Mamici de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_P spune:

fetelor,
pe mine ma tot uitati . e adevarat ca nu dau eu prea mutle detalii, pt ca nu prea am timp, dar citesc forumul si ma ajuta ce scrieti voi.
merit si eu sa fiu pe listutza? ce spunetzi?
pt a treia oara: Anutza_P, UM 23 noembrie, DPN 27 august.
salutari si sarutari tuturor mamicilor, sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anutza_P suntem asa de multe ca si mie imi pare rau ca nu pot sa raspund sau sa vorbesc cu toate fetele.
Te asteptam mai des pe aici, cand ai timp

Cu lista de la capitolul asta se ocupa Oana (Oana_B) mai bine ii trimiti un PM.

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata la burtici!!!
Irina bine ai venit! Felicitari si bebe sanatos!
Giana draga sa fiti voi sanatosi ca varsta nu conteaza oricum, vezi ca nasc acum femei de 67 ani Mereu e frumoasa o mamica tanara, si relatia e mai apropiata. eu una nu m-am simtit in stare la varsta ta... nici acum nu ma simt fie vb intre noi...dar sper ca voi face ce e mai bine, ca de dorit ne dorim mult un bebe doar ca nu am avut curaj! Asa ca daca tu te simti capabila, de ce nu? Nu te uita la gura lumii!
Anis draga dar ce combinatii beton vrea bb tau!!! Mortale!! Si mie imi place mult varza calita dar cica acum e cam bine s-o ocolim sau macar mai incolo (muraturi, varza calita ...SARE). Dar bine ca poti si tu manca in sfarsit altceva decat fructe, ceea ce nu e rau deloc dar iti mai trebuie si altceva!
Noi maine mergem la consultatie la Iasi la o a doua opinie, speram sa fim bine.
Si la mine parca se vede burtica din ce in ce mai mult! Dar ne tot chinuim sa nu luam multe kg dar tare e greu acum, parca imi lipseste vointa mea dinainte de a ma abtine la tot felul de mancaruri "daunatoare" la sunculite
Pupici,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Va spun si eu buna dimineata
parca ne-am inteles cu varza: mama a gatit ieri varza calita, iar mie mi-a trebuit varza rosie, arata ca naiba dupa ce a calit-o, dar mie deaia mi-a trebuit, a fost super..., dar mai bine sa nu mai facem pofta celorlalte fete.
Azi ne simtim ceva mai bine, aseara nu am avut arsuri-ca am baut lapte din timp- si azi dimineata nu am mai varsat, mai sa fie!
Eu simt bebele cum se misca, dar la inceput nu-mi venea sa cred, ziceam ca sunt crampe sau altceva, dar dr. m-a convins ca e bebele. Atat numai ca misca foarte incet, inca nu are gramele necesare sa simt lovitura, e numai o mangaiere, e ciudat....
Va mai inebunesc mai tarziu
pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetelor, sunt disperata. Am aproape 10 saptamini de sarcina si ma simt asa obosita ca as dormi toata ziua. Sunt lipsita de chef si dimineata cind bebica mea de 9 luni jumate se trezeste (pe la 9-10), parca nu ma pot dezlipi din pat. Este normal sa fiu asa sfirsita? Cind trece, dupa cite luni?
Multumesc

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Buna ziua la viitoare mamici!

Sunt in 12 sapt. si astazi trebuie sa ma duc la dr....Fetelor de "varsta" mea voi aveti ceva burtica ca eu nu prea am....sau e ceva dar putin. Nu ar fi trebuit sa fie ceva mai mare oare...Colegele de la servici asa spun ca ar fi trebuit sa se cunoasca ceva.Sunt un pic ingrijorata.De abia astept sa ma duc la dr. azi.

Va pupicesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Kulta - este normal sa te simti obosita, cand doarme fetita ta,profita si dormi si tu, odihneste-te.
Asa am fost si eu in primele saptamani, dar de pe la 13 deja sunt mult mai activa si dimineata ma trezesc la 7.00 cum ma trezeam si inainte sa fiu gravida... dar recunosc ca mai trag cate un pui de somn pe la pranz, dar nu mereu...

Corabioara - cu muraturile stiu ca sunt in categoria "pofte ciudate" pentru cele care sunt insarcinate in primele saptamani, dar nu interzise, normal nu trebuie sa mananci zilnic muraturi, doar cand iti e pofta

Cin - si mie mi-a fost pofta de bere intr-o zi, eu care beau o bere la 6 luni... asa ca am desfacut o bere si am luat doua guri sa imi potolesc pofta, nu cred ca are ceva...
Mie dr. mi-a zis fara alcool in fiecare zi (asta era inainte de Craciun) si mi-a zis ca un paharel de sampanie pot sa beau ca vin sarbatorile... oricum de Revelion doar am dat noroc si am gustat asa putin...

Numai bine la burtici,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna fetele!
Ce de multee...Bun venit celor noi!
Constanta rocks-si eu din Cta!
Monica-Elena-multa sanatate si succes luni.O sa treci cu bine peste asta!
Giana-felicitari ca esti insarcinata de tinerica(pacat ca nu am facut si eu bb mai devreme-29 anu' asta),dar recuperez.Greturi,ameteli,pofte nu am avut nici eu pana la 13 sapt.Burtica vad ca in sfarsit a iesit la iveala(dar zici ca sunt doar purcel-sunt ce mai...,nu ).Greturi,dupa 13 sapt-de cand a intrat bine in functiune detectorul de miros-nasul,pofte-acum cu varza voastra(programez o varza calita cu varza cruda),ameteli-tot dupa primul trim-cica din cauza miscarilor bruste si circulatie de sange mai rapida ca suntem 2.
bebestrumfita si Kulta- am tras nani la greu si ziua pana in trim 2.
mitub-tot ma duc noaptea des la pipi.
laura-s eu nu pot sa adorm la loc a doua oara cand vin de la pipi,azi noapte pe la trei m-am intors in pat,era 4 si nimic,sunt treaza de atunci.
cin si bb meu e fan bere-nu imi place bautura,dar ma ia o pofta de bere rece,iau si eu gurite mici.
corbioara-vai sunculitele si nici eu nu rezist,trag si eu pe produse cu cal mai putine,variante light,ca is bine facuta ca zic asa...
Multi pupici pe burtici pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ce vorbarete suntem!Imi place!Pana sa trimit romanul meu au mai aparut 2 mes!
ginnet-eu maine intru in 19 sapt si de abia se vede burtica(asa o umflatura-tentativa).Si nu sunt slaba,as vrea eu(sunt conformatie para-sunculita se depune pe fund si picioare mai mult).Dar am niste ,am probat un sutienul pre bb si zici ca probam sutienul lui sora mea,ieseau pe afara pe toate partile

si pestiuc de 18 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Buna dimineata....pe la pranz!!!......ce mai faceti azi?.....va pregatiti de uichend?.....noi cred ca dam o fuga la munte, sa mai schimbam aerul.......

azi am mai fost si am mai repetat niste analize, asa, sa ma simt eu mai bine....ca tot ma duc sapt viitoare la echo si la dr....

eu inca nu-l simt pe bebe.....am cam 15 sapt.....nu ar fi timpul sa-mi dea un ghiont?......sau poate e mai dormicioasa?!......voi in a cata sapt ati simtit?.....

celor care poftesc la bere!!!!...mi-a zis cineva ca, daca poftesti la bere e fetita, daca la vin-baiat.......mie dr iosup mi-a zis ca e fetitza, si adevarul e ca am avut la un moment dat o pofta de bere, langa niste carnati, de radea tati de mine!!!!!!!
pupici si uichend placut!!!!!!.......si bafta pt monica luni!!!!!suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput