Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
azi m-am trezit in urlete si tipete, dar nu din cauza copiilor mei ci din cauza vecinilor mei...mai o ora si jumate d-na de deasupra mea i-a certat pe copii ei care sunt la liceu si eu nu puteam sa dooooorrrmmm...ofvreau sa ma mut la casa, nu se intampla des sa ma deranjeze vecinii dar si cand o fac
fulguletz, bits, felis, va pup si va multumesc mult pentru urari.
bits, multumesc de aprecieri, deci se vad pozicile...ma bucur, sa-ti traiasca si tie baietelul si sa fiti sanatosi...
ruxy s-a trezit la 5 azi noapte prima data bine ca nu plange da doar din manutze si picioruse.
m fugit sa pap ceva si revin, va pup sa aveti op zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS pt KENZO care a implinit 3 luni!
FULGULETZ pt DAVID care a implinit 2 luni!

BOBIRZA pt mezina grupului AMINA care a implinit o luna!

Dumnezeu sa-i ocroteasca, sa fie sanatosi si norocosi!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

BITS pt KENZO care a implinit 3 luni!
FULGULETZ pt DAVID care a implinit 2 luni!

BOBIRZA pt mezina grupului AMINA care a implinit o luna!

Dumnezeu sa-i ocroteasca, sa fie sanatosi si norocosi!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

LA MULTI ANI! SA FIE SANATOSI SI CUMINTEI

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by try
Legat de diversificare: fetelor, fiti cu capul pe umeri, nu va apucati sa diversificati de la 1,5 luni, distrugeti sistemul digestiv al copiilor.

Neatza fetelor,
Adevarul e ca si mie mi se pare cam devreme pentru diversificare. Pe de alta parte maica'mea mi-a zis ca a inceput sa-mi dea sucuri de la doua luni (tot natural am fost hranita) si uite ca nu am avut niciodata probleme cu stomacul. Complicat...
N-am sa-i dau inca nimic altceva decat laptic, mai ales ca si ceaiul de colici i l-am scos ca nu era nici o sfaraiala de capul lui, cel putin mie asa mi se parea. Acum mananca exclusiv numai lapte si asa am sa-l las pana pe la cel putin 4 luni. Am hotarat!
Multumesc mult pentru sfaturi!
Fetelor, aseara leganadu-l pe bebi am tras o raita prin pozicile voastre. Doamne ce mari si frumosi au crescut toti bebicii. Serios, m-am minunat cand am vazut cat de repede au crescut. Offf, maine poimaine alergam dupa ei prin parc, ca sa nu mai zic ca deja s-a inceput petitul
Pupici si sa aveti o zi linistita

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

fetelor de cand vreau sa va intreb ceva si uit...desi mi se intampla de cateva ori pe zi...copilasii vostri sughita? ruxy a mea aproape dupa fiecare masa, dupa ce da aerul afara mai sta cateva minute si o apuca o "sughitzeala" de nu se mai opreste...ii trece daca-i dau o guritza de ceai, dar pana o conving sa-l bea... eu nu-mi aduc aminte ca alex sa fi facut asa de des cand era mic...o fi ceva in neregula?
andreea, roserb, va multumesc si voua ca v-ati uitat la pozicile cu ruzy si alex, sa va traiasca si voua copilasii si sa va bucurati de ei.
andreea, mariuca este chiar grasunica, cat ai vrea sa fie??? lasa fata in pace daca doarme bine si nu plange inseamna ca nu-i e foame.
de mihnea...ce sa mai zicel creste ca-n povesti.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by for2nity

La botezul fetitei mele nu a bagat-o deloc in apa, a udat-o doar simbolic pe frunte.

sunteti catolici, nu?

quote:
Apropo de baie fetelor, chiar trebuie in fiecare zi?
Eu nu-i fac.Practic de la brau in jos o spal la fiecare schimbat, fara sapun e drept dar cu apa din belsug.la 2-3 zile ii mai curat urechiusele, dar baie in cada ii fac doar o data pe saptamana. Mi se parea aiurea sa-i fac baie zilnic, nu se dezvolta bine psihic daca nu fac asta? Ca fizic nu vad rostul. Pun pariu ca vine gandacelu cu o explicatie de ma lasa perplexa, hehe.

here i come, here i come, here i, here i...

asadar: nu stiu cum sunt ai vostri, dar, de ex, al meu vomita permanent, si i se duce si pe par, si daca nu il clatesc pe cap (nici eu nu-l mai spal cu sampon) miroase a...
eu stiam ca baia e extrem de sanatoasa... asa cum ma spal eu zilnic, inteleg sa il spal si pe el... cat despre psihic, nu eu am zis-o: mens sana in corpore sano

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, ia uitati ce topic s-a deschis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, ia uitati ce topic s-a deschis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Bravo Gandacel !

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

gandacel, am citit pastarea marinei(moderatoarea) chiar cu 2 min inainte sa postezi mesajul si nu stiu daca am facut bine sau rau dar i-am trimis un PM in care am rugat-o daca se poate sa scriem acolo pe langa conturile de pe DC si conturile pe care le-a deschis felis. sper sa nu mi-o iau, ce zici?

monica

Mergi la inceput

for2nity, galactogil se gaseste si la helpnet si la sensiblu, am gasit si la o farmacie(de stat) cum erau inainte. eu am luat galactogil insa nu am obesrvat nici o imbunatatire cu el, mai am si acum 1/2 de cutie dar altor fete am vazut ca le-a sporit "productia"...eu am luat si ceai de la hipp special pentru alaptat si tot nimic...am obesrvat ca daca beau bere fara alcool parca e ceva mai mult...dar tot nu este de-ajuns.
si toate cele bune

monica

Mergi la inceput