Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Mikimi eu nu mai cred in horoscopul ala chinezesc. Daca ar fi sa ma iau dupa el,fetitza mea ar fi trebuit sa fie baiat.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Felis cu reteta de la medicul de familie poti sa iei lapte praf gratuit. Numai Bebelac se da gratuit. Eu am luat pina acum ca sa-i dea mama atunci cind nu sint eu acasa.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MOSS sanatate Alexiei.E fetitza mare de acum ca a facut 3 luni.

MONICA sa-ti traiasaca sotul.Daca am retinut bine, azi e ziua lui, nu?

Fetele, eu am iesit ieri cu carutul (a zia Monica ca e frumos) si am ajuns fara o roata de la carutz acasa. A fost frumos, intr-adevar, dar era nasol unde nu era zapada batatorita... Si uite asa nu mai putem noi iesi afara. Rotitza am recuperat-o da ... Eu ii puneam peste tot cu ce-l imbracam un fel de sac de dormit de iesit afara.

Aseara i-am dat Milumil(am zis ca pana ajung la dr sa iau reteta sa iau asa). A mancat baiatul meu... 140 ml de m-am speriat. Daca mulg 80 ml si ii da nu mananca mai mult de 60-70 ml. O singura data a mancat 80 ml.

PS: carutul nu e al nostru, e imprumutat

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, multumesc mult pentru urare, i-am aratat si sotzului meu si a fost super impresionat, a zis ca suntem ca intr-o familie aici pe forum.
imi pare rau de carucior, o sa mai intreb si eu printre prietenele mele cu copilasi mai mari(din generatia lui alex) sa vedem daca nu cumva gasesc un carucior...desi slabe sperantze daca a facut toata lumea ca mine...eu am dat absolut tot de la alex si patutz si carutz hainutze...numai niste costumase care mi s-au parut mie mai uzate nu le-am dat ca am zis sa nu ma fac de ras...si unele care mi-au fost prea dragi...imi placea cum ii statea lui alex in ele...dar oricum sunt de baietzel si nu i le pot pune ruxandrei.
felis, cand ii dai cu biberonul incearca sa-l mai ridici sa faca raga-raga, il mai lasi putin si apoi iar ii dai si o sa vezi ca papa mai mult. asa facea si ruxy la inceput manca 80 de ml in 5 min si apoi adormea, dar acum ii dau 30-40 ml o ridic si mai stam ea nefiind satula nu adoarme apoi iar ii mai dau si tot asa pana mananca 130 ml
ce ma nedumereste este ca pe cutia de milumil scrie ca incepand cu luna a doua ar trebui deja sa manance 150 apa+lapte...ajunge la 175 ml lapte si ea nu poate...dar nici nu o fortez...ii dau cat vrea ea ca mi-e frica sa nu vomite...oricum ea mai mananca si de la san, dar nu destul cat sa se sature.
pupici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
............si apoi a venit bebe si mi-a fost teama sa ma mai dau. M-as duce si iarna asta la patinat pe gheata, numai ca la mine e greu cu bebe, nu prea am cu cine sa-l las. Cred ca o convoc pe mama pt. cateva zile si poate merg ca taaaare simt nevoia sa ma dezmortesc putin.

vezi ca io sunt maaare patinatoare pe gheata... ultima data am fost in ian 2004 la patinaj
sa nu mergi fara mine..
si o sa-mi cumpar si eu role, ca merge mai bine carutul daca ai role

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Felis , e foarte bine ca mananca zdravam Mihaita!! Ia sa vezi tu ce bine o sa ia in greutate so sa poti face operatia mai repede!

Mergi la inceput

MONICA ... eu sper sa pot repara carutul. Sper sa-i pot pune roata la loc (nu eu, cine se pricepe)da pana atunci mai asteptam.

SIMONACIP am vorbit. Multumesc pt nr de telefon. O cunostea si ea pe Paula cu care mai tin si eu legatura. Merg la acelasi centru de recuperare... Intr-adevar, mari cheltuielile: doar gimnestica care trebuie facuta cu ei costa 350.000 lei sedinta. Doua sedintze sunt gratuite la centru , dar pt rezultate maxime trebuie facute zilnic, si vin acasa.

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
ce ma nedumereste este ca pe cutia de milumil scrie ca incepand cu luna a doua ar trebui deja sa manance 150 apa+lapte...ajunge la 175 ml lapte si ea nu poate...dar nici nu o fortez...ii dau cat vrea ea ca mi-e frica sa nu vomite...oricum ea mai mananca si de la san, dar nu destul cat sa se sature.
pupici

Monica, scuze ca ma bag si eu, dar mie dr mi-a spus ca bebe la 2 luni trebuie sa bea 140ml. Deci normal ca nu are cum Ruxy sa pape 175. Nu stiu cum se prepara lapticul acela pe care i-l dai tu lui Ruxy, dar la mine daca de ex pun 80ml apa + 3 masuri lapte praf ajung la 100ml laptic. Dar David care e mai mare ca Ruxy cu o luna nu bea decat vreo 60-70, asta dupa ce ii dau si san...si mananaca la 3 ore, iar noaptea doarme de la 22 la 6-7 deci nu mai papa deloc.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

MICHE

Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Fetelor, tocmai ne-am cantarit si avem 5500g. Se pare ca-i bine..
Intrebare: voi le dati bebeilor suc de morcov, portocala, mar?
Mi-a zis ca de la sase saptamani sa incep sa-i dau treptat suc de fructe sau de morcov pentru vitamine. Nu e prea devreme? Voi ce stiti?
Miche, si eu eram mare patinatoare pe gheatza la viatza mea (am facut patinaj in copilarie)dar n-am mai fost de vr'o cativa ani buni. Trebuie sa organizam o "patineala" ca prea-i frumos afara.
Felis, daca e caruciorul nou vezi poate are garantie...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput