endometru, ovulatie, temperaturi (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tonnia cred ca ne trage-n piept si face nani...

Toata chestia e cand sofezi pe zapada sa nu bruschezi absolut deloc directia, masina tb. manevrata foarte usor si incet, poti sa ai si mama ABS-ului, daca apesi tare acceleratia sau frana sau zmucesti de volan, nu e bine. Cand simti ca o ia in alta parte decat trebuie, trebuie s-o redresezi foarte fin, usor de tot. E o arta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Multam fain Ale...ti-am scris ceva...apropo...daca am prestat azi am...sa o fac si maine?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

sa ma lamureasca si pe mine cineva, ca io nu mai stiu cum se scrie 'smucesti' sau 'zmucesti' ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

fetelor, da' ce mult scrieti!! am zis sa va salut si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pupici Mirelas76.....tu in a cita zi esti, a 2-a sau a 3-a? Daca citesti ce am scris mai devreme ai sa vezi ce zi ciudata a fost, cel putin pentru mine..hai ca peste 1 sapt...mergi la T...mai e putin...pupici,,

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

pai daca mi-a venit miercuri dupa amiaza, bag si miercuri la socoteala, ca 1a zi, nu? deci..a 4a..trebuie sa mai citesc din urma ce ati mai scris..

Mergi la inceput

Da, Mirela, asa e cum spune Catalina.

Ia uite ce m-a invatat Catalina sa fac: si (aoleu, sa scot rufele din masina !)

Ai facut analiza?

Mergi la inceput

nebunatica esti azi ariadnoo..

noi fetele chiar am luat-o razna...azi dimineata m-am dus sa-mi fac prolactina la medicover..credeti ca mai era cineva pe strada la ora si pe vremea aia except me?! nici la medicover nu mai era NIMENI! mie asta imi placee super cool

Mergi la inceput

Vrei sa zici ca n-ai facut-o? Sunt cam neseriosi astia de la medicover, m-am dus cu o prietena (dupa ce sunasem in prealabil) sa faca PAP si nu's ce analize de secretie, cand colo- mi-au zis ca nu e dr. pt. analizele astea!!! Si a trebuit sa o iau de manuta si sa o duc la Medsana.

Mergi la inceput

ah, nu nu, am facut-o, nu mai era nimeni ca pacient, am vrut sa zic..dar era o vreme..parca eram intr-o telenovela, treceam prin foc si sabie sa-mi ating scopul, analiza pt prolactina

Mergi la inceput