Bebelusi de Mai - Iunie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
miha04badea spune:
Multumim MARIA,CARMEN SI IOANA pt urari!Sunteti niste dragute.
multi de la Dragos!
MIHA SI DRAGOS(1.05.04)
http://community.webshots.com/user/miha04badea
acris spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!!
SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!! ...si sa ascultati de mamicile voastre!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
acris spune:
azi ma duc sa ii cumpar Amaliei spanac proaspat de pe piata!!!
De abia astept sa- i dau.Sa vad daca o sa-i placa...
Cristina & Amalia (20.04.2004)
DianaR spune:
Mihaela, multumesc. Dar in acelasi timp te cert: de ce nu ai fost la medic? Daca nu aveam dreptate si era ceva serios? Sfaturile astea le dau eu pe forum, acum incep sa ma indoiesc ca e bine ce fac, in definitiv de asta exista medicii pediatrii sau de alte specialitati, sa fie consultati (nu neaparat cele zise de tine ma fac sa ma gandesc, ci mai multe). Ma bucur ca Dragos e mai bine, sa-ti traiasca lunganul (e cu 7 cm mai lung ca Vladutz, ohoho)
Carmen si Madutza, Vladutz mananca iaurt cu fructe Milli de obicei sau Danone (nu dati, asta ii place) cu cereale seara, cam 100 ml iaurt. Branzica ii dau ocazional, ca nu se omoara dupa ea. Madutza, ne spui si noua reteta de branzica?
Ioana, Rebeca e o scumpa.
Maria, zici tu bine de criza asta, cred ca si Vladut trece prin ea. Cand il apuca mamosenia, plange si trage de mine sa-l iau in brate. Si nu stiu cate nopti m-a chinuit de nu se linistea decat cand ma culcam cu el in pat (smecherul). Azinoapte in sfarsit am reusit sa-l fac sa doarma doar la el in patut. Sper ca a trecut perioada de mamosenie...
Carmen eu pentru bubite il dau cu pivalat de flumetazon. Sau locoid poti folosii daca mai ai. O aplicare si gata. Ai grija doar sa nu-i ajunga in gurita. Asta daca nu merge cu Bepanten.
Iuliana, eu toc mai intai carnea singura in blender si apoi pun legume, unt ulei si lapte. Si iese super cremos.
Grate, pupici lui Patrik. Felicitari pentru slabit, tine-o tot asa!
Mona, pupici lui Lia cea umblareata!
Dana, pui sare in mancare?
Nu mai stiu care intreba cum am iesit afara. In prima zi de zapada serioasa l-a dus Vasile in brate. A doua zi ne-am motorizat, a fixat cu suruburi scoica de masina de saniuta si afara cu el. Asa n-am avut treaba. Se mai poate fixa cumva si landoul caruciorului de sanie.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
mephala30 spune:
Diana, mai am Locoid, dar ma feresc sa-l dau. Stii tu, are hydrocortizon, deja l-am dat in 2 ture pt. dermatita...deci evit folosirea lui. Pivalatul contine hydrocortizon?
Cum se mai comporta Vladut in timpul zilei? Iustin e cam dependent de brate...si mancarea o intorc tot cu el in brate...o sa ajung sa merg la baie tot cu el in brate
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
DianaR spune:
Stiu Carmen, de asta ti-am si spus de el. Si Flumetazona e tot un corticoid. Daca dai o data pe o suprafata asa mica cum e barbia si in strat subtire nu se intampla absolut nimic. Este periculos cand e folosit in cantitati mari, pe suprafele extinse sau pe rani zemuinde, sau sub pansamente. Atunci se absoarbe din cortizonul continut de crema.
Vladutz ar sta tot in brate, dar il mai pun in tarc sau in coltul canapelei cu jucarii si-l mai las sa si maraie putin, atunci se ia cu joaca si ami uita de brate. Cu mancarea l-am obisnuit sa o primeasca in scaunelul de masa, rar il tin in brate.
Cand merg la baie pentru lucruri importante ce nu sufera amanare pana sa adoarma el il iau cu mine in scoica de masina (sa-i dea dumnezeu sanatate cui a inventat-o ca tare imi e de folos, multifunctionala nu alta). Sta acolo cu mine in miros si nu zice nici pas, rade si ne jucam cucu-bau si pot si eu sa ma desfasor linistita.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
Anculina spune:
Fetelor, v-am mai zis eu si anul trecut ca va citesc mereu, dar la scris nu pot sa tin mereu pasul cu voi...
Despre noi : aproape toata ziua mergem in premergator, papam bine, doar ca de cateva zile refuzam complet cerealele care ne placeau atat de mult pana acum, doctorita a spus sa o las in pace sa nu insist...Am trecut si la iaurtelul cu fructe, voi de care ii dati ?
Cady,ce mai faceti ? Parca tu intrebai, noi pe nametii astia iesim afara doar cu port-bebe - ul !
In rest suntem o comorica, toata ziua mergem cu premergatorul, am invatat sa luam curbe, sa dam inapoi, trecem dintr-o camera in alta, toata ziua boscorodim, deschidem sertarele la mobila de la bucatarie, umblam la sculele din sufragerie, toate telecomenzile sunt ale noastre, mobilele la fel...
Va pup, va doresc numai bine si " La multi ani ! " sarbatoritilor !
Fetelor, ce ne-au crescut copilasii !
Voi realizati ca ne apropiem de anisor ?
Eu deja am inceput sa ma gandesc la petrecerea de anisor !
Chestia care ma intristeaza putin e ca o sa cautam alti nasi pentru turta, ca cei de la botez au devenit inexistenti dupa botez, nici de sarbatori n-au venit pe la noi...
Va pupic pe toate.
Grate spune:
La multi ani Dragos!
Sa cresti mare, sanatos si destept!
Dana, mutumim pentru urari.Zici ca l-ai pus pe Stefa in camera cu Andrei. Ce bine! Pe mine ma apuca groaza sa ma gindesc cite smiorcaieli vor fi sa-l pun separat pe fiu-meu, imi fac totusi curaj pentru urmatoarele zile. Pupici scumpilor tai!
Carmen, multumesc ca te interesezi de noi. Patrick este ca argintul viu, acum e intr-un capat de camera, in celalalt moment e la 5 metri departare de ma tine incordata mereu. Mai nou mi-am securizat casa(am ascuns detergentii, subst. otravitoare, prizele astupate) si cred ca-mi este mai curata podeaua decit masa acum. Cu greutatea si-a revenit, are 10.900, voi face modificarile pe listuta curind si voi pune ceva poze noi in juma de ora cred. I-au mai aparut dintisori lui Iustin, ca la noi tot trei sunt aparuti?
Diana,esti o draguta de-ti faci timp pentru toate. Nu mi-ai cerut mie reteta de brinzica dar ma bag si eu, ma laud ca mi-a dat-o Nally si sigur e buna: 250 lapte + 2 pastile de 500gr de Ca lactic. Cind da laptele in fiert adaugi pastilele, lasi la foc pina se prinde, dupa care strecori si ai pentru o masa. Pofta buna lui Vladut cel scump!
Revin ca nu ma lasa puiul!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
Cady spune:
Salutare natiune,
La multi ani pentru toti sarbatoritii zilei, si nu numai.
Anculina, ma bucur sa te vad pe aici. La multi ani pentru Mariuca, si felicitari pentru ultimele descoperiri. Eu nici nu ma gandesc sa il mai car pe Andu in port-bebe. Cred ca mi-ar desfiinta coloana vertebrala. Mai bine imping din greu la carucior prin nameti decat sa il mai tin in brate. Oricum, astazi am vazut in parc niste saniute dragute si i-am dat mamei comanda sa imi cumpere una. Pe Andu nu l-am pus in premergator, dar in schimb il pun pe jos sa isi faca de cap, si sa te tii ce le incearca pe toate, merge de-a busilea se ridica in picioare tinandu-se de toate cele, mobila, scaune, canapea, trage de toate, le da pe toate pe jos. Ne trebuie multa rabdare sa le strangem pe toate. Tu, ca de obicei, te gandesti deja la evenimentele care urmeaza. Deja vezi petrecerea de 1 an. Presupun ca ai de gand sa ii organizezi ceva super frumos.
Nu stiu cine intreba de carnea de vita cum sa o prepare. Eu folosesc piureul de legume, cat mai multe legume (cartofi, morcovi, ceapa, conopida, telina, spanac, fasole verde, dovlecel) in care pun carnea sau branza de vaci si galbenusul. In fiecare zi ii pun altceva, carne de pui intr-o zi, de vita in alta, de peste, ficatel de pasare si galbenus+branza de vaci. In plus in piureul de legume adaug de fiecare data ulei de masline si zeama de lamaie.
Iaurturi de fructe am incercat si noi, dar nu pot spune ca i-au placut prea mult. Am incercat Campina si Milli. Acum am luat fructoza si o sa ii fac eu iaurtul de fructe.
Ioana, bebe Beca e o mica comoara.
Va pupam pe toti
alina33 spune:
Salutare feteor,nu ne-am mai auzit demult.Va citesc da e mai greu cu raspunsul ca nu-i place la Dragos sa ma vada la calculator.Locul meu e linga el sau la bucatarie..Iaca unde am ajuns.
Nici eu nu stiu in ce combinatii sa ii mai dau brinzica.In fructe nu mai vrea.Nu mai vrea de fapt fructele in combinatie cu ceva.Asa ca acum mincam iaurt cu biscuiti.
Eu aseara am inceput sa ii dau piine cu unt un pic de cascaval ras pe razatoarea fina si sunca din pui.I-a placut tare mult.Eu ma bucur ca a inceput sa tolereze untul si brinzica.As mai incerca citricele dar mi-e sa nu-i apara iarasi petele pe picioruse.Diana ce-i cu hidrocortizonii astia din creme?Si eu il dau cu Pivalat cind ii apare ceva de la alergie(rar) numai ca eu ma dau in fiecare seara pe degete ca imi apar crapaturi pe marginea degetelor si in virf.Spunea Geanta ceva de dupa nastere da am uitat ce ca m-a luat pe urma repede cu intrebari despre Dragos.Si am observat eu ca imi trece cu pivalat.Da daca spal ceva fara manusi iar mi se aspresc si imi crapa.
Felicitari celor care au slabit!Eu n-am reusit.Astept vremea frumoasa sa ma pun pe alergat,oare?!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos