cel putin 1 persoana care lucreaza in domeniul Resurselor Umane/ Recrutari de Personal.

Sfatul meu:
1. Intra pe site' ul oficial microsoft - daca nu stii unde scrie-mi pe PM - si cauta la Templates. Acolo au numeroase tipuri de CV in functie de profilul candidatului.
2. Odata incropit CV'ul, trimite-l cuiva in domeniu sa il revizuiasca.

Bafta multa cu job'ul si spor la CV. ca stiu poate sa fie "dureros"

cinta

asta am si facut.maine cred ca e gata si il trimit.
va multumesc.

caty

Mergi la inceput