Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by paxela
buna fetelor
am si eu o intrebare: cum i-ati facut sa bea supliment ca eu am o mare problema cu asta cand ii simte gustul il scuipa
iar lapiticul meu nu ii mai ajunge si plange de foame
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
Bine ai venit printre noi paxela!
Poate nu-i place tipul de lapte pe care incerci sa i-l introduci. Ai putea sa incerci cu altul...
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Miche spune:
Monica, referitor la sughit, eu ii dau san ..si ii trece.
Foarte rar mai dau si o picatura doua de zeama de lamaie..sa vezi ce se strambaaaaaa
E o dulce Ruxy a ta...
Fetelor, v-am vazut pozicile noi la toate...(sa vad ce-mi aduc aminte..)Fulgu, Bumbacica, Monica, Roserb, Eliza, Bits, Ela 2001, Ele..etc, etc...(petrec cel mai mult timp uitandu-ma la pozele bb-ilor ) ....am uitat pe cineva?? TOATE aveti niste copii superbi!!!
Pe copiii Ioachim si Mihaita am avut placerea sa-i admir pe viu!!
poze Darius (26.11.2004)
mikimi spune:
Buna dimineata
Noi am fost lenesi azi , am dormit pana la 10.30 amandoi.iar acum sta in balansoarul lui si il ia somnicul.Poate iesim totusi din clubul "insomniacilor de zi".
Monica si Alex sughite la fel, dupa fiecare masa, dar noi asteptam sa treaca de la sine.Cu lamaie nu merge si nu pot chinui gatul copilului cu mai multe lingurite pana trece, iar ceai cu biberonul nu vrea, iar cu lingurita crede ca e ora de joaca.Ia 2-3 lingurite, le tine cu limbuta si dupa ce se aduna suficient arunca afara si apoi rade...nasol e cand e la ora de somn ca nu-l lasa sa adoarma.
Bits.Petrecere frumoasa!! iesiti la inghetata?
quote:
Originally posted by gandacelu
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by for2nity
La botezul fetitei mele nu a bagat-o deloc in apa, a udat-o doar simbolic pe frunte.
--------------------------------------------------------------------------------
sunteti catolici, nu?
Si la noi va fi la fel.Noi suntem catolici.E mai usor asa si pentru bebe si pentru parinte(ca va fi greu la momentul botezului..)
Miki si Alexander (12.12.04)
for2nity spune:
Nu, nu suntem catolici, poate a procedat asa pentru ca era cam frig(adica f frig) in biserica, sau poate l-a vazut prea incruntat pe sotul meu(ateu convins).
Multumesc monica_elizabet, galactocilul e ultima mea speranta pentru lapte, am din ce in ce mai putin.Eu am inceput lucrul de la inceputul lunii, poate stresul e de vina.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity
bits spune:
MIKIMI multumim mult.nu nu iesim la inghetata caci e fff frig si tati inca nu a venit de la servici.
am uitat sa va spun ce m-au invatat sa fac atunci cand nu face kk:dimineata pe stomacul gol sa-i dau putina apa(fiarta si racita)la temp camerei iar dupa ce a ragait sa-l pun pe burtica.cica functioneaza,ramane sa vedem
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by bits
ADRIANO am ramas profund impresionata de poza cu caruciorul.Doamne cat de frumosi sunt
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
Ai mei? Dar nici nu se vad prea bine in poza aia?
Daca e vorba de ai mei iti multumesc
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
MadalinaP spune:
Salut! Ma numesc Madalina si sunt si eu o mamica de nov-dec.Chiar azi bebetica mea (Edis) a implinit 2 luni. Am nascut prin cezariana pe 01.12.2004 H 14.00 3000 kg si 50 cm.
Acum ca am facut prezentarile avem si noi o intrebare: Voi aveti sau ati avut cojite pe cap care miros oarecum ciudat (urat)? O spal pe cap la 2 zile cu sampon Nivea baby. Multumim anticipat si va pupam!
andreap spune:
Buan fetelor!Pe cat de cuminte a fost in casa(a adormit in copaita ei,va dati seama!)afara s-a crizat;nu voia nici mancare,nici sa doarma,am fost nevoita sa vin cu ea acasa si m-a urlat....Nu-i era nici frig/cald.Acum se uita la carusel si "vorbeste"cu animalutele de la el...Imi vine sa mor,era un soare afara si eu am intrat in casa.Mariuca mea nu cred ca stie ce sa faca cu "timpul mort"(adica acel timp in care nici nu doarme,nici nu mananca..)si plange.Cred ca daca o luam in brate tacea.Dar afara nu o mai invatasem in brate!
In alta ordine de idei,eu ii fac baie zilnic.
Bits,Fulguletz,"la multi ani"baieteilor vostri.Sa creasca mari,sanatosi si voiosi!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
ad_rianna spune:
ANDREAP si eu mai nou folosesc detergent Dermaline pt. bebei. De cand m-a lovit paranoia din cauza dermatitei atopice a lui Tudor
BITS, FULGULETZ la multi multi ani sanatosi si fericiti pentru bebelasii vostri. Sa aveti parte numai de bucurii si satisfactii din partea lor
MONICA aceeasi problema o am si eu cu Bianca: sughitatul.
Eu am doua seturi de probleme. Tin un caiet in care scriu ce le dau, la ce ora mananca, altfel ma incurc de nu ma mai descurca nimeni.
Stii cum ii trece Biancai: o las (mama denaturata ce mai!) sa sughita ceva timp, 2-3 minute, uneori mai mult, si apoi ii dau ceai. Daca ii dau ceai imediat ce a inceput cu sughitul pot sa-i dau o sticla intreaga.
Nici la noi nu v-a baga copiii cu totil in apa, chiar mi-a zis preotul ca sa-i dau hainute in asa fel incat sa-l poata uda usor pe picioare, manute, etc, ca sa nu-i dezbrace. La noi nici nu e obiceiul si din cate am aflat nici nu exista cazane pt. botez ca acelea pe care le-am vazut in pozele voastre.
MADALINA bine ai venit printre noi.
Uite iti raspund eu: Tudor a avut aceeasi problema, si intamplator tot cu Nivea Baby ii spal. Inainte cu vreo 10 minute de baita il faceam cu ulei de bebe pe cap iar dupa baita l-am pieptanat cu periuta speciala pt. capul bebeilor. I-a trecut repede. Asta in ritmul de baie la 2 zile
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
bumbacel spune:
Bine ai venit MadalianaP. Noi n-am avut probleme cu scalpul, din fericire.
La multi ani sarbatoritilor! Sa se faca maricei si cumintei.
Am o maaaarree problema. Nu stiu ce sa mai mananc. M-am saturat de carne de pui, piure, pilaf. Voi ce mancati? Sa nu radeti dar mi-a pierit inspiratia la gatit...
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze