Bebelusi de sept-oct 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julya spune:

salut fetelor...multumim ptr mesajele caldute de bun venit, as fi vrut sa va salut mai devreme dar mi-a luat ceva timp sa va admir comorile...toti sunt niste scumpei,bine zis ca romancele fac cei mai frumosi bebei...si ce melancolie mi-au adus pozele cu muuuulta zapada si ce frumusei sunt puiutii cu obrajorii si nasucul rosu...chiar mi-e dor de o bulgareala,din pacate noi pe aici avem doar ploi tot anul, rarut cand prindem sa ne bucuram de zile insorite...
fetelor,deja va laudati cu primii mugurasi ai dintisorilor,abia astept sa vad si poze cu bebelusi-iepurasi...noi nu stim cat mai avem de asteptat, adevarul e ca a devenit cam agitat Adrianut zilele astea, dar n-am observat nimic...probabil acus-acus..
Aissa, si puiutul meu (spre disperarea mea] are tendinta sa stea mai mult cu capusorul spre stanga, si parca e chiar un pic tesit pe partea stanga spate, oricat i-as schimba pozitia la somnic, face ce face si tot cu capusorul spre stanga il gasesc, eventual daca da cu ochisorii de ceva care sa-l captiveze se uita si spre dreapta, dar mai lenes
si ca tot veni vorba de somnic, dormim binisor noaptea, doar ca inca ne mai trezim la 2-3 ore ptr papica...de cateva zile am inceput sa-i dau completare inainte de culcare, aseara m-a nacejit mai multisor, parca nici el nu stia ce vrea, m-am gandit ca poate ii sete, niciodata nu i-am dat pana acum apa sau ceiut, profit sa va intreb, voi ce fel de ceai in afara de musetel mai dati bebelusilor,cat de des dati si cum va dati seama cand ii sete [intreb ptr ca eu nu prea beau ceai, probabil si de aia sunt mai mereu constipata]
probabil deja m-am intins prea mult la ora asta...maine avem programare ptr vaccin...sa ne tineti pumnii, sper sa scapam usor...
pana atunci va pupam si numai bine......sa aveti o noapte linistita

ca mi-am amintit, mcm, noi tot cu Ariel spalam hainutele si sunt f multumita de el...

Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Julya, succes la vaccin, sa scapatzi cu bine! Am vazut si eu pozele cu Andrei, e un scump DJ...hihi
vai fetelor...ce am vazut la bucatarie...un link cu un tort diplomat de si cred ca maine ma apuc de gatit! nu am frisca...ca acuma l-as face! tare binne arata! merita incercat!
http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=6841
va dau aici...in caz ca nu a-ti trecut pe acolo!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor .Sunteti harnicute ,nu ma indoiesc ca abia am terminat de citit 8 pagini si am vazut pozicile .Ce mai bebici frumosi aveti toate .

Dupa ce am citit ca Tristan are un dintisor ,m-am dus ca vad ce are Deanna mea in gutita si surpriza -are un dintisor .Se simte si se vede foarte bine .
In ultimile zile am observat ca-i place mai mult sa manince din lingurita si nu prea vrea din biberon :-((.La prinz ii dau pireu de legume si seara cereale .

Mamaelei si eu sunt din Republica Moldova .

Fetele vreau si eu zapada -poate imi trimite-ti hihi
atit pe ziua de azi .pupici la toti bebeii

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

si Liei ii va iesi un dintisor in curand...se pare ca asta a fost scandalul de ieri- adica , dupa ce ca ne simteam mizerabil din cauza racelii ne mai da si un dinte...ufff, offf...azi in schim ne-am trezit din nou cu zambetul pe buze...am fost si la doctor-dar nu are complicatii de la raceala- am si cantarit-o are acum 5811 g si 66 cm...
danyce-sunteti norocoase...noi am avut diaree la inceput-si acum consipatie- vorba ceea-din lac in put

crini-la inceput si Lia dormea mai bine cu lumina aprinsa.

pana acum dormea peste tot pe unde o luam...la mall, in vizita, la doctor-acum e mult mai activa...se trezeste, vrea sa se uite in jur...isi face admiratori.Cel mai suparator e insa faptul ca in loc sa doarma ziua cate doua-trei ore la rand-de cele mai multe ori doarme doar o ora la fiecare masa...asa ca nu am inca prea mult timp cand doarme ea...

felicitari Stefan!!!

Mihaela- zici tu ca Alexia mananca cu placere cerealele...cred ca ii-ai gasit ceva pe gust.si Liei ii place la nebunie sucul-e mai bun ca formula.

ok. acum ma duc sa vad ce cupoane mi-au mai venit prin posta...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Ce de dintisori in zona:)) felicitari!!!!!!!!!!

Noi nu avem nimic sa ne laudam...

Voi ce fel de apa dati la bb dupa masa? Anamaria, exista ceva special pentru ei?
Numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Hai ca eu ca liliacul, acum am reusit sa citesc ce ati scris.
Noi am fost astazi afara pe la ora 3 si am inghetat de frig incat dupa vreo 35 minute ne-am intors. Bebelina cred ca ar mai fi vrut sa stea dar eu inghetasem cu totul.
Am fost astazi la cumparaturi in Cora si ghici cu cine ma intalnesc...cu Danina! Mai bine zis ea m-a recunoscut si a venit la mine. Super, am mai cunoscut inca o mamica. Sper ca atunci cand se va face vremea mai frumoasa sa facem o intalnire undeva sa le facem si noi cunostinta la pitici.

Anamari, cerealele ii plac dar piureul de legume mai deloc. Astazi i-am facut din morcov, ardei gras rosu si cartof si degeaba ca tot nu i-a placut. I-am cumparat acum borcanase cu mancare, poate poate se gandeste si ea sa pape ceva. I-am luat si cu fructe si ma gandesc ca in curand sa-i dau si asa...ba chiar si mar cu biscuite. Cu branzica mai asteptam inca vreo sapt doua.
Ana, pls spune-mi si mie ce papa Stfean in decursul unei zile si din ce ii faci piure de legume.

Timea, eu nu-i dau nici apa nici ceai pt ca nu cere. Totusi am in casa ceai "Baby Tea".

Ana_a, chiar am cumparat frisca Hulala ca sa fac un tort diplomat. Am o reteta super marfa de la mama si se face usor. daca vrei iti scriu reteta.

Va pup si ma duc si eu la nani!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Asa... salutare salutare!!!

Bine ati venit noilor mamici! Sa va fie bebeii sanatosi si sa creasca mari si frumosi, sa nu fie de deochi :)

Noutati pana maine cand mergem la vaccin...

Fata mea se intoarce de pe spate pe burtica, numai cand vrea, dar de pe burtica pe spate e la ordinea zilei.
De baut bea ceai de fenicul.
Problema cu kk tot nu a trecut, tot verde e, constitutie de diaree, dupa cum a zis Mihaela e posibil sa fie lactoza prea mare, si sa fie nevoie sa schimb laptele. Eu folosesc Similac Advance 1 si nu scrie cata lactoza contine. Ma poate ajuta cineva???
Probleme cu dintisorii inca nu avem, dar tin sa felicit toti bebeii ai caror dintisori au aparut deja

Inca o problema, care nu stiu inca daca e problema sau nu... Nathalie are de vreo 3 ori pe zi, de 4 zile incoace, fiori... adica tremura, ca si cum i-ar fi frig, sigur stiti senzatia aia... ce inseamna?

Nu stiu ce sa va mai zic, m-am distrat tare mult cu programelul care ni l-a dat mcm si am vazut si pozele voastra... sa va traiasca copilasii

Noi am iesit azi afara, cu marsupiul si am stat 2 ore, timp in care iubita a dormit ca un ingeras , iar apoi a papat un pic si iar a mai tras un pui de somn :)

Hmmm... azi l-am vazut pe Tristan LIVE, pe webcam adica, :) si e o bomboana de baiat. Eu tot n-am pus pozici, imi pare rau, dar ma voi revansa.

ana_a ai un baiat tare scump, si florile tale sunt minunate!

As vrea sa iau toti bebeii in parte si sa-i laud pentru frumusetea lor, dar m-as lungi prea mult, si sunt sigura ca deja stiti ca aveti cei mai minunati copii din lume. Important e sa creasca frumos, sa fie buni la suflet si sanatosi!

Timea - cum se simte Mara in exerciser? Si eu vreau sa-i iau, dar ma tot gandesc sa mai astept pana la 6 luni.

Cam asta e... va doresc o saptamana placuta, si urati-mi bafta pe maine la vaccin ;)

Numai bine si MULTA sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Am uitat sa va intreb... mai stie cineva ceva de Iulyp, elena_oona, cybip, Garofitza sau CRISMIR??? Ca de mult nu am mai auzit nimic de ele... :(

Just asking...

Sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

timea- noi ii dadeam apa de la robinet-tati doar de la filtru, eu o mai fierbeam...dar de cand ni s-a recomandat suc de prune cu pedialyte pentru constipatie, i-am dat pedyalite si simplu- apa cu elctroliti si glucoza- aici gasesti cu tot felul de gusturi...dar in genere nu ii dam prea multa apa, doar daca sughite.

mihaela
-eu zic ca puiuta ta are o inclinare catre dulce. cat despre legume- eu am inca "meciuri" cu cel mare cand vine vorba de verdeturi.
asta e batalie pe timp indelungat
andreea-sa intrebi doctorul despre fiori- si sa ne spui ce a spus.

davina-iti trimit eu niste zapada...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

sa va traiasca bebeii. am reusit si eu sa citesc putin din urma dar tot nu am ajuns la zi. oricum vreau sa va intreb pe cele care le ies dintii bebeilor. AU AVUT DIAREE?al meu de o saptamana o tine numai intr-o diaree si tare mi-e frica sa nu fie deshidratat acum. el bea numai laptic de la mine, sa-i mai dau ceai sau apa??
Danycedieta ta e buna si pentru mamici care alapteaza? eu as vrea sa slabesc 7-8 kg cat mai repede ca altfel sparg toate oglinzile din casa. pana si doamna vaca e mai supla ca mine.

Cu respect, Teo

Mergi la inceput