Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Nu stiu cine zicea de iaurturile Campina. Eu numai d-alea ii dau, simplu sau cu fructe. A ajuns sa pape cate 2 de 150 ml pe seara cu cereale. Este papa pe care o mananca cel mai bine.

Grate, o fi rasfat, dar de ce numai de cateva zile?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!! Si eu la apel.

Grate, Sa-ti traiasca flacaul!! Sa creasca mare, frumos, si sanatos!!!Si voi sa va bucuati de el.

Madutza, si Stefa e tare scartait in prima pate a zilei--parca nu-i face nimeni pe plac. Ei bine, cum apare Andrei cum trec toate---deci , ii trebuie un fratior sau o surioara Ucai. Te rog sa nu ma injuri. Acum serios vorbind, Incearca s-o atingi pe gingii sa vezi cum reactoneaza---Lui Stefan nu-i facea placere deloc, chiar inchidea gura sa nu bag vreun deget pe acolo in perioada cat i-au crescut cei 2 dinti.Si atunci vezi si tu daca sunt dintii sau nu.

Bebe Beca, poti sa-i dai supica chiar daca ai pus ceapa. Eu lui Stefa ii prepar mai nou ciorba de perisoare de pui, dar pun de toate in ea--chiar si ceapa si mazare si i-o fac cu gust--adica si cu sare.Si ce-i mai placeeee.

Mona, felicitari pt mica exploratoare---acum incepe perioada mai agitata pt noi in care mai pierdem niste kg. Tre sa fim pe faza tot timpul, mai incolo sa fugim dupa ei. Las' ca-i fain!!

Fetele, am facut marea schimbare--l-am mutat pe Stefa la Andrei in camera--cu pat cu tot si azi noapte au dormit impreuna(in paturi separate). Andrei nu a mai venit la noi in pat, dar Stefa nu a facut nici o diferenta ca e in alta camera si el tot s-a trezit de vreo 3 ori.Va pupacesc si pe copilasii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

'neata fetelor! Nu am mai intrat de mult asa dimineata pe Dc si parca este altfel,nmai frumos...
La multi ani pt toti puiuti sarbatoriti zilele astea!!!Si sanatate pt cei bolnaviori!Iar pt mamici rabdare multa !
Fetelor am si eu o intrebare,cum ati dat voi carnita de vita cupiilor,in combinatie cu ce?Va intreb pt ca eu i-am dat de 2 ori si a iesit cam seaca si inecaceoasa si nu prea l-a incantat pe Rares(i-am combinat-o cu legume)
Am vazut multe poze frumoase foc,Maria este un scump Alex,imi place cum l-ai fotografiat in frigider,Ioana,fetita ta este o scumpica,Nally,Sebi este un dulce...am mai vazut poze,dar nu mai stiu ale cui( sunt ametita rau de tot,mai zilele trecute am sunat la doc pt cateva informati si mi-a raspuns sotul doc,eu ma recomand ca drept pacienta "Iuliana",suntem mai fam. cu doc.Sotul doc ma intreaba,Iuliana si mai cum,la care eu fac o pauza,pt ca nu imi mai aminteam si mai cum...este de ras,cred ca neuronii mei au ramas inzepeziti )
Am pus si eu cateva poze cu Rares( link-ul este la semnatura la
Va pupic si mai vorbim!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani Dragos!

Madutza, aceeasi intrebare mi-o pun si eu. De ce doar de catva timp? Dormea bine, era vesela. Acum... se tot trezeste, maraie din ce in ce mai des... POate ca este o etapa pe care trebuie sa o depaseasca. Cei drept, cam obositoare etapa asta.
azi dimineata, la 5, mi-a dat trezirea, a mancat si am pus-o la loc. Pe la 6 a apucat-o iar maraiala, dar am lasat-o in pace. Si a adormit dupa vreo 2,3 minute. Trebuie sa renunte la un moment dat!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Mai nou, ii face o deosebita placere sa stea in fata televizorului si sa puna mana pe fetele celor care apar pe ecran, sa rada... si sa planga atunci cand o luam de acolo, sau cand oprim tv-ul.

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Dragos! Miha, sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii.

Ioana, i-a trecut cu Rhinathiol tusea Rebecai?

Madutza, eu intrebam de iaurtul de baut cu fructe de la Campina. Tu de cate ori ii dai? Iustin mananca un iaurt mare pe zi( de 350gr). E bine daca-i dau de 3 ori pe saptamana? Zilnic, mi se pare cam mult...
Dar branza calcica, de cate ori se da pe saptamana?

Grate, felicitari pt. kg. de care ai scapat. si nu te lasa! Iustin e maraici, baloseste la greu, si de la atata saliva i-au iesit bubite mici pe barbie. L-am dat azi cu Bephantene, poate-i trec?
Patrick ce mai zice? L-ai cantarit? Cat are acum, la 8 luni?

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Mihaela: sper ca Dragos s-a facut bine si e din nou vesel
Diana: eu am tot vazut pe aici mamici care se plang de greutatea copilasilor si ma tot gandesc ca oi fi eu inconstienta ca mie nu mi se pare slab rau copilul meu mai ales ca el e asa de zglobiu si de vesel... Alex a crescut bine in primele luni, de vreo luna jumate parca nu se mai misca acul cantarului dar se lungeste baiatul de tre' sa-i cumpar tot alte haine... Ei sa fie sanatosi, cu celelalte ne-om descurca noi...
Mona tot te "plangeai" tu ca Lia e lenesa si nu se misca, iaca recupereaza acuma...
Madutza: te inteleg perfect... eu deja m-am obisnuit, ieri dimineata ma enervasem ca dupa o noapte de maraiala, la 7 dimineata iar incepuse sa planga... de parca avea copilul vreo vina ca il dor gingiile asa de rau...noroc ca m-am luminat repede ca m-ai suparam si eu copilul sa stii ca si eu m-am gandit ca poate nu e de la dintisori si poate e doar o etapa (zicea odata Zaraza - pe unde o fi?- ca pe la 8-9 luni au o criza, ceva legat de identitate) dar parca nu se mai termina....
Ioana: eu i-am mai fiert lui Alex ceapa in supita (odata am uitat de ea si i-am si pasat-o) si nu s-a intamplat nimic rau
Cady: eu l-am scos in brate si mi-a rupt mainile... nu stiu ce sa fac, de carucior nu poate fi vorba ca abia impingea Mircea la el, eu n-am nici o sansa
Iuliana: eu ii pun carnea de vita in piureul de legume si daca mi se pare innecacioasa ii pun putin ulei si papa tot
Acuma se joaca frumos cu un catelus de plus pe care il smotoceste de numa' si tipa la el sa latre (partea cu latratul o executam eu) asa ca ma duc sa-i fac enterteiment (cum s'o scrie)
va pupicim dulce

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Carmen, a mea manaca cate un iaurt de 150 gr pe zi, seara. E masa ei [referata. Branza ii dau o data pe saptamana in supa, dar nu ii mai dau cu calciu lactic pt ca este f. "cauciucata" si nu ii place. II fac o alta reteta, de la dr., din iaurt si lapte.

Haideti ca mai vroiam sa scriu, dar trage de pantalonii mei, nu ma lasa deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

Neata fetelor!
Draga mea DIANA esti un medic excelent.Am mers pe mina ta si aseara nu am mai fost la doctor si vreau sa-ti spun ca i-au disparut bubitele.Doar pe spate mai are f putine.Multumesc mult de tot si sa stii ca de acum ,inainte de a ma duce la doctor ma voi consulta intii cu tine.Sper sa nu mai fie nevoie niciodata.In legatura cu tarcul-da eu i-am mai pus o salteluta.Dragos are 77 cm.

Fetelor DRAGOS a implinit azi 9 luni.

LA MULTI ANI puiul mamei!Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Va pup pe toate

MIHA SI DRAGOS(1.05.04)

http://community.webshots.com/user/miha04badea

Mergi la inceput

Carmen, Rebeca nu mai tuseste atat de mult. Rhinathiol i-am dat de doua ori cate 5 ml ( in doua zile). Se pare ca i-a ajutat.
Din cate tot citesc am tras concluzia ca meniul Rebecutzei este cel mai sarac.
Pe la ora 11-12 ii dau piure de fructe cu iaurt
Pe la 17 - 18 puiut (de la Hero) cu iaurt. Si seara cereale cu fructe (daca doreste).
La capitolul piure de fructe mananca de la Hipp, dar carne nu serveste decat de la Hero, cele de la Hipp sau Nestle nu ii plac deloc.
Cei drept, nu prea avem timp sa ii imbogatim meniul, dar mi-ar placea tare sa manance si ea altceva...
Oricum, tot ce mananca trebuie sa aiba iaurt. In special Cremoso.

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput