Ce stiti despre Poliartrita reumatoida?

Ce stiti despre Poliartrita reumatoida? | Autor: anamariame

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care sufera de aceasta boala cumplita si nu stie ce tratamente sa mai urmeze. Poate stie careva dintre voi o metoda naturista sau poate cunoasteti persoane cu aceeasi problema care i-ar putea da un sfat.O perioada buna de timp doctorii nu au fost siguri de diagnostic si ii schimbau tratamentul la anumite intervale. Acum stie sigur ca e vorba de poliartrita, insa se simte foarte rau...Va multumesc,Ana-Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_2507 spune:

Buna anamariame!prietena ta nu trebui sa fie foarte speriata,si eu am fost la inceput la fel,ma dureau ingrozito articulatiile mainilor,iar doctorii imi tot spuneau ca tratamentul aleopat ptr aceasta boala este foarte puternic,insa la mine nu aveau efect.Drept urmare,mi-a fost recomandat tratamentul HOMEOPAT,asa ca am luat legatura cu Prof.Dr.BUNGETEANU care mi-a prescris medicatia in urma unei consultatii.De cca 2 anu de zile,pot spune cu mana pe inima ca ma simt bine,nu mai am absolut nici o problema,eram la un pas de depresie,gandindu-ma ca as putea sa ajung intr-un scaun cu rotile.Daca vrei sa vorbim mai mult,imi poti scrie la irina_2507@yahoo.com.Pupici,si multa sanatate prietenei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_2507 spune:

Anca,din pacate nu stiu de ce nu poti primi mesaj privat,da-mi te rog o dresa de mail la care iti pot scrie mai multe

Pupici,si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by irina_2507
Buna anamariame!prietena ta nu trebui sa fie foarte speriata,si eu am fost la inceput la fel,ma dureau ingrozito articulatiile mainilor,iar doctorii imi tot spuneau ca tratamentul aleopat ptr aceasta boala este foarte puternic,insa la mine nu aveau efect.Drept urmare,mi-a fost recomandat tratamentul HOMEOPAT,asa ca am luat legatura cu Prof.Dr.BUNGETEANU care mi-a prescris medicatia in urma unei consultatii.De cca 2 anu de zile,pot spune cu mana pe inima ca ma simt bine,nu mai am absolut nici o problema,eram la un pas de depresie,gandindu-ma ca as putea sa ajung intr-un scaun cu rotile.Daca vrei sa vorbim mai mult,imi poti scrie la irina_2507@yahoo.com.Pupici,si multa sanatate prietenei tale
Multumesc pentru raspuns, Irina!Ti-am trimis PM si mail.Ana-Maria

Mergi la inceput