Mamici de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
corbioana spune:
Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi Laura, ca azi am venit la serviciu, dupa o luna de concediu medical. Delia draga in luna asta am consultat la greu programale tv
Sambata voi merge la un consult pt a doua parere si sper sa fac si morfologie fetala, voi fi in sapt. 17, se poate face in sapt aceasta nu???
Speram sa aflam si ce e dar mai mult si mai mult sa auzim de bine, ca suntem sanatosi!!!
O zi buna tuturor!
Ioana
mitub spune:
Buna dimineatza!
Cristina, bine ai venit printre noi!!!
M-am bucurat mult de povestea ta, plus ca piciul tau Mihnea e cam de-o varsta cu Miruna mea...vorba vine, dar stiu ca mai vorbeam in toamna la Prima zi de gradinita.
Ioana, bine ai revenit la munca! Sa speram ca nu va mai fi nevoie de stat acasa decat cand ai chef de lenevit...
Intre timp eu am repetat analiza pt listeria, a iesit din nou 1/160 si medicul imi zice ca e aproape sigur ca am avut vreodata prostia asta...in sfarsit, important e ca nu a crescut, dar va trebui evident sa repet peste alte 6 saptamani testul.
Burtica tot asha ma doare, cum stau mai mult pe scaun sau in picioare, hop si durerea de burtica...acum m-am mai obisnuit, ce sa fac.
Fetele care sunteti la a doua sarcina, e vreuna din voi care ati nascut prin cezariana primul copil?
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
Monica-Elena spune:
Fetelor ecografia de primul trimestru de sarcina costa 1.200.000 lei la Iosup si 2.000.000 lei cea de trim 2 de sarcina - asta a Diagnosis. la Pop este mai scumputa.noiloe venite.
Cristina bine ai venit
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
LiaMia spune:
Buna dimineata, fetelor!
quote:
Originally posted by andre_ea
M-a mai linistit doctorul, mi-a dat un test care se face in saptamana 14, tocmai pentru sindrom Down. In seara asta iau rezultatele. Sper sa am vesti bune.
Andy
Despre ce test este vorba? Si unde se face?
Merci de raspuns,
LiaMia
Katink spune:
Buna dimineata burtici!
Eu sunt trista ca sunt cu nasul in batista de ieri
Sotului i-a fost descoperit in urma unui exudat faringian un streptococ si ca urmare trebuie sa faca tratament cu antibiotic 10 zile... A stat in concediu medical toata saptamana trecuta si de ieri a mers la servici ca deja se simte mult mai bine... dar pe mine de ieri m-a apucat bolitul
Am vorbit cu doctora de familie si mi-a zis sa nu ies din casa, ca imi trimite ea un betigas sa imi iau eu singura proba din gat si sa imi faca si mie analiza, sa vada daca am si eu streptococul asta Sa beau ceaiuri cu lamaie, sa fac gargare si sa imi cumpar bomboane de gat...
Asa de suparata sunt, sper din suflet ca bebelusul sa nu simta nimica si sa stea cumintel acolo, sa creasca mare si sanatos...
Eu abia martea viitoare merg la control, de abia astept...
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate,
Katink
acusor spune:
Neata burtici!
Noi am intrat azi in saptamana a 12 cu ceva griji. M-a cam durut burta de dimineata, ca la ciclu si am luat repede un No Spa. Mamicile de august, pe voi va doare burta? Sunt cam ingrijorata cu durerile astea de burta. Doctorita a zis ca nu sunt normale durerile ca la ciclu. Multumesc lui Dumnezeu ca nu sangerez.
Cu Candida ati avut probleme? Cum ati tratat-o? La mine deja si-a facut aparitia.
11 saptamani si o zi
cin spune:
Neata..
Ce fac fetele? cum se mai simt azi?
Eu sunt destul de bine dispusa...azi ma simt bine. n-am mai avut greturi...ce-i drept ca am renuntat la materna...nu stiu daca are vreo legatura, dar mereu cand iau materna imi e mai rau decat zilele precedente...sau sa fie doar impresie? cert e ca medicul a zis ca pot sa iau tardiferon si cal-c-vita (ultimul sa-l iau alternativ cu materna, pt. ca toate trei ar fi prea mult).
Oricum...aseara medicul mi-a zis ca avand in vedere varsta sarcinii, sa nu-mi fac nici un fel de probleme in legatura cu placenta praevia...abia dupa sapt 28 e relevant...
Mai prost e ca ma lasa memoria...si asta se pare ca e normal....dar mai rau si mai rau...e ca am uitat PIN-ul de la card...
bebestrumfitza spune:
Buna dimineata fetelor!...Draga cin, eu am inceput sa-mi scriu tot intr-o agenda, ca altfel uit sigur ce am de facut.....oricum cele mai importante sunt programarile la dr si la echo...
si eu sunt putin cu nasul in batista..nu-i ceva grav, merg si la birou.....si incerc sa ma imbib cu cat mai mult ceai!!!..
apropo'.....si voi aveti probleme cu programarile la echo?....eu am incercat sapt trecuta sa-mi fac progr la dr chitescu si mi s-a spus ca nu-i nimic liber pana pe 9 feb.....doar ca reusisem sa-mi fac progr la dr. anca inainte..ca si la dr e plin.....nu mai stiu cum sa-mi fac progr ca sa ma incadrez.........
ca sa fiu sigura ca n-am probleme la dr iosup, mi-am facut de-acum progr (pt echo morfologica de 20 sapt) peste vreo 5 saptamani!
va pup si aveti grija de voi si de bb!
anca
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by mitub
Buna dimineatza!
Cristina, bine ai venit printre noi!!!
M-am bucurat mult de povestea ta, plus ca piciul tau Mihnea e cam de-o varsta cu Miruna mea...vorba vine, dar stiu ca mai vorbeam in toamna la Prima zi de gradinita.
Fetele care sunteti la a doua sarcina, e vreuna din voi care ati nascut prin cezariana primul copil?
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
Multumesc mult !Sa ne traiasca nazdravanii si sa reusim sa ne descurcam cu amindoi!
Mihnea a venit pe lume prin cezariana,dupa 8 ore de travaliu,asa incit,daca ai intrebari,iti stau la dispozitie!
Cristina si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Multumesc tuturor pentru urari!
Sa ne dea Dumnezeu sarcini usoare si bebelusi sanatosi,mincaciosi si voiosi!
Eu acum ma simt mai bine,desi la inceputul lunii ianuarie am facut niste crize mari de tahicardie care ma tineau ore in sir,de nu reuseam sa ma ridic din pat.Cu greturile stau binisor acum,sint rare,desi RECLAMA ILEGALA da din picioruse zdravan si des.
Multa sanatate si aveti grija de voi,mai ales ca acum iarna si cu schimbarile astea bruste de temperatura este foarte periculos!
La Iasi,echo morfologica in primul trimestru este 600 mii,iar de la 20 sapt.este 1 mil.
Fetele care stau mai aproape de Iasi,se pot programa la dr.Iliev.
Oana, la mine UM a fost 8 octombrie 2004.