Mamici de iulie-august 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Eu zic ca se adauga alea 7 zile pt ca nu toate zilele din luna sunt fertile,nu? Din tot ciclul menstrual doar cateva zile sunt fertile.Dupa cele 7 de dupa menstruatie si 7 inainte de urmatoarea menstruateie.Sper ca am fost explicita! Pupici la bebici

Giana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Anis...bebele meu avea la 13 sapt si 5 zile 7.53 cm si 87 g +/- 13 g..
Tu de ce iti faci probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Giana, bun venit printre noi! Felicitari!
Ei, si ce daca esti tanara? Copilasul tau va avea o mama apropiata ca varsta si asta e ff bine! Va veti intelege excelent!
Si inca ceva....Nu conteaza cati ani ai! Daca tu te simti pregatita sa ai un bb, bravo tie! Nu te lua dupa parerile altora! Fiecare face ce crede si ce simte!
Eu una te felicit si iti doresc o sarcina usoara!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Seara buna!
Oana - Mercic pentru mentionarea in listuta!
Giana - bine ai venit! Si nu-ti face probleme: daca acum a fost sa fie, voi sa fiti sanatosi si sa aveti bbi voinici si sanatosi si ei, care sa va umple de fericire!
Andre_ea- merci de raspuns.
Despre greutate - Saptamana aceasta este a noua de sarcina pentru mine si am luat cam 1 1/2 kg.
Despre bb care misca sau dimensiuni in sapt 14, nu am ce povesti, DAR MA FAC EU MARE si va prind din urma ... sac!
Pupicei,
LiaMia si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara, fetelor! Cum va mai simtiti?
Eu sunt bine. Incep sa imi treaca greturile, desi nu de tot. Iar bebe e tare cumintel in burtica.
Si eu constatasem ca mamicile pe care le cunosteam eu si nu mancau carne in timpul sarcinii au nascut fetite. O fi totusi ceva.
Anis, eu zic sa nu te fortezi sa mananci carne daca nu ii place lui bebe. Proteine se gasesc si in alte alimente, de exemplu cereale.
Personal merg pe mana lui bebe, daca lui nu-i place, nu mananc. Vad ca nu-i prea plac dulciurile, in rest e ok.
Palmyrah2002, nu stiu ce sa iti spun despre test. Nu e un laborator mare, poate de aceea. Incerc sa nu imi mai fac griji, ca ii fac rau lui bebe.
Cu kilogramele eu stau mai prost, nu am reusit sa ma ingras inca, desi burtica a crescut.
Puteti sa imi spuneti cum ajung la Iosup? Vad ca toate ati fost la el, asa ca vreau si eu. Merci!

Andy si 14 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis,
Eu am facut pina acum 2 ecografii si alte teste de urina, singe si examen pelvic, tocmai din cauza singerarii. Dar la ambele eco am vazut ca bebe era foarte bine, nu am avut nici un fel de rupturi de membrana care sa cauzeze singerarea (doar din cauza placentei, fiind putin jos - se intimpla in primele luni de sarcina, pina bebe creste). Apoi, dupa cum mi-a zis dr. mea, am asteptat pina in a 4a luna ca bebe sa creasca si sa ridice placenta, ceea ce s-a si intimplat.
Daca ti-e dor de bebe, cere-le poze de la ecografie; mie mi-au dat vreo 5 poze (inclusiv cu piciorusul lui bebe).
In legatura cu virsta, si eu am aproape 30 ani, asa ca nu sint printre tinerele mamici fara probleme.
Miine o sa mergem la dr sa vedem ce este si pt triplu test (am semnat ca vreau sa mi se faca toate testele astea inca de cind am ramas insarcinata).
Prenatalele sint multivitamine si nu au cum sa iti dauneze; doar asigura, mai mult, ca iei cantitatea de acid folic de care ai nevoie si alte citeva vitamine importante. Poti sa iti imaginezi ca aici, in Florida, avem toate felurile de fructe, legume si mincare, tot ce vrei. Chestia e ca daca vomiti tot ce maninci nu te mai poti baza doar pe vitaminele din mincare (mama mi-a spus ca atunci cind a fost insarcinata cu mine a vomat pina m-a nascut - si eu sint la sf lunii a 4a si inca mai vomit). Asa ca prenatalele fac foarte bine in situatia mea.

Numai bine,
Oana si din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Bun venit noilor mamici!
Imi pare bine ca va simtiti mai bine in general.
Bebele mic misca un pic mai puternic acum!
Mie si dr mi-a socotit sarcina de la prima zi de UM.
O modalitate de transformare din saptamani in luni:
Ex: 20 sapt=>20 impartit la 4.33=4.62(adica mai mult de 4 luni si jumatate de sarcina)
Sunt 52 de sapt in an=>52impartit la 12 luni=4.33
Eu asa calculez cand ma mai intreaba cineva in cate luni sunt!

si pestiuc de 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Probabil ca dormiti la ora asta burticutelor. Noi vom face luni cerclaj ptr binele lui bebe.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Neata, burticutelor!
Monica-Elena - curaj luni si mult optimism. Si cumnata mea a facut serclaj, a nascut prin cezariana si ea si bb sunt ok.
Andre_ea - nici mie nu imi plac dulciurile si carnea de pui in special. Noi am vrea o fetita, dar am sentimentul inca de cand am stiut ca sunt insarcinata ca bb este baiat ... Orice ar fi, este important sa fie sanatos si noi, parintii, la fel. Pentru Iosup, suna la CM Unirea sau Diagnosis pentru programare.
Pupici,
LiaMia si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Monica-Elena iti doresc mult succes si sa fie bebelusul tau bine!
Nu stiu pe nimeni care sa fi facut cerclaj, dar sunt alaturi de tine si iti tin pumnii

Cand ai timp poate ne spui si noua ce inseamna exact si de ce este nevoie?...

Numai bine tuturor,
Katink si surpriza din burtica

Mergi la inceput