Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
paxela spune:
buna fetelor
am si eu o intrebare: cum i-ati facut sa bea supliment ca eu am o mare problema cu asta cand ii simte gustul il scuipa
iar lapiticul meu nu ii mai ajunge si plange de foame
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
Ela2001 spune:
Neatza fetelor.
Cred ca pitica si-a format reflexul sa se trezeasca la 4 dimineatza, apoi la 6-6.20, 7-7.20. Cel mai mult ma deranjeaza ca de la ora 4 nu mai doarme bine,se trezeste prea des si ma face varza. Dimineatza sint cheauna de somn, iar ea e vesela nevoie mare.
Da Roserb fetitza mea are ochi albastri ca taticul ei. Si baietzelul tau e dolofanel si e un scump.
Monica tare dragutzi sint copilasii tai si seamana f bine intre ei.
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by for2nity
La botezul fetitei mele nu a bagat-o deloc in apa, a udat-o doar simbolic pe frunte.
sunteti catolici, nu?
quote:
Apropo de baie fetelor, chiar trebuie in fiecare zi?
Eu nu-i fac.Practic de la brau in jos o spal la fiecare schimbat, fara sapun e drept dar cu apa din belsug.la 2-3 zile ii mai curat urechiusele, dar baie in cada ii fac doar o data pe saptamana. Mi se parea aiurea sa-i fac baie zilnic, nu se dezvolta bine psihic daca nu fac asta? Ca fizic nu vad rostul. Pun pariu ca vine gandacelu cu o explicatie de ma lasa perplexa, hehe.
here i come, here i come, here i, here i...
asadar: nu stiu cum sunt ai vostri, dar, de ex, al meu vomita permanent, si i se duce si pe par, si daca nu il clatesc pe cap (nici eu nu-l mai spal cu sampon) miroase a...
eu stiam ca baia e extrem de sanatoasa... asa cum ma spal eu zilnic, inteleg sa il spal si pe el... cat despre psihic, nu eu am zis-o: mens sana in corpore sano
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
eu as mai adauga ca al meu , chiar dupa baita cand suge transpira pe cap..... sau oricand se agita , cand doarme cu pofta , etc...
In plus dupa baita face o piele asa fina pe tot corpul.
Si bineinteles ca tot dupa baita urmeaza masajul care-i place tare mult!
poze Darius (26.11.2004)
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
fetelor de cand vreau sa va intreb ceva si uit...desi mi se intampla de cateva ori pe zi...copilasii vostri sughita? ruxy a mea aproape dupa fiecare masa, dupa ce da aerul afara mai sta cateva minute si o apuca o "sughitzeala" de nu se mai opreste...ii trece daca-i dau o guritza de ceai, dar pana o conving sa-l bea... eu nu-mi aduc aminte ca alex sa fi facut asa de des cand era mic...o fi ceva in neregula?
Monica nu e nimic in neregula. E normal sa sughita. Chiar si cind erau in burticile noastre sughitau, mai tineti minte?
Eu celui mare ii dadeam intotdeauna cind sughita un pic de zeama de lamiie dar acum, lui Tudor m-am hotarit sa nu-i mai dau nimic si ii trece de la sine. Se pare ca pe ei nu-i deranjeaza sughitul ci mai mult pe parinti!
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
bits spune:
buna fetelor!
aici e fff scump transferul bancar asa ca i-am trimis lui FELIS banii prin posta.deci FELIS sapt viitoare vei primi banii de la mine,IONELA-ROXANA si ELI(de la mamici de iulie-august).speram sa-ti fie de folos!
octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
in alta ordine a ideilor astazi am facut si noi 3lunisoare asa ca am fost la cantarit:avem 7340g si 64cm.
fetelor mi s-a spus sa-i fac masaj de mai multe ori pe zi pt ca inca nu i s-au inmuiat articulatiile.
iarasi mi-a impuiat capul cu diversificarea,cica sa incep sa-i dau suc de mar.am spus ca incep chiar de astazi dar am sa incep lucrul asta peste vreo 2-2,5 luni
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
noi nu facem baie zilnic,ci 1 data la 2 zile pt ca e tareee frig in casa.in rest il spal zilnic pe fatza,la fundulet si mainile caci i se strang scamute in palme si printre degete,iar corpul il sterg cu un prosop inmuiat in apa calda(asta in ziua in care nu facem baie).
ieri am crezut ca mor.am cumparat duminica niste pulpe gata facute pe care le-am consumat ieri la pranz.nu va pot spune ce rau ne-a fost mie si sotului,noroc ca am vb cu Monicutza pe mess si mi-a spus sa nu-l alaptez pe KEN.asa am facut,pana astazi dimineata nu i-am dat san si i-am dat lapte din congelator.el e ok,dar eu si cu sotul inca nu ne-am refacut.suntem la regim.
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
FELIS ,MONICA multumim mult si la ai vostri , sa fiti sanatosi si sa cresteti mari
octy,KEN(1nov 2004)
hena spune:
Si noua ne-a recomandat pediatrul sa-i dam lui Mihnea zilnic cateva picaturi de suc de portocala. Asta pentru ca-i spusesem ca face kk si la doua zile. Am incercat doua zile ,la distanta de mesele principale, sa-i dau cate o lingurita de suc de portocale amestecat cu apa si am sesizat ca bb era vadit deranjat. Dupa ce-nghitea "potiunea", cam la 10-15 min, dadea afara cam tot + cateva guri de lapte branzit. Kk n-a facut mai des dar , in schimb, a devenit olimpic l-a partzuri, si pana le dadea tipa de rupea pamantul.
Sant hotarata ca pana la patru luni sa nu-i mai dau nimic altceva decat lapte.
Pupici si numai bine!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
Eliza5 spune:
Mai, eu ii fac baita in fiecare zi din mai multe motive, dar cel mai important pentru mine este faptul ca baita asta face parte din ritualul de adormire. Adica Alexutzu stie deja ca ii fac baita, apoi masaj, apoi ii dau sa manance si dupa aceea sa vedeti ce frumos adoarme.. Al doilea motiv ar fi ca... imi place la nebunie sa-i fac baie :-) Si al treilea motiv ar fi ca si al meu vomita foarte mult si nu vreau sa ramana cu lapticul prin cutele gatului de exemplu..
Roserb, Bits, multumesc de aprecieri :-) Cu mana pe inima va spun ca nu stiu ce am facut eu sa merit un asa ingeras de copil. Mie mi se pare ca e frumos ca un heruvim! Sunt indragostita de fii-miu, ce mai :-)
Baita cu petale se face dupa botez, a doua zi. Nasii trebuie sa faca baia asta si ei trebuie sa puna in apa un banut de argint, petale de flori, orez, etc. Cred ca obiceiul se numeste "luatul mirului". Dupa baita nasul i-a facut masaj cu ulei sfintit :-)
Dragelor, nu stiu de ce, dar de vreo 2 saptamani, gandacelul meu nu a mai facut caca singur. Prima data l-am lasat 3 zile si apoi l-am ajutat cu un supozitor iar apoi iar l-am lasat 4 zile si apoi iar i-am introdus un supozitor. Acuma n-a mai facut de sambata. Cat sa-l las pana sa recurg iarasi la supozitor? Nu vreau sa-i creez dependenta, dar parca nu l-as lasa nici asa. Data trecuta cand i-am bagat supozitorul a facut pana la gat! Nu stiu unde a incaput atata caca . Am mancat si miere si degeaba.. Azi mi-am facut un suc de mere cu portocale sa vad poate functioneaza asa..
Monica, si Alex sughite destul de mult iar cand il apuca ii pun o picatura de lamaie in guritza si ii trece.
Paxela, poate ar trebui sa incerci cu alt lapte... La mine a functionat Milumil. La inceput cand ii bagam tetina de la biberon in gura sa stramba, dar daca o lasam asa cateva secunde, pana la urma incepea sa suga.
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101