Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 9
rucsi spune:
Utocatalina, din cate stiu eu, endometrul trebuie sa fie de minim 6 mm pentru a fi sanse de ovulatie iar foliculul trebuie sa fie de minim 16 -18 mm.Nu sunt foarte sigura dar nici nu cred ca este o regula sigura, eu ramanand gravida cu un folicul de 14 mm.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.Bafta multa.
Rucsi
Tonnia spune:
Rucsi, n-ai ramas singurica! 
Cata, endometrul trebuie sa fie de la 7mm in sus. Inclusiv 7 e ok. Da, categoric m-as apuca de azi cu prestatul!!!! Ovulatia are loc, dupa cate stiu de la 19-20 -regula, pana mai incolo(la folicul ma refer). Cata, presteaza de azi. E foarte probabil ca maine ovulezi!
Salomea, nu e absolut nici o problema daca temperatura e asa. Stai linistita!
salomea spune:
Tonnia, te vad sigura pe ce spui... Merci mult de raspuns si de incurajare! Chiar intrasem in panica cand am vazut cu ce temperaturi m-am procopsit deja din ziua 8... Sa vedem acum mai incolo...
Cata, si eu zic ca maine dimineata ar fi momentul...
utocatalina spune:
Fetelor...pina la urma cind? Maine sau azi?
Ca nu mai stiu....si la cit l-am stors pe al meu sotior in weekend
...as vrea sa prestez cind trebuie! Eu ma gindeam ca maine la prima ora...la 6 dimineata sa ma apuc de treaba!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Alé spune:
Buna dimineata, fetele.
Testul a iesit negativ. No comment.
Sint amarita rau astazi, nu numai din cauza testului, asa ca n-am chef de vorba. Nu va suparati pe mine. O sa-mi treaca si voi reveni.
Salomea, nu conteaza neparat valoarea temperaturii ci cum a evoluat in timp.
Sincer, 37 in perioada ante ovulatorie mie mi se pare cam mare. Vezi sa n-ai vreo raceala, infectie, ceva.
Ale, ![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Alé spune:
Catalina, eu zic maine seara si simbata dimineata. Ca am vazut ca esti matinala si doctorita a zis zilele 13 si 15.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Tonnia spune:
Ale, m-ai indispus rau de tot!![]()
Ia de la mine niste frezii:

Cata, nu stiu ce sa mai zic! E bine si maine (sper), dar macar asa cum ai zis, dimineata in zori!
Ariadna, chiar asa?!
Felicity,ce mai face burticul? Dar spatica?
Ale, mai ia niste frezii: 

Eu nu am noutati!
Ale, mai ia aici niste frezii:

utocatalina spune:
Multam Ale de sfaturi...te pupic pe obrajori
si sper sa-ti treaca supararea
....stiu cum te simti
...ca toate care nu raminem
ne simti la fel
..in fiecare luna! Te pupic!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
salomea spune:
Ale, merci de raspuns
si imi pare tare rau ca nu esti in apele tale astazi. De-abia asteptam sa ne spui ca ti-a trecut!
Catalina, eu in locul tau as presta maine dimineata... desi si in seara asta ar putea sa fie momentul...dar ma gandesc totusi ca tre sa stie ceva si doctorita asta a voastra de a zis ca tocmai joi e ovulatia... asa ca, printr-o mica negociere, ar iesi ca maine dimineata n-ar fi rau...
Tonnia spune:
Cata, nu vreau sa te zapacesc, dar eu as zice: maine dimineata, ziua 14 seara (deci dupa 36 de ore), ziua15 seara!
Ale, ghici ce-ti dau eu! Niste frezii: