Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

fetelor, vad ca iar ne-a cam luat tristetea!

hai Ale ca tu esti speranta noastra pe luna asta!

Felicity, nu te mai ingrijora asa de mult ( io vorbesc..)!

Adriana, nu mi-am luat analiza..la medicover se da in 4 zile rezultatul ( dar o sa incerc totusi miercuri cu un telefon )...cam mult dar e totusi mai ieftin ca la medsana - ca pana acum toate analizele le-am facut la medsana si m-au terminat la bani si sunt si cam nesimtiti!

Antonia, hai din nou la drum! ( desi e tare greu uneori sa o iei de la capat ).

Fetelor, nu stiu de ce, dar tare am o presimtire ca-mi va iesi prolactina prost!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FELICITY stai linistita. Sa speram ca totul e in regula. Vorba sorei mele: cu cat te gandesti mai mult cu atat mai repede. Incearca sa nu te gandesti la ce poate fi mai rau. Eu nu pot spune ca te inteleg , pentru ca nu mi s-a intamplat niciodata dar te asigur ca-mi pot imagina starea in care te afli si iti sunt alaturi. Ha fii tare si sa asteptam sosirea zilei pentru eco. Despre mine ce sa-ti spun...in seara cand Alin a fost la fotbal am reusit sa prestam. Asta era Joia trecuta.Aveam in aceea zi TB 36,5. Vineri aveam 36,3. Nu stiu cum. Sambata aveam 36,2.Toate aceste temperaturi le-am luat la ora 5,00. Duminica mi-am luat temperatura la 7,00 si aveam 36,7. Azi Luni la ora 5,00 aveam 36,4. Nu reusesc sa mai inteleg aceste temperaturi. Zilele acestea sunt putin trista si mi-e frica tare ca nu voi ramane nici luna aceasta. Am o presimtire.

Te pup si te rog ai grija te tine.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

danangie, cam ciudate temperaturile tale, nu stiu ce sa zic!! dar pana nu vin rusii nu ai de unde stii daca ai ramas sau nu, nu trebuie sa iti pierzi speranta, poate nici nu ai ovulat inca, mai presteaza cand si cand.

Ai timp destul Tonnia sa te gandesti ce ai de facut, e inca prematur. Iti inteleg supararea, dar nu ai de ales decat sa o iei de la capat entuzista si cu un doctor bun alaturi!! Si totul va fi bine.

Fetelor m-am gandit ca nu e deloc corect sa ma plang la voi de probleme mele , ca nici la voi nu e mai bine.

Ariadna tu ai luat progesteron pastile? Poate mi se pare mie ca-mi fac rau, ca-s cam nebuna in perioada asta
data trecuta cand s-a oprit din evolutie, eram tare bucuroasa si echilibrata (nu luam progesteron), si nu am avut nici o durere nimic si nici o sangerare, dar brusc nu mai simteam ca-s insarcinata.

mirela de ce banuiesti ca iti va iesi prolactina prost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Felicity, eu stiu ca progesteronul are un efect usor sedativ. E adevarat ca este recomandat cu generozitate in cazul sarcinilor cu risc si eu personal cred ca are mai mult un efect placebo decat unul real. Rau nu are ce sa-ti faca decat eventual sa dea de lucru mai mult ficatului. In cazul asta poti sa incerci varianta cealalta: ovulele cu progesteron.

Curios, uite de cand tot stam noi de vorba pe aici au trecut cateva cicluri, si ma gandeam ca acum cativa ani si eu ma simteam super in prima parte a ciclului, cum ziceai tu, Felicity, si de fapt cum scrie in carti ca tb. sa fie, doar estrogenul este 'hormonul femeii'. Dar observ in ultimii ani ca eu ma simt mult mai bine in a doua parte a ciclului, care e dominata de progesteron ('hormonul mamei'). Hai ca am ajuns sa fac filozofia hormonilor, o sa scriu si o carte 'hormonii care ne guverneaza'.

CHI, sper ca nu te-ai suparat pe mine! Te-ai apucat de tratamenul cu plante? Am cateva 'ponturi' pt. tine: si io am tensiunea mica, si pt. branca ursului/napraznic care scad tensiunea e bine sa bei ceai de maghiran, na! Vezi cand te trezesti sa dai un semn de viata, ca altfel nu te mai spala nici apele Dunarii!

Si mai terminati cu presimtirile astea, ca m-am saturat sa aud numai de rau! Hai va rog, faceti putina atmosfera aici, ca nu suntem la inmormantare ! Suntem tinere, frumoase si sanatoase si avem toata viata inainte sa facem un card de plozi muciosi si plangaciosi pe care o sa-i ducem la tot felul de meditatii de limbi straine si concursuri si gradinite si o sa-i lasam sa ni se urce in cap si o sa muncim ca niste sclave pt. ei sa aiba tot ceea ce doresc. Gata, v-a trecut supararea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce ma bucur ca esti optimista, Ariadna! Se vede ca te indrepti spre perioada fierbinte a ciclului!
Si eu ma simt mai bine in a doua parte a ciclui. Arat mai bine, ten frumos, parul bun, lucios... Cu capul nu stau prea bine in zilele alea!

Felicity, cum te mai simti?

?

Rucsi,

Mirelas, fa spermograma aia odata, ca se apropie perioada aia cand nu mai poti sa irosesti nici o mostra! In alta ordine de idei, ce crezi, cat am progesteronul? Sa nu il mai recoltez!

danangie, si pe mine m-ai bagat in ceata cu temperaturile. Mai scrie-le o data pe toate, sa ne dam cu opinia.

Liadi, ai disparut si tu? Esti cu Chi si cu Natasha pe undeva?

Eu nu am noutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Fetelor, eu sunt din ce in ce mai convinsa ca am un chist pe partea stanga. Nu ma doare tare, dar ma jeneaza. Cateodata ma lasa, dar daca fac o miscare mai brusca, simt. Trebuie sa ajung neaparat la medic. Pana una alta sa ma cloneze cineva ca sa mai ajung in vreo 5 locuri odata. Daca este un corp galben care nu regreseaza, nu cumva imi blocheaza si ovulatia? Stie cineva?

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu sunt culmea ciudatenilor...am prestat tot weekendul de mi-au iesit ochii din cap ca la melc...indusa in eroare de temp. care a scazut simbata la 36.5...duminica am avut 36.7 iar ieri 36.8...acum azi cind ar fi trebuit sa fie peste 37 ca sa fi avut loc ovulatia simbata...cind colo surpriza....36.5....intr-un fel simteam ca nu am cum sa ovulez in ziua a 9-a...din moment ce la mine regula era zilele 13-15...dar am crezut ca luna asta a fost mai devreme...se pare ca nu....iar dupa temp. de azi...ziua a 11-a...cred ca in urmatoarele 3 zile sigur voi ovula...astept sa ma duc la doctor azi...sa vad ce-mi zice...macar sa stiu daca mai storc la lamaie...adica la al meu sot destul de epuizat dupa weekend...oricum l-am avertizat ca-l mai iau "o tura" daca doctorita imi zice asa..oricum scapare nu are....Asa ca Danangie si eu am fost cu temp. cind mari cind mici luna asta...Pupici tuturor!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Natasha, eu nu cred ca un eventual chist ar putea influenta ovulatia. In orice caz, trebuie sa verifici, pt. ca ar putea fi o anexita care se trateaza usor cu conditia sa nu se cronicizeze! Fa-ti timp si du-te! Si-asa mai dureaza si pana obtii o programare!

Cata, dupa ce m-am uitat pe zeci de grafice pe fertility, am ajuns la concluzia ca dupa ovulatie, temperatura se mentine mai ridicata dar, in multe cazuri, apare si o temperatura situata sub coverline, mai cu seama in primele 4 zile dupa ovulatie. ei asteapta ca tu sa inregistrezi 3 zile mai ridicate si apoi nu este exclus sa-ti arate ca ai ovulat intr-a 9-a zi, in ciuda acelei temperaturi. Dar o sa te lamuresti azi. Daca nu a fost, inseamna ca te-au derutat plantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia si eu cred ca a fost la deruta...de la plante...o sa vad azi cu siguranta....!Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cand te-oi mai linisti, sa-mi vinzi si mie un pont: cum faci de esti mereu asa optimista?

Mergi la inceput