Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 8
Raspunsuri - Pagina 10
rucsi spune:
Tonnia,bine ca esti pe aici.Iti simteam lipsa.
Nu sunt frezii, sunt trandafiri.
Apropo, ziceai ca esti interesata de HSG.N-ai facut niciodata ?
Alenu fi trista, ai sa vezi ca luna viitoare o sa te vedem
utocatalina spune:
Cu riscul de a fi penibila
o sa o sun pe doctorita sa o ? cind sa prestez...ce deja am devenit obsedata!
Multam fain fetelor pentru raspunsuri!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Rucsi, n-am facut HSG dar trebuie, dr. mi-a spus la eco sa-mi verific trompele pt. ca am multe aderente, in special pe dreapta, unde ovarul a ajuns lipit de uter. Ar trebui sa-l fac, mi-e asa de frica de rezultat incat tot aman! Zici ca nu sunt frezii?
Cata, intreab-o! Nu mi se pare nimic penibil!
rucsi spune:
Tonnia, de ce sa-ti fie frica ?Daca ai ceva , cu atat mai bine ca descoperi, ca sa poti trata si sa vina bebe cat mai repede.Mi se pare ciudat ce ti-a spus doctorita ta.Stiu sigur ca eco nu se vad aderentele.Ce bine ar fi sa se vada, ca nu mi-as mai face HSG , mie fiindu-mi mai mult frica de aderente , in urma cezarienelor, decat de trompe infundate.Hai,curaj! Fa si tu luna viitoare HSG.Eu , dupa ultima HSG, acum aproape 2 ani, am ramas gravida la 2 luni dupa.Nu m-ai lamurit cu ceva.Din cauza progesteronului mic nu se produce ovulatia sau nu se poate sustine o eventuala sarcina ?
Nu sant frezii sigur ! Dar daca nu-ti plac trandafirii atunci sunt ......... gerbere !!! Pana la urma nimeresc eu.
Tonnia spune:
Din cauza progesteronului mic, nu poate avea loc implantarea. Ovulatia da, chiar si fecundarea, dar implantarea ba! Te-ai uitat pe buletinul de analize sa vezi valoarea normala a progesteronului? Poate totusi e in limite bune, si daca a spus si Niculescu asa..., am auzit ca e bun.
M-am gandit sa fac HSG in martie. Imi acord ragaz inca o luna.
Tonnia spune:
Mai Rucsi, ce-o fi cu fetele astea? Parca s-au inteles, nu alta! In afara de Ale, careia ii trimit niste frezii
, nici una nu este scuzabila! Asa sa stie!
rucsi spune:
Tonnia , la mine progesteronul era 7,316 iar valorile normale sunt intre 4 - 25, deci undeva spre limita inferioara a normalului.Sa faci HSG in martie , sa ramanem amandoua gravide si sa iesim impreuna cu carucioarele ,cu bebeii la plimbare.Ce zici , suna bine ?
Rucsi
utocatalina spune:
Dragele mele
...pina la urma am sunat-o pe doctorita
si am intrebat-o cind sa prestez
...mi-a zis maine seara si simbata seara...iar vineri nu....asa ca asa am sa fac
...merg pe mina ei! Mi-a zis ca e probabil ca ovulatia sa se produca vineri...ziua a14-a si daca prestez dupa cum mi-a zis o sa acopar intreaga perioada...pina maine stau cuminte...sotiorul a scapat, dar doar pe ziua de azi!![]()

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

. Mersi pt. interpretarea visului.