Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 2
rucsi spune:
Am revenit, am facut inca un test dar din pacate este negativ, negativ, negativ.Asta este.Poate luna viitoare.Acum imi doresc sa pot face luna asta HSG.Poate am mai multe sanse luna viitoare.
Rucsi
Tonnia spune:
![]()
Ce test ai facut? Cat ai avut azi temperatura?
Raman la parerea mea ca te-ai cam grabit !
rucsi spune:
Tonnia, am facut 2.Un Clear Blue si un Diaspot (parca asa se numea) Oricum m-am linistit definitv.Mi-a venit cm.Iar temperatura a fost dimineata 36,8.Asa ca acestea fiind spuse........sa inceapa o noua luna!!
In alta ordine de idei, ajutati-ma cu HSG -ul asta , ca simt ca inebunesc.Vreu sa-l fac luna asta dar nu intr-un spital.La Medsana mi-am facut programare dar nu stiu ce-i cu medicii de acolo ca atunci cand te duci sa faci analiza asta se eschiveaza, cauta tot felul de motive sa n-o faca.Ba ca nu ai recomandare de la ginecolog,ba ca trebuia sa te consulte cu 3 zile inainte, tot felul de aberatii numai sa nu o faca.Unul dintre patronii de acolo, pe care intimplator il cunosc ( un grec )imi spunea ca nu le convine pentru ca este o analiza mai lunga la care comisionul lor este mai mic si ca in timpul in care fac acesta analiza ar fece 4 controale ginecologice si ar lua comisionul mult mai mare.De asta nu prea vor.Acum am programare pe 8 februarie la dr.Parau Corina.Stie cineva ceva despre ea? Mi-e frica ca ma duc la ea si gaseste cine stie ce motiv si nu o fac nici luna asta.Aveti voi alte idei ? Unde ? La cine?Dar sa nu stau la cozi si nici cu internare.
Va pup!
utocatalina spune:
Rusci raspunde-i Tonniei ca sa ma lamuresc si eu....poate totusi a fost prea devreme...m-am lamurit cu fertilityfriend....trebuia sa-i dau ptr. ziua urmatoare temp. de 37...cum o am de obicei dupa ovulatie...de aia nu am afisat nimic...asa ca daca maine am 37...o sa stiu sigur!!! Pupici...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Rucsi, imi pare tare rau! Nu ti-a venit cam devreme? Sa nu cumva sa fie prea scurta faza luteala. Cu HSG, nu stiu, n-am facut, dar m-ar interesa si pe mine. Hai, capul sus! 
Cata, mai explica-mi o data cu fertility. De unde sa stie ei cat ai tu de regula dupa ovulatie?
Maca din a cata pana in a cata zi a ciclului se ia?
utocatalina spune:
Tonnia....pe www.fetiliyfriend.com...iti poti monitoriza singura temp...si ovulatia ...asta ar fi cam a 3-a luuna in care o fac...la sfatul unei prietene intelepte....o daca imi dai pe pm...adresa de mail..o sa-ti trimit un grafic de al meu...chiar cel pe luna asta...sa vezi cum e cu ovulatia...si o sa-ti zic mai multe...
Tonnia spune:
Cata, stiu cum merge treaba cu fertility. Luna asta m-am inregistrat si eu acolo, dar nu stiam daca ei sunt influentati si de graficele din lunile trecute. Cum e cu maca-maca? Din a cata pana in a cata zi a ciclului se ia?
utocatalina spune:
Antonnia...Maca ...Maca se ia in ficare zi cite 3 pastile....iau si eu si sotul....cit priveste graficul...mie imi da si minimum si maximum ...fazei luteale si a ovulatiei in functie de graficele anterioare...dar la graficul de acum ramine doar sa mai introduc datele de maine si poimaine...care sper sa arate o temp de 37...dupa care imi va arata ca ovulatia a avut loc in ziua a9-a...pupici...
utocatalina spune:
Antonia...si nua re importanta ...le poti lua in ORICE zi...toata luna...cit iti ajunge...o cutie are 90 de pastile...eu o sa le iau impreuna cu sotul pina la epuiazare...a lor ...a pastilelor si poate si a noastra, cine stie?![]()