produse de slabit de la Teleshoping
Am nascut pe 1 sept. si deoarece nu mai alaptez
m-am hotarat ca e timpul sa scap de cam multele kg ramase de la sarcina. Am incercat sa tin dieta dar am cam trisat (de fapt sunt cam dependenta de ciocolata) si am cam dat iama. Sport nu prea pot sa fac ca am ceva probleme cu coloane si pana nu o tratez mi-e frica sa nu raman teapana.
Sunt disperata si nu stiu ce procedeu sa incerc sa mai slabesc,ma intrebam daca ati incercat acei plasturi la care fac reclama la Tv? Dar chestiile alea de se pun in pantofi pentru masaj? Functioneaza ceva din toate acele muuuulte produse sau nu? Daca da,care din ele ca sunt dispusa sa le incerc.
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Raspunsuri
syd spune:
Eu n-am cumparat produse de slabit,dar mi-am luat acea perie rotativa vazuta prin reclame.Buna de nimic
.Asa ca nu mai am incredere in Teleshoping.
Daca nu-ti place sportul
,i-al pe bebe in carut si mergi cateva ore pe zi.Ajuta.
Si inca ceva
daca e vre-un magazin american,au dulciuri fara carbohidrati.0%,putine grasimi,daca nu deloc,dar seamana mult la gust.La noi sunt,cam scumpicele dar bune,mmmmmm.Si la farmacie am vazut ciocolata light.Si mie imi plac. Am perioade cand vreau numai ciocolata,numai grasimi sau numai prajituri si chec.De-asta am luat 8kg in 2 luni.Acum la dieta.
Succes
Sa nu uit: Sa-ti traiasca
.Nu-ti face griji, ai nascut de curand,o sa vina si kg pierdute daca faci un pic de efort.
matia spune:
Eu am cumparat mai demult talpici pt masaj pe talpi (cind pretul lor era cam 100.000 lei).Deci cu ani buni in urma,dar exact acelasi produs si in afara de chinuri la mers si bataturi in talpa .....nici un efect!Poate nu le-am pozitionat eu bine , dar nici ei nu te ajuta cu nici un prospect clar....
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
ADINUTZA spune:
Monica, din dorinta de a scapa cat mai repede de kg din timpul sarcinii am comandat plasturii pt slabit. 2 seturi, sa-mi ajunga! O mare pacaleala, pentru ca desi le-am zis ca alaptez mi-au spus ca pot sa-i pun fara probleme, dar cand medicul meu a vazut cat iod contin mi-a zis sub nici o forma sa nu-i pun. In plus, nu aveau termenul de valabilitate trecut pe ambalaj. Prin urmare am sunat la ei si am cerut lamuriri. Cum nu au binevoit sa ma sune si sa clarificam aceste aspecte, eu am sunat la OPC si le-am facut reclamatie. Intre timp i-am dat mamei mele plasturii sa si-i puna. Nu numai ca nu au avut nici un efect dar nici macar nu stateau lipiti ca lumea. Intr-un final m-au sunat si mi-au trimis banii platiti prin curier (toata suma). Apoi, am primit de la OPC o scrisoare in care imi spuneau ca in urma sesizarii mele produsul Paund a Patch a fost retras de pe piata pt ca nu continea informatiile obligatorii si mi-au recomandat calduros sa nu mai iau produse pe care nu le vad cu ochii mei.
E drept ca Paund a Patch nu se mai vinde in schimb acelasi produs acum numit Vita Slim se vinde in continuare la tv. Aceeasi Marie cu alta palarie.
Un sfat, acum ai grija de Bogdanel, mai incolo si de tine.
Sunt sigura ca vei slabi dar la momentul potrivit.
Adinutza, mamica si de Bogdanel.
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
adrienne12 spune:
Syd, e f. interesant ca tu din Switzerland maninci ciocolata noastra care dupa parerea mea NU SE COMPARA cu a voastra, dar ma rog, chestie de gusturi. Bibi, daca maninci ciocolata cit poftesti nu o sa slabesti, asta iti spun din experienta proprie. Cit despre cicolata low-fat sau fara carbohidrati da, ajuta cita vreme respecti low-calorie diet respectiv ATkins.
adana25 spune:
bun subiectul.eu ma gandesc sa-mi comand "sauna belt".am gasit un site in care sunt produsele pe care le vdm la tv,dar la un pret mai mic.ce parere aveti,e ceva de capul acestui produs?dar spune-ti repede ca ma mananca rau palmele sa tastez comanda.va pupi
mamica dulce spune:
adana,putintica rabdare,eu am comandat centura asta dintr.un catalog si ar cam fi cazul sa ajunga zilele astea,trimite-mi un pm peste vreo saptamana,OK?
vecina mea si-a comandat-o si ea a zis ca e buna..e foarte elastica, cu un fel de cauciuc pe o parte si numai scai pe cealalta,sa o poti strange cat vrei tu de tare.Abia astept sa.mi vina,cred ca o port continuu,mai ales ca eu am tipul ala de conformatie cu burta mare si fund mic,picioare subtiri![]()
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
oana_s spune:
Monica, din ce stiu eu de la prietene. absolut nici un produs de la teleshopping nu e ceea ce pare. In schimb, fetele vorbesc pe forum de pastilele de slabit Xenical.
Oana si Mara 11.08.2004
lgireada spune:
adana nu fa greseala asta. Intra pe acolo pe la pacaleli comerciale, pe forum, la femina intim si vezi parerea fetelor despre sauna belt. am cumparat-o si eu pt cineva si efectiv de arzi cu ea, iar de transpirat nici vorba. sa nu spui ca nu ti-am spus! poate alea din afara or fi altfel, dar astea de la noi is jale!
Liliana
ramona_f spune:
a dana 25
imi spui si mie terog care este satul cu produse vazute la tv dar mai ieftine?
criu spune:
fetelor nu va cumparati centuri de nici un fel eu am sauna slim si nu am avut nici un rezultat decat arsuri nu am transpirat decat putin prima data probabil de emotii ca nu stiam cum e sotul meu s-a ars pe burta si are un semn ft urat. de atunci nu mmai am incredere in produse cumparate de la tv sau din reviste