upload & download
Daca vrea cineva sa-mi trimita un film dar fara sa recurgem la cd, trimis, etc., se poate? Adica sa-l puna undeva pe vreun server si eu sa fac download de acasa?
thx!
Cristina
Raspunsuri
dante01 spune:
de putut se poate, doar ca trebuie sa-l puna undeva unde ai rata de transfer buna atat tu cat si celelalt care face upload, altfel stati cu orele...
bine, acum sper ca nu-i vb de un film artistic de 800 M, sau de ceva la fel de mare...merge si asa, dar daca se buleste ceva si nu folsesti un download manager (ie: get right) trebyie s-o iei de la cap...
filmele artistice le iei altfel, nu stiu daca am voia aici sa zic , dar daca te intereseaza (si nu sti...)cum da pm...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
tinatache spune:
este vorba de ideea in sine. Sa zicem ca e un film personal, un botez, de ex., si vreau sa-l vad si eu. Sunt x locuri pe net unde poti pune poze si altcineva sa le ia sau sa le vada. Eu vreau sa puna un filmulet si sa-l dau jos. Despre rata de transfer nu pot da detalii, la noi merge netul f bine, pana acum nu am avut probleme. nu ma pricep :( Dar daca consideram ca merge si pot sa dau jos... ramane de aflat unde?
Cristina
dante01 spune:
pai ca caute un ftp undeva unde poate sa-l puna cat mai usor din romania si apoi il iei tu...
nu-ti pot recomanda din pacate nimic incercat de mine, insa am mai auzit de astral, RDS, home.ro, go.ro...
incearca si tu sa vezi cum le accesezi pe astea si apoi va hotarati unde face upload...
bafta!
dante01 spune:
pentru extern, incearca asta:
http://wmc.virgilio.it/wmc/jsp/anagrafica/registrazione.jsp
are limita la 50 M, adica nu-i tocmai maricel...
dante01 spune:
sau asta...
http://www.yousendit.com/whyyousendit.aspx
gata, hai ca te las ca te-am zapacit deja cred...
bafta!
osolita spune:
Cristina, exista un program de file-sharing care se numeste WinMX care spre deosebire de alte programe de file-sharing iti permite sa hotarasti tu cui ii dai voie sa downloadeze ceva de la tine.
Va instalati si tu si persoana respectiva WinMX, va alegeti un nick, apoi stiind ce nick are celalalt va dati intalnire pe unul din chat-urile site-ului iar din momentul in care va gasiti e foarte simplu, tu dai Browse pe nick-ul respectiv, iti apare ce fisiere sharuie persoana, apoi intri in "coada" la el si downloadezi fisierul dorit.
Pusi spune:
Eu, fisierele mai mici, muzica sau filmulete (ex: The Simpsons) le downloadez de la prietenii mei cu messenger yahoo. Cel care doreste sa-ti trimita un fisier, face "send file", tie iti apare o optiune prin care te intraba daca accepti, dai Ok, si incepe descarcarea...Bafta!
Siminaf spune:
Ha, ca veni vorba, Pusi, poate-mi spuneti si mie de ce optiunea asta nu merge la mine. adica imi da send, ii dau accept si asa incremeneste! Mor!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Pusi spune:
Simina,
o conditie ca totul sa mearga struna, este ca conexiunea la internet, de ambele parti, sa fie buna.
Mi se intampla si mie, destul de des, ca in timp ce se descarca fisierul, sa se blocheze totul. Si asta, pt. ca prietena mea din SUA(careia ii trimiteam fisierul) avea o legatura fff.proasta la internet.
In rest, no problem.
Bafta!