Mamici de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
gabirus spune:
Buna dimineata burtici,
Giana: si eu am nascut primul copil la nici 21 ani si e super ok asa; am avut cea mai usoara sarcina posibila, fara nici un fel de probleme, kg in plus le-am dat jos lejer. Eram studenta, nici eu nu planificasem asa ceva, insa nu regret nici o secunda ... si sunt convinsa ca nici tu nu vei regreta, mai ales din momentul in care vei tine bebeul in brate. Sa nu-ti pese de gura lumii, oamenii sunt rautaciosi si egoisti in ziua de azi; si eu m-am confruntat cu asta de nenumarate ori. Dar viata ta si a copilului trebuie sa fie esentiale pentru tine si in rest ignora. In fond, 90% este invidie!
Cin: eu eram stresata de marimea bebelui; avea 7.7 cm la 13 sapt. incheiate si un pic (adica in sapt a 14-a). dar din cate ziceti si voi pare ok ... m-am mai calmat.
Eu ma tot straduiesc sa aflu de un eco morfologic in Timisoara, dar nimeni nu prea stie nimic. Asa ca momentan ne bazam pe eco obisnuit.
Sa aveti o zi buna si fara gretzuri sau dureri!
gabirus
bebestrumfitza spune:
Buna dimineata mamici frumoase!
Monica-mult curaj pentru luni!!!Iti tin pumnii sa iasa totul foarte bine, sa fiti si tu si printzesa sanatoase!!!
despre numaratul lunilor-o prietena care a nascut recent mi-a spus ca se calculeaza asa:la lunile impare(1,3,5...)se pun 4 saptamani, iar la cele pare(2,4...)se pun 5 saptamani; la sfarsit ies 40 de saptamani si 9 luni...
Dragelor, voi aveti probleme cu somnul?.....ca eu de vreo 10 zile nu prea dorm noaptea....si mai am probl si cu nasul, ca mi se usuca in timpul noptii(inauntru)si nu prea respir bine
.......o sa vb si cu dr sapt viitoare sa vad ce zice
Pupici!
Monica-Elena spune:
E normala faza cu nasul. Nici eu nu pot dormi noaptea ca se misca printesa si da contractii
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
mitub spune:
Monica: curaj maxim! Sa dea Domnul sa fie totul bine. Tu eshti sigura ca la cerclaj este nevoie neaparat de anestezie totala???
Sa stiti ca nici eu nu dorm grozav noaptea, totusi am scapat de cand am intrat in al doilea trimestru de scularile de peste noapte pentru pipi.
Cu durerile de burtica m-am mai linistit, cele permanente parca sunt totusi dureri de bazin, iar cele trecatoare, trec ...
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
acusor spune:
Salutare burtici,
Monica, bafta si curaj luni! O sa fie bine.
Eu astept cu nerabdare saptamana viitoare sa fac eco morfologica de trimestrul I. Sper sa fie totul in regula cu bebele. Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt cam stresata. In primul rand in ultima vreme am dureri de burta. Sunt ciudate si nu tot timpul ca la ciclu.
Il al doilea rand imi fac tot felul de probleme. Cred ca citesc prea multe. Tot ma rog la Dumnezeu sa nu aiba bebele ba una ba alta. Mama imi zice ca ma stresez prea tare. Incerc sa ma relaxez si sa nu mai gandesc negativ.
acusor in saptamana 12
BB23 spune:
Buna ziua burtici....
Eu, cand am fost racita, inafara de ceaiurile de tei si soc cu lamaie si miere,imi puneam noaptea sosete imbibate cu spirt, faceam frectii cu carmol, si mamaliga calda pe piept sa imi de adrumul la tuse si la infectia din gat..pe langa astea, bomboane cu miere sau mentolate pentru gat(de la farmacie si vitamina C efervescenta, pe care mi-a recomandat-o doctora ginecolog)
Sunt de parere ca, la 21 de ani, nu esti prea tanara pentru a avea un copil, atata timp cat simti ca esti pregatita..tu cat si sotul tau..cat timp realizezi ce inseamna aducerea unui copil pe lume si ce responsabilitati ai ca viitoare mamica...un avantaj in plus ....vei fi o bunicuta cat si o mamicuta tanara, frumoasa si plina de viata, care poate sta oricand la dispozitia nepotului sau a copilului si a tine pasul cu nazbatiile pe care le va face....
Mai fetelor...eu cu UM la 15 oct 2004, DNP o am cam pe 22 iulie 2005, calculata de medic...!!
multi pupici la burtici...
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
Monica-Elena spune:
Mitub din pacate se foloseste anestezie generala la cerclaj dar dr spune ca este f usoara. Om vedea luni...........
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Giana spune:
Buna ziua celorlalte burtici.Sper ca va simtiti cel putin la fel de bine ca mine azi.
Fetelor,vi se pare normal ca nu am deloc greturi,ameteli,pofte? Nu e nici o schimbare.Poate doar ca dorm mai mult si la doar 9 sau 11 saptamani (ca m-a cam incurcat doctorul)am o burtica....de toata frumusetea! Sper ca asta sa insemne o sarcina cu adevarat usoara si va doresc la toate sa aveti o astfel de sarcina si o nastere la fel.
Giana
Aditza_79 spune:
Gabirus, si eu sunt din Timisoara. Eu am fost la echo 3D la dr. Olaru, la clinica Brol. Poate il cunosti. E destul de renumit in Timisoara. Sincer nu stiu exact daca echo morfologica e acelasi lucru cu echo 3D. Ideea e ca el si-a achizionat de curand un astfel de echo. O echografie 3D costa in jur de 450.000 lei.
Daca mai vrei informatii, te ajut cu placere.
Sarcina usoara iti doresc.
Adriana.
Giana spune:
Buna ziua celorlalte burtici.Sper ca va simtiti cel putin la fel de bine ca mine azi.
Fetelor,vi se pare normal ca nu am deloc greturi,ameteli,pofte? Nu e nici o schimbare.Poate doar ca dorm mai mult si la doar 9 sau 11 saptamani (ca m-a cam incurcat doctorul)am o burtica....de toata frumusetea! Sper ca asta sa insemne o sarcina cu adevarat usoara si va doresc la toate sa aveti o astfel de sarcina si o nastere la fel.
Gabirus iti multumesc mult pentru incurajari,cu adevarat vad lucrurile din alt punct de vedere.Trebuie sa fim optimisti!
Si voua,celorlate burtici va doresc numai bine si 
sanatosi,grasi si frumosi!
Giana