Bebelusi de sept-oct 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ana- in cee ce priveste somnul, eu am citit asa si am aplicat- ca sa il faci ppe bebe sa simta diferenta dintre zi si noapte, ziua in loc sa faci liniste cand doarme-contiunua-ti activitatile obisnuite...lasa sa fie lumina in camera ei- noaptea-liniste, intuneric...Lia mea s-a obisnuit singurica sa doarma noaptea si tot asa Alex...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetele!

Micu meu azi mi=a scos sufletul... se vede ca a fost rasfatat in we. In plus, cred ca e o molima cu pofta asta de mancare, a inceput sa lipseasca si la noi. De fapt, daca reusesc sa-l conving sa manance, papa destul de bine, dar pana il conving... ca se suceste si se invarteste de parca e la circ..

Cu somnul de noapte, subscriu la ce a spus anamaria: ziua NU faceti liniste perfecta cand doarme bebe iar noaptea pastrati aceleasi conditii, incepand cu aceeasi ora. Eu am mai facut si altceva in ciuda indignarilor parintilor cu experienta: dupa masa de dupa baie, avea sau nu chef de somn, il leganam pe picioare pana adormea, de regula destul de repede. Asa incat acum stie copilu ca atunci e ora de somn si deja adoarme singur in cele mai multe cazuri.

La televizor si noi ne uitam tot asa, peste cap, ca daca-l asez sa se uite ca omu nu mai vrea....

Lorena, bravo pentru dintisori.

Crini, un voinic baiatul tau, sa-ti traiasca.

Mihaela, se pare ca Alexia a descoperit ceeea ce Matei stia demult: mai bun ca laptele lu mami e laptele lu mami din biberon. Of, lenea asta....

Danyce, super pozele cu super-mandrutza ta!

Fetelor, atata m-a tinut rabdarea, nu mai suport ce le scartie micu' langa mine, ma duc cu el dincolo sa ne punem pe jucat. Ca doar altceva ce avem de facut?

Va pup, noapte buna, si mai vorbim maine.

A, sa nu uit, Eliana, maine ma inscriu si eu la o plimbare prin cartier, daca e soare.

Pupici!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Merci fetelor de aprecieri. O sa mai punem pozici si in zilele urmatoare cand mai avem vreme.
Nu am mai intrat peste zi ca a plecat azi tati nostru in Slovacia si a trebuit mami sa se ocupe de diverse chestii casnice si admoinistrative. Intre timp a aparut si bunicul Pierre si se joaca acum cu mademoiselle Alma, spre marea ei bucurie.
Ca pomeneati de televizor, si Alma mea se uita cu placere mereu si daca sta in brate la taticul ei si acesta se invarte cu fotoliul, ea isi tine capsorul indreptat tot spre TV.
Nici noi nu am vazut umflaturi la gingiutele Almei, dar de o saptamana si ceva roade tot ce ii iese in cale: de la degetul lui mami, al ei sau al lui tati, la jucarelele din patut, tarculet sau cadita.
De constipatie nu a suferit Alma niciodata. Chiar a facut kk destul de moale azi , dar doar de 2 ori (dimineata si mai inainte), asa ca nu e vorba de diaree.
A propos de liniste, eu am procedat chiar invers in comparatie cu majoritatea parintilor de pe aici, carevasazica am lasat-o pe Alma cu musafirii in incapere mereu, am dus-o cu noi peste tot, la petreceri, aniversari, in vizita la o cafea (pentru ea tot laptic) si rezultatul e ca este o fetita foarte vesela si care doarme in orice conditii si oriunde daca ii e somn. Si seara adoarme singurica la ea in camera si nu sunt probleme de nici un fel.O duc sa doarma in patut doar seara, peste zi avand-o cu mine mereu .
Ne jucam si foarte mult, mai ales ca nu vrea sa stea la orizontala si se tot ridica in fundulet.Placerea ei e cand o ajut sa se ridice sau facem exercitii .Nu mai povestesc cat e de incantata in cadita, dar si acolo vrea sa stea in fundulet si sa se joace ratusca. Daca sta culcata inoata, rade si da toata apa afara, iar mami trebuie sa stearga baltoaca pe care o face domnisoara in camera , sub suportul de la cadita si in jurul lui.
Mcm, Mamaelei, am vazut si pozicile foastre. Super dulci fetite aveti.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
Alma, sufletel mic si iubithttp://community.webshots.com/user/danyce103
poze noi:
http://community.webshots.com/user/fonske1100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mina, multumim frumos de aprecieri. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi toti bebeii nostri, si noi ca sa-i facem mari!
Anamari, sa stii ca eu fac asa cum spui tu, dar el doarme cel mai bine ziua, cu galagia treburilor casnice.
Noaptea nu-i place de nici o culoare. Doarme cel mult in brate la tati care ne plimba sau la mami care ne da sa sugem.
Chiar spunea tati ca probabil zgomotele din casa il linistesc, ii dau sentimentul ca e vegheat, ca nu e singur.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Fetelor, voi cu ce detergent spalati hainutzele bebelushilor? Noi pana acum am spalat cu Ariel de care am fost multumiti si nu stiu de ce am cumparat Perwoll lichid pentru ca azi dupa ce am spalat cu el hainele patate de kk am constatat cu neplacere ca nu curatza petele de kk......

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu spal hainele, si ale noastre si a le lui Damian cu Ariel Excel si sunt super multumita de el.

Cereale eu ii pun doar in biberonul de seara, dupa baie dar nu ii pun foarte multe si vad ca le papa foarte bine, ii dau Milubrei cu orez si porumb.

Azi am iesit afara cu marsupiu si dupa o jumatate de ora aproape ca alergam spre casa pentru ca se racise brusc si nasucul lui Damian devenise rosu (sper sa nu raceasca). Oricum i-a priit pt. ca a dormit foarte bine toata dupa amiaza si a mancat la fel de bine. Si eu il las sa doarma cat vrea el in timpul zilei si nu-i afecteaza cu nimic somnul de noapte cand doarme cam 12 ore cu o pauza de masa sau 2.

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele!
L-am lasat pe Stefan sa doarma cat a vrut...si s-a trezit pe la 13 si pana am mancat am iesit afara abia pe la 14. Da vreau sa va zic ca ne-a prins in oras o ninsoare....de mama focului! de am fost nevoita sa improvizez un sac de nailon prins cu ace de sigurantza ca sa-l feresc pe Stefan de zapada ca am un carucior care nu are in dotare chestia aia contra ploii si a vantului... Da nua fost mare lucru...si in final am ajuns cu bine acasa
Pe aici ninge de la ora 15 incoace non stop!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Sa va mai spun ca ieri Stefan s-a intors prima data pe burtica! dupa ce mai bine de o saptamana s-a tot chinuit si nu-i iesea figura! si eu tare m-am mai bucurat!
Da, si tre sa va mai spun ca azi a mancat TOT din farfurie la pranz! adica 125 de gr de legume pisate, pana acum ne-am luptat cu linguritza si azi se pare ca i-a placut, sper sa fie si maine asa. Dar de maine am sa modific un pic din program, ii dau la ora 10 suc din sticlutza si la 13 pireul de fructe si la 15-16 pireul de legume, si sper ca pe seara sa-l obijnuiesc incet incet cu un biberon de lapte. La inceput am sa pun lapte de la mine, strans in sticlutza de peste zi...daca voi reusi...
este adevarat ca il zapacesc pe copil daca ii dau si de la san si ii dau si complectare? ar trebui cateva zile pana se invatza cu sticlutza sa nu-l mai pun la san? sa mulg laptele si sa il dau cu sticlutza? voi ce zice-ti?

flori din gradina mea

Mergi la inceput

da...si ma laudam ieri ca am fost la schii...da sa ma vede-ti acuma ca abia ma misc...am o febra musculara de zici ca am alergat pana la bucuresti si inapoi! da... ma crede-ti ca si pe duminica ii las singuri pe baietzi si ma duc pe deal? hihi...ca zapada inca mai este...

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele!
dar ati scris azi nu gluma...
am avut azi musafiri si am fost plecate si la cumparaturi, m-am incumetat sa plec cu masina desi am avut ceva emotii.
danyce e o scumpa Alma are rochite super dragute!
ana esti simpatica!
i-am facut baie am adormit-o si cum ii e bunul obicei deja da semne de trezere fug la ea
va pup
as mai fi scris eu...

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput