Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

O intrebare : anticonceptionalelele sunt contraindicate la femeile fumatoare?Pentru ca eu (rusine sa-mi fie !!!) daca am vazut ca nu am lapte pt bebe si trebuie sa-i dau Humana,am “profitat” de ocazie ca sa ma reapuc de fumat.Si mie mi s-a recomandat Exluton dar pana acum n-am luat.Parca asa stiam,ca nu e bine sa iei anti daca fumezi.Voi ce stiti?

[

Jasmine, din cite stiu eu depinde cit de mult fumezi si citi ani ai. Daca ai peste 30 de ani si fumezi mai mult de 10 tigari pe zi pot aparea probleme cardiace. Nu lua de bun ce ti-am zis eu, intreaba totusi un medic, e mai sigur!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by EleDar acuma avem alta pb: i se usuca fata Denisei si se cojeste putin, cu ce sa dau pt hidratare??

draga mea, am avut aceeasi problema cu ioachim: a avut niste bube pe fata, i-am dat cu galbenele, i-au trecut bubele dar a inceput sa se cojeasca, saracutul, imi era as mila de el... urechile si acum i se cojesc
la ile nu am avut problema asta, dar cred ca ioachim are alt tip de piele
1. culcer mi-a zis din prima sa mananc mai multe grasimi
2. am pus subiect pe forum (daca dai o cautare pe "piele uscata" il gasesti!) si la noi a functionat in primul rand cu dat cu ulei sanosan pe fata, si in al doiela, i-am scos samponul (ca imi facea coji multe in cap) - tot sanonsan, chiar nu il mai spal cu sampon acuma, am inteles ca e ok la bebei asa mici
si sapunul il folosesc mai rar, si mai ales la popou... murdar nu are cum sa fie, puiu mamii doar nu da la sapa
sapunul si samponul usuca f tare o piele sensibila ca a bebeilor, unii nu au probleme (cum a fost ile) dar...;)

fulgule, sa-ti traisca ficioru, ce fata are cand l-a bagat in apa, saracu e tare scump!
io inca n-am vazut pozele de la botez, le-a facut tata socru si le vad cand o aduce pe ile (ca mama soacra vad ca nu mai vrea sa mi-o dea!)

bits, noi suntem inca la inceput cu teatrul asta uf! pe ioachim il enerveaza muzica, deocamdata, ca eu l-am invatat cu radioul, si cand pun "bataile inimii" se uita saracu innebunit in directia aia, si e tare mirat ca nu vede pe nimeni e bulverast total
imaginile il atrag, dar inca nu a invatat sa se uite (abia i l-am luat) - adica uneori se uita extrem de interesat, alteori sta cu ochii in carusel... in fine, revenim cu vesti
am scapat de lumina de lustra (chiar cu potentiomentru, tot atata se consuma, cica) cumparand o lampita f ieftina de bagat in priza, lampa de semnalizare se cheama, care face suficenta lumina si consuma extrem de putin
mai, cand o sa-mi vina lumina peste cateva luni cred ca fac apoplexie ca de cand l-am nascut am stat numai cu lumina aprinsa, calorifer bagat in priza si masina de spalat mergand!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Ele
Andreea , pai ce mai astepti? Iti dau eu liber la vin fiert, ca sa nu fiu eu singura care am baut

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

hai noroc ca si io cu miche aseara tot de vin vorbeam
si eu mai beau cateva degete de vin, ioachim nu are nimic impotriva am inceput si cu cioco normala, cateva patratele... ma intorc la viata normala!

hena, eu zic cel mai bine schimba-ti dr, e cel mai indicat, si noi am avut mari probleme cu medicul de familie, ne facem o gramada de nervi, l-am schimbat si avem acum un dr care raspunde 24 din 24 la telefon, ne da ORICAND si ORICE retea dorim, avem in casa farmacie de la medicamente, toate gratuite

misticgirl, for2nity, mai ce ma mai bucur - vorba vine - ca si voi aveti manifestari ciudate de la vaccin, ca eu simteam ca innebunesc: ce are bebele meu cuminte? de ce urla?
adevarul e ca l-a cam dat peste cap, nu mai doarme ca inainte, e tare urlacios mi l-a facut din fat-frumos zmeul cel rau saracutul... dar cred ca si sabina are dreptate: cum el statea cuminte, io-l puneam in pat si imi vedeam de treburi... acu a vazut si el ca daca urla, vine mama repede, si si-o fi zis ca-i convine asa

for2nity, frumos ai spus, copiii astia... ce-am fi noi fara ei? nimic nu se compara cu bucria de a avea un copil, cel putin pentru o femeie, nu cred sa fie implinire mai mare...

claudia, nu stiu ce sa zic cu putzulica aia, du-te la un dr, nu prin telefon, sa nu fie ceva grav... secretiile alea albe care se vad daca decalotezi cica le au toti bebeii si pot face infectie daca nu sunt sterse... iaca io nu prea reusesc sa le sterg, nu stiu de ce, cre ca am 2 maini stangi... mai da de usor era la fetita

merci de aprecieri, asa e, ioachim e tare serios si are o fata de om intelept asta de cand s-a nascut... eram cam suparata ca nu arata si el ca un bebe, ci ca un om mare
nu v-am spus faza:
-semana cu mine, ii zic sotului
la care el ma examineaza, si:
-nu, tu prea ai fata de copil!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna,fetelor.Cred ca m-ati uitat detot. Nu mai apuc sa scriu nimic,abia reusesc sa citesc ce scrieti.

Bun venit noilor mamici si bbici.

Bblusa mea are 3 luni si o saptamina acum, a crecsut f mult; la 3 luni avea 6,750kg si 66cm.
Am botezat-o duminica trecuta si am avut noroc de vreme buna; pitica a fost f vesela la botez, a ris intruna la preot de se fisticise preotul. A plins putin cind a bagat-o in apa, dar i-a trecut repede(eu ma asteptam sa faca un adevarat circ).
A ramas cam speriata de apa, dar vad ca si-a revenit: aseara n-a mai plins la baita.

In primele zile dupa botez a fost cam agitata - ma si speriasem eu care ma asteptam sa fie mai linistita. De vreo 3 zile insa doarme mai bine ziua, adoarme la sin ceea ce nu s-a mai intimplat de pe la o luna si ceva.
Noaptea inca nu are un program fix,uneori se trezeste la 2-3,4-5,6.30, 7 si ceva sau direct la 4-5.

Gingureste mult, e f vesela;aseara am pus-o in scaunelul de masina si ridea de se prapadea. Cind o pun pe burtica isi ridica capul la 90 de grade si piciorusele de zici ca e barcutza.

Am vazut ca si bbii vostri au facut progrese f multe.
O sa pun si eu pozele de la botez.

Andreap imi pare rau sa vad ca bblusa ta tot nu s-a cumintit. Si a mea intr-o perioada nu vroia deloc sa adoarma ziua, insa insistam(ii tineam suzeta in gura si o mina pe cap, plingea intruna,dar nu renuntam si intr-un final adormea).

O sa revin cu poze.Acum vreau sa mai citesc ce ati scris in weekend

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by bits

Rosebitzo gand la gand,si eu am de gand sa-mi iau role.chiar aseara ma uitam dar mi se par extraordinar de scumpe aici,numai de la 400para in sus.in RO cam cat costa?poate imi aduc de acasa

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Bits, la noi gasesti si cu mai putin de 100para. Ma inscriu si eu pe lista de patinatori. Eu mi-am luat o pereche de role noi asta primavara, am apucat sa le folosesc de doua trei ori si apoi a venit bebe si mi-a fost teama sa ma mai dau. M-as duce si iarna asta la patinat pe gheata, numai ca la mine e greu cu bebe, nu prea am cu cine sa-l las. Cred ca o convoc pe mama pt. cateva zile si poate merg ca taaaare simt nevoia sa ma dezmortesc putin.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Gandacelule, frumos baiat ai, sa-ti traiasca. Mai da' voi ati facut o adevarata sedinta de pozat acolo foarte frumos, foarte frumos...
Fulguletz, frumoase pozele de la botez, tati e tare mandru de fiul lui iar lumanarea e deosebita.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata,
raportam ca azi noapte a fost prima data cand ruxy a dormit de la 22,30 pana la 6,30...mamaaaa...ce bine a fost...dar de la 6,30 ma cam saturasem de somn si pana i-am dat sa suga, pana am schimbat-o s-a facut 7,15 si nu am mai putut adormi la loc....concluzia este ca tot cheauna sunt...faza e ca ieri am dormit la pranz si eram convinsa ca nu o sa mai dorm si noaptea dar uite ca nu a fost chiar asa.
gandacelule, frumusel foc ioachim, da are fatza mai serioasa...o sa ajunga director la o firma suparata ca pare ambitios.
ieri am pus-o pe ruxy pe masa (cea pe care o schimb) sa stea pe burta si sa vedeti ce ridica capsorul...eu tot timpul ii puneam un scutecel pe pat si acolo tot repetam operatiunea asta si nu-i placea deloc...dar pe masa m-a uimit....
mamaluidavid, poti sa umidifica camera cu un vas cu apa pus pe sobitza cu care zici ca incalzesti camera, poti folosi si ceai de musetel, dar mai bine ar fi sa verifici mai intai umiditatea camerei...poate nu este nevoie.
MOSS, la multi ani! pentru alexia, ce fetitza mare are deja 3 luni,
va urez o sapt linistita si bbei sanatosi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Try interesant articolul despre somnul bbilor.O sa-l trimit si prietenelor care au copii mici.
Am o prietena care are o fetitza de 2 luni care doarme pina la 5-6 dimineatza de cind s-a nascut si acum are impresia ca asa au educat-o ei si ma tot intreaba de ce a mea nu doarme la fel de mult.

Felis am citit despre necazurile tale si n-am fost buna de nimic o saptamina. Sper ca Mihaitza sa fie bine si voi sa va bucurati de el.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

mamaluidavid,

quote:
O intrebare : cum se umidifica camera?

Eu ii usuc scutecele lui Felix pe calorifer, nici macar rinita nu mai face de cand procedez asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

try, imi dai un link cu articolul acela privitor la somn? merci!

Mergi la inceput