Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by bumbacel
Felis, daca e caruciorul nou vezi poate are garantie...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

E imprumutat de la cineva care are baiat de 2 ani.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Intrebare: voi le dati bebeilor suc de morcov, portocala, mar?
Mi-a zis ca de la sase saptamani sa incep sa-i dau treptat suc de fructe sau de morcov pentru vitamine. Nu e prea devreme? Voi ce stiti?

Poze

Eu inca nu-i dau decat san, cu toate ca unii doctori asa zis: ca de la sase saptamani sa incepi cu sucul. Prin toata cartile am citit ca daca copilul papa san, pana la 6 luni nu e nevoie de nimic altceva. Dar daca copilul papa formula trebuie trecut intr-adevar la suc de fructe.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Jasmine, Dama astept cu nerabdare sa faca si puiutul meu asa.Sper sa semene cu mine pupacios.Azi am incercat dupa somnic runda de pupici ca era odihnit si cu pofta de vorba si a stat ca la cinema cu gurita deschisa si nemiscat.Poate il prinsesem eu in toane proaste…

Fulguletz nu l-a bagat cu totul in cazan? Ca l-am vazut pe popa cu mana pe caputul lui..ce frumoasa lumanare si ce tatic mandru si mamica zambitoare.Sa va fie de bine!

Monica ai dreptate cu marsupuil! Sigur ca pe zapada e interzis cu el in brate sau marsupiu…noi avem noroc de un cartier cu oameni foarte gospodari, au “arat’ zapada pana la asfalt.Oricum ne-am invartit pe 2-3 trotuare.

Mamaluidavid si noi am iesit la 3 sapt dupa bai progressive la geam.Era decembrie cu 3-4 grade si nu a racit.Am inceput cu 10, 15,20 min pana la 2-3 ore pe zi acum.Curaj ca ii face bine aerul.

Fetelor anuntati public iesirea la patinoar va rog.Convoc sotul si vin si eu daca ma luati.Marci si

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:

quote:
Originally posted by ad_rianna
Tot Advantan mi-a dat, azi l-am dat prima data, dar sa stii ca eu nu am gasit in prospect cum ca nu se recomanda sub 4 luni.

Ad_rianna, eu am avut Advantan Milch, un tub de 20g de la SCHERING. Pe prospect la contraindicatii: "nu trebuie utilizat la copii cu varsta sub 4 luni datorita lipsei de experienta clinica".
Tudor al meu avea trei saptamani cand trebuia sa-i dau si mi s-a parut prea mic, mi-a fost teama sa-i dau. Ce-i drept pe el nu parea sa-l deranjeze bubitele si, ti-am zis, aratau ca niste cosulete mici care se inroseau la caldura (cat stateam afara aproape ca nu se observau). Acum am scapat de ele, ceea ce va dorim si voua

Poze

Azi e a 3-a zi de cand il dau si i s-a ameliorat mult eczema de pe fata, pt. ca nu erau puncte rosii era eczema in toata regula. Am citit in prospect ca sunt 3 tipuri de Advantan poate tu ai luat alt tip, eu am Advantan-Unguent. Si ce ma bucura cel mai mult e ca nu se mai scarpina pe fatza si pe scalp. Incepem sa scapam de eczema si asta e bine

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Deci, se pare ca toate suntem patinatoare, ar fi o idee sa facem o escapada . Eu una nu mai am patine, dar banuiesc ca se pot inchiria? Cum o fi patinoarul din piata Unirii?

Felis, pai le place bebelasilor Milumil-ul, pentru ca are si un pic de aroma de vanilie. Sa vezi ce dolofan se face de la el.

Gandacelule, da serios fecior ai , mama ! Imi place cum se uita el, cu o privire plina de superioritate! E tare simpatic, sa va traiasca.

Ela, ce razareata a fost fetita ta la botez, si ce mare a crescut!

Nu stiu cum reusiti voi sa iesiti cu caruciorul, ca pe la noi e imposibil, printre blocuri sunt numai mici potecute batatorite, nici vorba sa incapa carutul. Asa ca Mihnea sta acasa din pacate. Pe balcon nu-l scot pentru ca domnul trebuie plimbat incontinuu cand e afara si nu pot sa dau 100 ture de balcon ca ametesc.. Asa ca ies cu Bianca cu saniuta si o las pe mama cu bebe.

Desi Mihnea papa numai lapte praf , eu inca nu-i dau altceva (sucuri, ceai) .Parca intelesesem ca acum se recomanda diversificarea de la 4 luni (ma rog si aici se poate discuta, cica sucurile sunt doar un fel de pre-diversificare). Oricum , mai asteptam.

Raportam si noi la 3 luni 7,300 kg si 65 cm.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, am pus poze de la botez si de la baita de dupa :-) (in albumul Botez).
Revin cu detalii mai tarziu

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

FELIS pana la urma ai hotarat ce lapte iei? E destul de greu sa hotarasti pt. ca fiecare copil e altfel. Uite eu am venit cu ei din spital si in aceeasi zi m-am trezit ca nu se satura. Ce fac? Habar nu aveam ce fel de lapte exista si cum sa-l aleg. Plus panica din prima zi dupa spital. Atunci am sunat o prietena care nascuse cu vreo 4 luni inaintea mea si am intrebat-o ea de care da copilului. Ii dadea NAN1. Asa ca am fugit si am luat dintr-ala. Intamplator le-a mers bine cu el si tot dintr-ala le dau. Noi primim gratuit LACTOVIT, am incercat sa le dau dar miroase tare urat. Am insa o cunostinta care medic pediatru fiind numai dintr-ala a dat copilului si i-a mers f.bine. Asa ca trebuie sa gasesti formula care i se potriveste cel mai bine.

JASMINE eu stiu ca sunt contraindicate contraceptivele pt. femeile fumatoare (din experienta)

FULGULETZ superbe pozicile din cazan. A plans? Sambata asta facem si noi botezul. Sunt asa de emotionata...
SA FIE INTR-UN CEAS BUN! La fel si pt. ONITZA, Pt. SIMONA si pt. toate mamicile care si-au botezat puii in week-end-ul asta.
HENA asa are si Tudor pe fata plaga, exact cum ai descris-o tu, se si descuameaza...Am incercat si eu cu unguente de galbenele, de musetel si ulei de masline, etc. dar i-a trecut cu Advantanul. Suntem oricum doar la a treia zi de tratament si trebuie facut 10 zile. Apoi mi-a zis sa continuu cu ELIDEL cam 2-3 luni si sa-i fac baita nu cu spumant ci cu un ulei care nu stiu cum se cheama ca reteta a ramas la sotul meu sa-l ia din farmacie. Am scos si covorul din camera. Dermatita asta e ereditara si eu tot timpul faceam reactii dintr-astea alergice. Si acum sunt sensibila si mai am eruptii cateodata. Sper sa nu fie ce zice medicul dar cam are simptomele pe care eu le-am citit in mai multe articole. Mi-a zis sa iau pentru el lapte NAN Hipoalergenic

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, dragele
in primul rand, poze noi cu ioachim....

in al treilea, a inceput sa urle din senin baiatu' meu cel cuminte, habar n-am de ce de 2 zile... sa fie de la vaccin? sunt tare ingrijoarata... sabina zice ca e ceva psihologic, ca isi semnaleaza existenta si cere afectiune... mai mai! daca ati vedea cum urla! transpira, nu alta! e f nervos pe ceva sau cineva... si nu stiu pe cine!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:

Intrebare: voi le dati bebeilor suc de morcov, portocala, mar?
Mi-a zis ca de la sase saptamani sa incep sa-i dau treptat suc de fructe sau de morcov pentru vitamine. Nu e prea devreme? Voi ce stiti?

Poze

Nu e cam repede pt. sucuri???
Intreb si eu

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu una o sa incep cu sucul de morcovi dupa ce implineste 4 luni. Si atunci o sa incep cu cate o lingurita, apoi doua si tot asa, incetisor ca sa nu ii provoc niscavai reactii alergice :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput