Am dermatita atopica? EU ????

Am dermatita atopica? EU ???? | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

De cateva zile gasesc tot mai multe "pete" uscatre pe piele. Chestia se intampla mai mult pe brate si umeri. Petele sunt de forma neregulata si de cca. 1 cm diametru,unele mai mari. Pielea in acele locuri este f. uscata, ca o crusta. Nu ma mananca f. tare dar ma deranjeaza totusi. Aspectul pielii(culoarea) nu este modificat prea tare,petele nu se vad decat f. greu,sunt rosu pal,insa se simt. M-am uitat un pic pe Net si m-am ingrozit. Ar putea sa fie Dermatita atopica??? Doamne,sper ca nu ! Atatea orori am citit depsre boala asta ca ma apuca damblaua! Ce ar putea sa fie? maine imi fac programare l medicul de familie care sa-mi dea programare la dermatolog.Deci mai dureaza pana aud ce e. Asa ca va intreb pe voi daca stiti ce poate fi!

Mama de Lara Celine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

:) ai micoze de la piscina, creaca!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Crezi? Serios acum... Asa se manifesta? Is tare ingrijorata

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu prea suna a dermatita atopica. Si nici a micoza. Suna mai degraba a o boala total inofensiva numita pitiriazis rozat Gilbert care apare mai ales ca o reactie la igiena corporala exagerata. Tratamentul nu este complicat (trece si fara tratament,) eventual sapun cu glicerina sau sapunuri cu pH 5,5.
Mergi la un dermatolog, ca in definitiv poate fi orice.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Diana,oare sa fie asta? Ar fi de inteles, si sotul meu imi tot zice ca 2-3 dusuri pe zi imi strica pielea dar eu tot asa fac, ma atrage baia ca magentul (oare pt. ca am un pic de liniste acolo :))) ) SPer sa fie asta, o sa merg in curand la dr. sa ne lamurim!
Multumesc de raspuns !

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

pitiriazisul rozat gilbert are vreo influenta asupra embrionului/fatului, etc.? Adica poti sa ai pitiriazis din asta si sa faci bebele bine-mersi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu cred ca-i dermatita...
mai degraba ce zice Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai Laura mai lasa si tu dusurile astea mai..aoleooo 2-3 pe zi pe frigul asta cind mi se face pielea de gaina numa' cit dau bikinii jos la. Glumesc da oricum nu e bine nici chiar asa des mai ales daca nu folosesti de fiecare data creme. Si cum vad eu pe aici ca apa e mai dura poate ti s-a si uscat pielea mai ales daca folosesti si un sapun cu ph ridicat sau prea des pealinguri. Aldo a avut dermatita atopica, asta apare la noi nascuti sau la copii foarte mici, lui i-a trecut dar uite ca fapt divers dr ne-a zis asa: numai o data pe sapt baie(ok in perioada aia) neaparat cu un anume gel de dus asa o picatura in apa, plus cremuire dupa baie cu o crema grasa preparata la farmacie . Si a trecut destul de repede. Sa ne scrii ce ti-a zis dr, vai ce am sa ma amuz daca iti prescrie si dus o data pe sapt cu apa chioara ce ai sa te faciVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Raspundeti-mi si mie pliz la intrebarea cu pitiriazisul asta rozat si sarcina. pliz pliz pliz.

Mergi la inceput

Fetelor, merci dar e un topic cam vechiulean de prin iarna. AU trecut petele alea uscate, nu mai am probleme. Drept e ca am dat crema mai cu spor,poate de aia...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput