Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8

Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8 | Autor: Alé

Link direct la acest mesaj

Hai, fetelor, sa aiba si Felicty unde sa scrie cind se trezeste.

Felicity, sa citesti si partea 7, te rugam noi frumos.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41380" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41380

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Dragele mele, am fost la zapada!!!!!
Ca de doua zile ma uit la ea numai pe geam. A fost tare frumos. M-am dus si am curatat masina de zapada, sa nu muncesc maine de dimineata. Dar cred ca o sa mai am zi maine ceva de lucru la ea, ca ninge in continuare.
Asta daca ne-or lasa sa plecam cu masinile prin oras, ca am auzit zvonuri ingrijoratoare cum ca ar inchide circulatia maine .

In alta ordine de idei, dupa zapada, am bagat somnic! Cind m-am trezit aveam sinii ca umflati cu pompa si durerosi nevoie mare. Parca vad ca in zilele urmatoare ajung iar la comprese .

Felicity, pe tine te dor sanii? Daca da, tot asa dupa somn sint mai umflati si mai durerosi? Ca incep sa intru la idei...

Rucsi, ai facut si al doilea test?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

pai in ce zi esti Ale?! daca esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetili va multumesc din suflet pt urari!!!!
Sunteti extraordinare!!!

Va citesc de cand m-am trezit, v-ati intrecut pt voi!!!
Si eu va urez din suflet sa aveti parte de bebeii mult doriti si sa fiti fericite cu toate, alaturi de o familie numeroasa!!
Ieri am iesit in oras si cand am revenit acasa, noaptea tarziu, ningea de nu vedeai la 2m in fatza, si eu cum stau la 2400 de m, serpentine multe, am tras o sperietura!!
a nins si peste noapte si e tare frumos!!!
Ca si la voi, exceptand ca aici nu vine niciodata iarna pe nepregatite!!! Sunt sosele curate, peste noapte doar asta au facut!

Ieri m-am speriat: simt tot felul de dureri/intepaturi, ba in stanga, ba in dreapta, ieri am simtit ceva la spate, parca ma tinea ceva, chiar pe centru, dar in spate!!! Cica nu e bine sa simti nimic pe centru!!! Cum eu sunt paranoica, sunt atenta la cel mai mic semn.
Nu stiu cat de normal o fi sa simti tot felul de chestii prin burta.
Ma gandesc si la ce a zis Chi cu natura, eu iau progesteron si in cazul in care ceva nu merge, din cauza progesteronului nu simti imediat ca e ceva putred. Mi-am cumparat ieri pastile de progesteron, foarte scumpe....dupa ce a platit asigurarea care a fost 70%, tot am dat 1$/pastila. Mi se pare ca se abuzeaza aici de preturi la pastile si de orice analiza.
Sa te fereasca D-zeu sa ai probleme reale si sa fii bolnav, ca ramai dator pe viata!!! Ma vaicar si eu

Ale asa e parca, dupa somn sunt cei mai umflati si cei mai durerosi!! Dar pe mine ma dor la fel de tare si inainte de ciclu, ce a fost ciudat la mine luna asta, ma durea la subtiori si acum cand ating laterelale e dureros!! La tine cum e??? Tare m-as bucura sa reusesti luna asta!! SI toate fetele de aici, meritati asa o surpriza placuta!!
Ale in ce zi esti?? ai o saptamana dupa ovulatie, nu? mai asteapta cateva zile si poti face un test!!

Parerea mea cu un test clear blue, daca a iesit pozitiv, daca linia are culoarea bleu, chiar daca peste doua ore, eu cred ca e pozitiv. Insa....aici intervin si spun ce mi-a zis mie doctorita. Cica nu ar trebui facut un test asa devreme, pana nu ar trebui sa vina rusii, (cine poate sa nu faca, eu una nu fac parte din categoria asta) din cauza ca poate sa nu se implateze pana la urma si sa iti vina rusii!
Ovulul fecundat zaboveste el ceva in uter, si se poate lipi de mucoasa uterina, si de atunci incolo testul iese pozitiv, ca incepe hSG sa se produca, dar...daca nu reuseste sa sape in mucoasa si sa se cuibareasca acolo ferm, se poate desprinde in cateva zile si de aici sa vina ciclul, cam asta e ceea ce numesc ei "chemical pregnancy"!!!
Din exeperienta mea cu testul de genul clear blue, vorba ariadnei, il suceai, il invarteai, il puneai in lumina, in umbra, la soare, in foc....nu scotea nici de-al focului a doua liniutza daca nu era sarcina. Si cand a fost sarcina, a aratat imediat!! Si nu era sarcina chimica, ci adevarata!!!
Eu cred ca esti insarcinata, rucsi!!!
tin pumnii sa se infiga bine si sa ramana acolo lipit.

Fetele va pup si va multumesc inca o data pt urari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Felicity, , sint in ziua 21, 8 DPO. E cam devreme si deocamdata nu vreau sa ma stresez. Am reusit sa ma abtin toata luna, nu vreau sa dau gres acum, la sfarsit.
Ma mai gindesc. Astept sa mai treaca niste zile 4-5 si poate ma hotarasc sa fac testul.

Pe mine de obicei ma dor axilar, asa cum zici tu, acum ma dor deasupra...

Lasa ca vadem noi.

Seara buna. Fetele, ne auzim de dimineata, dupa ce vom razbate prin nameti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor sau buna ziua sau buna dimineata.

FELICITY la multi ani din partea mea! Nu-ti doresc viata unui trandafir ca e prea scurta! Nu-ti doresc viata unei stele ca e prea lunga ! Dar iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele! La multin ani din toata inima.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Nu a mai nins. Cred ca o sa se circule!

Felicity, mai ai o saptamana si faci eco, dupa care mai scapi si tu de o parte din griji. Nu cred ca e nimic cu durerea aia. Te-ai distrat bine?

Rucsi, ce tot faci? Te-ai impotmolit la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maca...Maca...am revenit...in fine am ajuns si la serviciu prin nametii de linga bloc.....Astept cu nerabdare ziua de maine sa vad ce-mi zice doctorita...azi aveam temp 36.8...deci tot sus fata de cea de 36.5...o fi de bine...oricum ieri nu am reusit sa prestez din princina partyului care s-a prelungit...in fine...oricum de dimineata la 6 si ceva tot am trecut la fapte...acum ce o fi o fi...sper ca nu am pierdut momentul daca ovulatia a avut loc ieri si ieri nu am ajuns la taca -paca...Voi ce mai faceti? Va pup pe toate si va urez o saptamina usoara cu multa Maca Maca!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata, suna bine cu temperatura. Chiar cred ca ai avut ovulatie mai devreme. Bine ca ai fost pe faza si n-ai asteptat monitorizarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia...dar pe graficul de la www.fertiliyfriend.com de ce nu arata ca a avut loc ovulatia? Stiu ca trebuie sa treaca 3 zile de temp crescuta...ca sa arate ca ai ovulatie...dar eu am introdus datele de ieri si de azi...si in "avans" pe cea de maine...si tot nimic? Ce sa mai inteleg...Ale daca esti pe aici poate ma ajuti!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cred ca dupa vreo 5 zile de la o.apare si linia verticala. Asta-i dezavantajul! Daca ar fi aparut inainte cu 2 zile, eram departe toate!

Mergi la inceput