endometru, ovulatie, temperaturi (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ariadna33 spune:
Tonnia cred ca ne trage-n piept si face nani...
Toata chestia e cand sofezi pe zapada sa nu bruschezi absolut deloc directia, masina tb. manevrata foarte usor si incet, poti sa ai si mama ABS-ului, daca apesi tare acceleratia sau frana sau zmucesti de volan, nu e bine. Cand simti ca o ia in alta parte decat trebuie, trebuie s-o redresezi foarte fin, usor de tot. E o arta.
utocatalina spune:
Multam fain Ale...ti-am scris ceva...apropo...daca am prestat azi am...sa o fac si maine?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
ariadna33 spune:
sa ma lamureasca si pe mine cineva, ca io nu mai stiu cum se scrie 'smucesti' sau 'zmucesti' ?!
utocatalina spune:
Pupici
Mirelas76.....tu in a cita zi esti, a 2-a sau a 3-a?
Daca citesti ce am scris mai devreme ai sa vezi ce zi ciudata a fost, cel putin pentru mine
..hai ca peste 1 sapt...mergi la
T...mai e putin...pupici
,,
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
mirelas76 spune:
pai daca mi-a venit miercuri dupa amiaza, bag si miercuri la socoteala, ca 1a zi, nu? deci..a 4a..trebuie sa mai citesc din urma ce ati mai scris..
ariadna33 spune:
Da, Mirela, asa e cum spune Catalina.
Ia uite ce m-a invatat Catalina sa fac:
si
(aoleu, sa scot rufele din masina
!)
Ai facut analiza?
mirelas76 spune:
nebunatica esti azi ariadnoo
..
noi fetele chiar am luat-o razna...azi dimineata m-am dus sa-mi fac prolactina la medicover
..credeti ca mai era cineva pe strada la ora si pe vremea aia except me?! nici la medicover nu mai era NIMENI
! mie asta imi place
e super cool
ariadna33 spune:
Vrei sa zici ca n-ai facut-o? Sunt cam neseriosi astia de la medicover, m-am dus cu o prietena (dupa ce sunasem in prealabil) sa faca PAP si nu's ce analize de secretie, cand colo- mi-au zis ca nu e dr. pt. analizele astea!!! Si a trebuit sa o iau de manuta si sa o duc la Medsana.
mirelas76 spune:
ah, nu nu, am facut-o, nu mai era nimeni ca pacient, am vrut sa zic
..dar era o vreme..parca eram intr-o telenovela, treceam prin foc si sabie sa-mi ating scopul, analiza pt prolactina