Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 12
ariadna33 spune:
Stiu ca prolactina mare se trateaza cu brocriptin, dar varianta mai eficienta, fara efectele secundare extrem de neplacute (eu am avut o greata imposibila de la brocriptin, nu puteam sa lucrez din cauza asta) dar si mai scumpa ar fi dostinex. Atat stiu.
Felicity spune:
Eu nu ma pricep deloc la prolactina. nici nu stiu ce e aia.
N-am simptomuri, si ma apropi de saptamana 6 cand ar trebui sa imi fie rau 
ariadna eu nu cred ca te poti deregla de la o luna la alta. esti perfect sanatoasa, trebuie doar sa prestezi!!
Nici eu nu mai scriu mult, ca cine stie ce vaicareli mai trag ![]()
va pup 
mirelas76 spune:
Felicity, nu te mai stresa, cred ca e prea devreme sa ai multe semne de sarcina. Am fost si eu insarcinata timp de 11 saptamani ( am avut avort spontan) si in afara de sani durerosi nu am avut alte semne, adica greturi etc decat cu vreo 2 saptamani inainte de asta ( adica prin sapt 9 au aparut )..tu esti de abia in 6, fiecare corp e diferit!
ariadna33 spune:
Felicity, abia incepand cu sapt.6 poti sa vorbesti de simptome, iar daca acestea nu apar asa cum sunt ele descrise prin carti, atunci poti sa te consideri o norocoasa, asa cum am eu niste prietene care au avut singurul simptom- burtica. Eu zic ca atat timp cat nu ai dureri sa nu-ti faci probleme. Bucura-te de starea asta minunanta!
ariadna33 spune:
Fetelor, Tonnia mai ales, inca o data sa nu va suparati pe mine, eu va citesc mereu si zambesc cand voi zambiti si plang cand voi plangeti. N-am mai scris ca am fost cam dezamagita...
Felicity spune:
cine te-a dezamagit ariadna? 
eu cand am avut oprire din evolutie, tot asa nu avem nimic, decat sanii mari. nici o durere si nici o sangerare, si cand colo nu mai crestea!! de aia ma panichez atat.
fiecare e diferit aveti dreptate, dar nu pot sa nu ma speri. mi-e frica ca mi se ia darul inapoi
.
si tocmai ziceam ca nu ma mai vaicar!!!
danangie spune:
Buna seara fetelor!
Ce mai faceti? FELICITY , nici sora mea nu a avut greturi in gravidanta. Poate faci si tu parte din
fara greturi. Cu durerile cum mai stai? Cand e ca mergi la eco?
Eu sunt in a 20-a zi. Dimineata aveam TB 37.0° Acum 2 zile la ora 19,00 nu stiu ce-mi veni sa-mi iau temperatura sub axila. Aveam 37,3.TB era 37,6. Ma paste o raceala? Ce zici?
ALE' imi pare rau pentru test. Curaj si sa speram pentru luna viitoare. Peste o saptamana voi stii si eu daca sunt
sau nu. Nu voi cumpara test. Voi astepta. Si daca vor trece 30 zile,abia atunci voi cumpara un test. Luna viitoare vreau sa merg si eu la monitorizare. Chiar daca doctorita mea se va uita la mine chioras
. In a cata zi sa ma duc pentru prima oara? Eu luna asta am ovulat (dupa temperaturile luate ) in a 15-a sau a 16-a zi.Sa incepdin ziua a 8-a? Pe urma a 11-a si a 14-a zi? Si cu progesteronul?Cum se face? Ce rol are? In a cata zi se face? Cam multe intrebari nu?![]()
ARIADNA33 tu ce mai faci? Multe salutari si tie.![]()
UTOCATALINA bine macar ca nu sunt unica cu temperaturi
.Eu am inceput sa-mi iau luna aceasta TB zi de zi. Mult noroc si tie zilele acestea.![]()
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
ariadna33 spune:
Felicity, eu te-am admirat intotdeauna pt. pofta ta de viata, nu te recunosc acum, lasa temerile, LASA-LE! Nu-ti ia nimeni nimic inapoi. BUCURA-TE! Si ai putina rabdare pana la prima echografie, ce v-au invatat aia la cursurile de yoga?!
ariadna33 spune:
Alé, uite si de la mine niste garoafe albastre (stiu ca par altceva, dar pune-ti imaginatia putin la incercare) 

.
Danangie, multumesc.