Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 3
AYSHA 2 spune:
Rucsi, in legatura cu hsg. Eu am facut luna asta la Spitalul Cantacuzino, fara probleme, cu d-na dr. Dumitrescu. Eu nu sunt din Bucuresti si totusi vin in mod regulat la Buc. pentru investigatii la aceasta d-na dr. de care sunt f. multumita. Si eu am intampinat aceleasi probleme ca si tine la doctorii din provincie.
AYSHA 2
Tonnia spune:
Tia, te rog sa inchizi subiectul, ca fetele nu mai vor sa intre pe aici, m-au lasat singura...![]()
Felicity spune:
Tonnia
nu esti singurica. Eu am intrat si doar am citit!!
Sunt cam ingrijorata ca am tot felul de jene, ba in stanga, ba in dreapta, ba ma doare la spate, si mi-e teama sa nu fie extrauterina. sau sa se opreasca din evolutie IAR!!
De la progesteronul pastile sunt deprimata si suparata pe viata!
danangie foarte frumoase cuvintele tale, multumesc mult!
Fetele hai va pup 
Tonnia spune:
Felicity, n-ai avea posibilitatea sa faci o ecografie cumva? Sa te reprogrameze! Spune-i ca nu prea ti-e bine. O eco la un cabinet privat costa mult?
Alé spune:
Tonnia, draga, nu esti singura deloc.
Eu sint acasa si mi-am luat de lucru, atit de multe am de facut 

.
Pe mine ma dor in continuare sanii rau de tot! De abia am astepatat sa ajunga acasa sa ma dezbrac - astazi mi-am pus o bustiera, sa nu se zgāltāie, ca as fi murit de tot. Nu s-au balanganit, dar m-a strins rau.
Acu sa nu credeti ca sint veo "dotata", dar cind isi modifica volumul sint ... prezenti.
Ma bate gindul din ce in ce mai tare sa fac un test, dar tare mi-e teama de o dezamagire. N-am avut nci crampe, nici singerari... Poate maine. E ziua 10 DPO si ultima in care se mai poate intimpla ceva de genul asta.
Va pup si sint si io pe aici cu nasu'n hartii.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Tonnia spune:
Ale, cred ca esti cam domoala!

Nu chiar maine, dar poimaine si eu zic ca ar fi cazul!!!!
Felicity spune:
Tonnia azi ma simt parca mai bine, eram hotarata sa ma duc peste ei acolo, sa le cer o ecografie. Dar al meu sotz zice sa mai astept.
Nu stiu cat ar costa o ecografie, daca analiza de sange, beta, a costat $120. Momentan nu stiu cat treuie eu sa platesc si cat plateste asigurarea. Oricum cand am avut sarcina oprita din evolutie, avortul a fost $3000. Norocul meu ca a fost totul acoperit de asigurare.
Nu am nici o sangerare, doar niste jene in toate partile, care parca au disparut acum.
Ma gandesc ca la o extrauterina, sangerezi un pic!
Si eu am niste sani imensi, cred ca au crescut cu un numar si-s foarte tari, nici nu port sutien ca nu se clintesc deloc cand merg, si ma deranjeaza cand ma apasa ceva.
nu-s ai mei...sunt rezultatul progesteronului, sunt convinsa. ca ai mei mai tremura, nu-s asa piatra.
Cred ca-s nebuna cu progesteronul asta, eu nu iau pastile deloc si dintr-o data iau ceva zilnic si am citit ca da deprimari, si alte stari ciudate, si parca le am pe toate
, numai pe alea de insacinata nu.
Si uneori ma pun pe plans. Parca nu-s eu!!
Tonnia, dar tu cum mai esti? Ce te-ai gandit ca vei face? Ti-au venit rusii?
Ale, maine poti face un test, ce emotii si cu testele astea, sper din tot sufletul sa fie pozitiv. Iti tin pumnii!!
Tonnia spune:
Felicity, nu te mai gandi atat! Te autosugestionezi aiurea! Stai cumintica! Iar progesteronul e foarte bun. Mama, ce costuri! Noroc ca acopera casa buna parte! Cine n-are acolo asigurare poate sa se spanzure!
Nu mi-au venit. Sunt de-abia in a 19-a zi. Dupa ce ca a fost o luna proasta parca nu se mai termina! Nu m-am gandit ce o sa fac. Nu prea pot sa-mi pun ordine in cap. Sunt cam confuza si cam obosita.
ariadna33 spune:
Buna, fetelor!
Am avut o zi oribila
si era sa raman cu masina in zapada cand am venit spre casa chiar la coltul strazii mele, dar am reusit sa ajung cu bine, ca doar nu ma inecam ca tiganu' la mal.
Rucsi, imi pare rau
.
Antonia, scuze ca n-am scris azi, am citit tot ce ati scris printre picaturi, dar n-am avut o clipa de ragaz , nici macar n-am apucat sa mananc ceva pana seara.
Felicity, mie mi-a placut progesteronul, nu stiu de ce, imi dadea o stare de somnolenta si de ameteala placuta, mai ales imediat ce il luam. Eu l-as prescrie pt. insomniaci.
Ale, si eu cred ca esti cam domoala, ia vezi cu sanii aia
, poate se pregatesc pentru sarcina.
Mirela, ai rezultatul?
Pupici
ariadna33 spune:
Mirela, am uitat ca aia de la medicover dau rezultatul dupa 3 zile lucratoare... scuze.