Bebelusi de iulie-august 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
irrinuca spune:
Salutare,
mai este cineva in situatia mea? Nu mi-a venit ciclul nici pana acum, si am nascut pe 30 iulie.
A-propos, ieri Andreas a implinit 6 luni!!!
Trebuie sa fiu foarte atenta cu el, ca baga mana in tot ce manaca oamenii mari. Mai mult, ieri s-a suparat rau de tot ptr ca taica-su nu i-a dat din sanvisul lui. Sa-l fi vazut cum dadea din picioare... Am mai fost pe la magazine ca sutn inca reduceri peste tot si i-am mai reimprospatat lu pici garderoba. I-am luat mai multe, inclusiv bazmalutza din aia de pus pe frunte. I-am facut si poze, da' ce naiba, sunt asa de lenesa, nu am reusit sa mai incarc nici o poza. Asta seara promit solemn. Numai sa nu va speriati de bebe-urias! Cred ca a sarit de 11 kg, m-a rupt.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
irrinuca spune:
Si cu legumele stam mai bine, am mai facut ceva din ce ati sugerat aici pr forum.
Ca urmare, mananca seara o bucatica de piept de pui fiarta (!!! ma plangeam ca nu mananca decat la gratar, dar uite ca s-a sucit!!!) cu: piure de cartof si feliutze de dovlecel fiert.
In zilele urmatoare am sa incerc sa ii dau si piure de dovleac (butternut), nu dovleac din ala mare. Sa vedem daca ii place.
Cu iaurtul mai astept un picutz.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
Dorsilia spune:
lamaia se adauga in laptele clocotit se amesteca cu lingura si se mai da intr-un clocot...sunt suficienti 200 ml lapte pt o portie de branza, lapte de 3 %
roxanaz spune:
Catinca, eu ii fac in ifecare zi multe legume in supa, si i le dau asa amestecate, daor mai variez cantitatile sau pun mai multe in canutza, cum am inspiratie. adevarul e ca daca da semne de plictiseala e bine sa ii dai cite 2-3 legume pe zi si sa le schimbi intre ele.....ca sa i se para mereu altele.
dovlecelul...intreg....ce sa mai scoti seminte ca oricum pasezi?
La noi a fost azi zi de urlete...fara motiv. acusi doarme de pe la 1, sa vedem in ce dispozitie se trezeste!
alice2004 spune:
Intre timp s-a dus naibii conexiunea de net .. asa ca raspund mai tirzior un pic ... Daria, Milubrei i-am dat si eu dar s-a plictisit si nu a mai vrut asa ca am schimbat pe Bebelac - cereale fara lapte ... am luat porumb si orez si vad ca e mai bine asa ! Eu zic ca daca scrie ca au zahar in compozitie nu trebuie sa iti faci griji prea multe ca stiu nemtii ce fac ! Zic si io ... acu nu dati cu paru daca gresesc !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
alice2004 spune:
A, si by the way, eu pastrez brinza de vaci intr-un borcanel de la hipp cam doua zile ...
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
roxana1974 spune:
Catinca, si eu pun dovlecelul intreg, mai ales ca la ora asta se gasesc din cei mici si cruzi...ce cantitate...hmmm, nu stau sa ma gandesc, eu ii fierb in supica ceva de genul 2 rondele groase cat un deget. Nu stiu cat e bine, insa stiu ca dovlecelul se poate da si singur si ca nu are nici o contraindicatie. E foarte bun.
Cu branza nu ma mai bag, io nici n-am apucat sa fac in casa, ca am cumparat de la napolact branza Fagaras de care pustiu e incantat. Am eliminat smantana si gata. Iar laptele, din cate am citit, ala de 3% grasime e bun.
Serban
cazut la datorie
mitzura spune:
Si eu ii dadeam pana acum aceleasi (multe) amestecate, ca ma gandeam ca e mai sanatos sa ii dau 7 legume decat doua trei. Si era si mic si nu facea mofturi. Dar acum ma gandesc sa nu-i mai dau tot terciu asta si sa-i fac mancarici mai umane, ca sa se invete si el cu gustul la diferite legume. De ex, maine cred ca ii dau si eu cartofi cu dovlecel. Sa vedem daca am succes.
Voi ati folosit galbenusul de la ouale din comert? Ca eu am acum niste oua care sunt "produse" cam acum 8 zile. Credeti ca sunt vechi? Pana acum i-am dat tot ou de casa, dar acum nu mai am.
mitzura cu bebe Tudor Codrin