Asa te vreau, Mireluta!
Eu, nebunatica? N-ai vazut ce a facut Catalina?!
Eu n-am facut nimik.
Ba sa stii, Alé ca eu inca mai astept raspunsul despre endometrioza, doar aparent m-am calmat. Dar tie iti place suspans-ul...
am vazut-o pe catalina, e in verva rau, cred ca chiar acum e la momentul
..o sa-l nenoroceasca pe consort
..hai sa-i facem galerie in
...hihihi
Mirelas76 si Ariadna33....cu asa sustinere nu am cum sa dau gres
...multam fain...va pupic...si am o apropo de prolactina...Mirelas...tu nu le-ai facut pe toate astea: LH, FSH, etradiol si prolactina impreuna...de ce numai prolactina? Restul le aveai deja facute? Scuze ca nu mai am figurine, dar nu prea imi merge internetul...e ceva. Fie ca fulgii de nea sa ne indeplineasca cea mai minunata dorinta si bb mic sa se prinda iute de marsupiu!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
quote:
Originally posted by utocatalinaMirelas76 si Ariadna33....cu asa sustinere nu am cum sa dau gres
...multam fain...va pupic...si am o CE? PROLACTINA MARITA?
apropo de prolactina...
Cata, eu nu mi-am facut deloc analizele hormonale, doar TSH, FT3, FT4 si acum mi-a zis dr sa fac prolactina, ca poate asta e cauza dereglarilor mele menstruale. DEci, de celelalte LH, FSH, etc nu mi-a zis. Si nu mai vreau sa fac analize de capul meu, o sa fac doar ce imi zice si in ce zile imi zice el. Poate vrea sa vada intai cum merge cu monitorizarea ov. si apoi mi le da de facut, who knows?! asa ca astept rezultatul la asta si apoi vad.
. Ce faceti fetelor,