Mamici de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Daca tot veni vorba de somn: eu de la 4 dimineata nu mai dorm deloc pana la 5.30 si la 6.15 imi suna ceasul si nu-mi vine sa ma ridic din pat.....
Am un somn foarte agitat toata noaptea, continui sa merg la baie de 2,3 ori pe noapte, deci nu prea simt ca am trecut de perioada critica; ba mai mult acum au aparut si arsurile.........Eu nu stiu cum o voi duce asa pana la capat, ar fi trebiut sa scap de varsaturi, dar nici vorba;si ele sunt prezente in viata de zi cu zi....Cum poate sa fie bebele sanatos cand eu nu mai pot....
V-am plictisit? Eu cred ca nu pentru ca multe dintre voi se regasesc in ceea ce am scris mai sus. Gandul asta ma mai linisteste, ca si alte burtici mai au probleme: unele mai grave, altele mai usoare...
Pupici pe burtici
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Si eu am probleme cu mersul la toaleta noaptea. Daca beau lichide inainte de culcare ma scol chiar si de 5 ori.
In privinta greturilor pot sa ma consider norocoasa. Eu nu prea am greturi. Doar dimineta si imi trec daca mananc. Si nici n-am . Nu disperati ca o sa treaca si perioada asta.

acusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Giana felicitari pentru sarcina!

Sora mea are 27 de ani si 7 luni, eu am 26 de ani si 2 luni iar mama are 49 de ani si 4 luni si tata are 51 de ani si 6 luni.
Este minunat sa ai parinti tineri!!!

Felicitari inca o data si nu iti mai face ganduri ca esti prea tanara, important e sa fiti voi sanatosi, sa va iubiti, sa va respectati si restul conteaza mai putin!

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Dragi mamici cu bebiti la purtator,

Sunt noua pe forum, dar trebuie sa recunosc ca am tras cu ochiul cand am avut probleme - pe la inceputul sarcinii - si tare bine mi-au prins sfaturile voastre...
Acum am implinit 12 sapt. si jumatate si... cred ca este cazul sa strig in gura mare: voi fi mamicaaaaa!!!!! Yuppyyyy!!!!!
Va rog mult sa ma treceti si pe mine pe listuta cu gravidute:
irinabungau UM 5.11. 2004, DPN 5 Aug. 2005 asa zice nenea doctorul...

Dragele mele, acum ca am intrat si eu in randul vostru va doresc sanatate la toate si la bebici si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Bun venit irinabungau si sarcina usoara!

Ce multe constantence suntem , intentionat mi-am trecut si eu Constanta ca prea suntem multe, sa se vada ca si eu tot de la mare sunt

Noapte buna la burtici si pe maine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Bine ai venit Irina!
Giana, bucura-te de sarcina ta usoara, asa a fost si a mea la 20 de ani si e super! Acum a fost un picutz mai rau, dar perioada mai ciudata a cam trecut. Dar sa stii ca simt chiar si cei 5 ani in plus pe care ii am, asa ca poti sa te consideri o fericita! Ai sa vezi ce bine ai sa te simti cand vei fi laudata in parc ca esti asa de tinerica si ai bebic asa frumos
Adriana, ce ma bucur ca mai este o Timisoreanca pe aici! Prietena mea a sunat azi pentru mine la clinica Brol si aia zicea ca au eco doar pentru chirurgie plastica, dar probabil ca n-o fi stiut ce sa intrebe. Te-as ruga mult daca ai putea sa imi scrii nr. de tel. de la clinica, eventual intr-un mesaj privat. Tare ma bucur ca nu sunt singura din TM. Tu la ce medic mergi? Eu la dr. Bran-Walter.
Fetelor, sa stiti ca si mie mi-a mai revenit energia si dorm putin cam prost, insa ora pranzului e groaznica, nu pot sa o trec fara o cafea sau ceai negru.
Va pup si va doresc o noapte buna!

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna seara burtici,

Bine ai venit irina!!

Fetelor, desi mai avem un pic si facem 14 saptamani, aseara am pentru prima data,si m-am simtit foarte rau...trebuie sa recunosc ca m-am si speriat...cand am vazut cum mi se incordeaza burtica la actul numit ..m-am gandit la contractii si toate cele..sa nu cumva sa le am dupa...drobul de sare, ce sa mai.
Dupa mancatul fructelor, care le mananc si acum...am inceput cu combinatii "mortale" cum le zic eu.
Azi am avut chef de pastrav , eu nu mananc peste de 16 ani, de pe la 11-12ani..si azi am mancat...si ca, garnitura am vrut , adica bebe a vrut varza noua calita....hmmmm...in fine ne-am conformat.
Stiti ce am observat eu..ca, indiferent de combinatia ciudata..mananc imi place si peste cateva ore cand ma gandesc ce am mancat mi se face greata..si asta cam patesc si acum in seara asta...sper sa nu dau iar cu

Cin ai dreptate...vad ca bb tau e ok..si cu fructe...asa ca..nu-i problema..asa cum vb si cu dr mea...toate gravidele sunt cam prapastioase..si trebuie sa recunosc ca asa e

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monica, tu mai stii ceva de luli? Nu a mai scris de multicel...
Si pupici multi pentru luni

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis hai ca m-a bufnit si rasul, si eu am facut ieri varza calita cu carne ca imi era pofta
Ciudatenia, ca sa zic asa, este prima mea varza pe care o gatesc, noi nu ne omoram dupa varza calita (ca dovada ca nu am facut niciodata), dar asa ma apucase o pofta si ieri sub indrumarea mamei mele (care statea pe messenger sa imi dea sfaturi) am facut o varza ffff gustoasa, pacat ca nu am luat si malai sa fac si o mamaliguta, dar cumpar azi

Eu am 14 sapt. + 2 zile, asta inseamna ca am intrat in saptamana 15, nu?!

Numai bine la burtici,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...am ajuns si eu la prima ora la servici..si, normal, primul lucru pe care-l fac intru pe forum, sa vad ce mai fac fetele...m-ati innebunit cu varza aia calita...am sa fac si eu diseara...parca mi-e pofta...sigur mi-e pofta. referitor la pofte...eu nu beau niciodata alcool, dar in unele seri asa-mi vine sa beau un pic de bere, incat nu rezist...nu beau mai mult de un pahar...i-o face rau lui bebe? eu sper ca nu...probabil bebe seamana cu tati ...si ii place berea...pot eu sa zic ceva???
aseara am avut o seara fara greturi...doamne, cat de bine a fost...
ieri au aflat si colegii ca-s insarcinata...e asa ciudat...am impresia ca toti se uita la burta mea..care, intre noi fie vorba, se face tot mai mare...dar si ce frumoasa e...rotunjoara..imi place teribil..si abia astept sa-l simt si eu pe bebe cum misca...

Mergi la inceput