endometru, ovulatie, temperaturi (7)
Raspunsuri - Pagina 5
liadi spune:
TonniaIn ce zi esti? Fa analizele daca esti intr-o zi cat de cat apropiata cu ovulatia chiar daca nu a crescut foliculul. Macar se vede de ce nu a crescut. ESTRADIOL, FSH si T4 free, in primul rand.
Tonnia si Rucsiintrati in clubul celor care renunta la stresul cu temperaturile? Eu ma tot uit la voi ce stres va creati singure cu graficele alea. Cum ramane cu metoda din articolul in engleza? acolo nu zicea nimic de luat temperaturile! Zicea de facut teste de ovulatie. DAR!!! pt. ca la noi sunt destul de scumpe (10 teste te duc la 1000000 lei) si tot nu indica exact ziua ovulatiei, mai bine faceti monitorizarea. Incepeti prima prin ziua 9-10 si in functie de marimea foliculului mergeti dupa 2 zile sau cum zice medicul. Este mai sugur si fara stres. Sirop de tuse, grep roz, fluturasi, romantism si IUBITI!!!
Cine a intrebat de pernuta de sub fund? Am uitat! Oricum chestia este simpla si tine de gravitatia naturala. Chiar daca inoata voinicii tot ii ajuti sa "curga la vale". Si pt. asta irebuie sa ti buricul mai jos decat ...Unghiul este la alegerea ta. Poti sa-ti sprijini picioarele pe perete daca iti este mai comod.
Felicitydraga am uitat sa te felicit pentru prima senzatie de
!!!Da' acum gata! Nu? Stai linistita!
tuturor, Lia
liadi spune:
Catalinapoate sa fie ovulatie fara nici o problema. Tu presteaza si nu te mai stresa! Ca e de bine! Continua prestatul cel putin din 2 in doua zile pe o perioada cat mai lunga!
Iti tin pumnii!.
Si nu te speria cand semnele sunt bune!
Te pup, Lia
utocatalina spune:
Ariadna33...pentru mai multe informatii referitoare la Maca...iti dau site-ul www.innovatics.ro....sper sa nu se considere reclama
...dar eu chiar am vazut niste schimbari de ieri pina azi...culmea
...in ceea ce priveste lubrifierea vaginala si cresterea apetitului sexual
...daca are efect si in echilibrarea hormonala ar fi chiar de tot
...apropo iau si eu si sotul cite 3/zi...Pupuci!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
liadi spune:

Bravo Catalina
Sa fie Maca de vina?
totusi nu exagerati ca una este ca se poate si alta ce "iese". Da timp spermei sa se refaca ca sa ai sansele cele mai mari.
Sper ca nu te superi ca imi dau cu parerea!
Lia
Felicity spune:
Fetele ce m-am distrat ca in Romania e mai ieftina o monitorizare de ovulatie decat testele de ovulatie!!!!
Aici orice iti face un doctor, e scump ca naiba!!! De aia cred ca s-au inventat testele de ovulatie, pt cele din America ![]()
Asa fetele, mobilizati-va
!!! Ca-mi sunteti simpatice tare!!
Eu n-am mai avut greturi, le tot astept.....am innebunit ca le vreau zilnic, dar cred ca e inca prea devreme! Teoretic sunt la o saptamana de intarziere doar, unele nici nu stiu ca-s insarcinate inca!!!
weekend placut 
Irina71 spune:
Adriana du-te la "Show Entire Smile List" si gasesti acolo de toate, faci clic pe "usa" adica cuvantul subliniat din dreapta de tot.
De exemplu, balaurul il gasesti la "vrajitor", pe la sfarsit ca sunt ordonate alfabetic.
Pupici. 
Irina.
P.S. Aici (Constanta) ploua.
Macar de-ar ninge si la noi, m-as bucura grozav.
Irina71 spune:
Scuze e vorba de "Description", nu stiu ce-am avut cu "usa". Vremea asta cainoasa si zgomotul valurilor sparte cu furie de stanci m-au prostit de tot. ![]()
utocatalina spune:
Gata
...am revenit...sa fi fost vremea asta de vina....ceaiurile luate sau mucusul...cine mai stie....treaba este ca m-a prins prinzul " la munci"
...si ca sa o ascult si pe Liadi...o sa-l mai las nitel pe sotior sa-si revina...desi este deajuns sa zic de 2 ori "MACA MACA" si deja stie ce il asteapta!
...acum mai ramine sa vad maine ce surprize imi mai rezerva temperatura...pentru ca eu marti am programare la monitorizare ziua a11-a...dar luna asta temp. mele au luat-o razna rau
...in fine...vorbim...va pup pe toate fetele dulci...pe obrajori vorba Ariadeni33 si sa dea Domnul sa fie bine...Weekend frumos fetelor si nu uitati ...asta e vremea de facut copiii!!!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
liadi spune:
Catalina esti mortala

si zici ca te-a prins pranzul in actiune! Si ce-i se poate lua pranzul in multe feluri!
Pana marti o sa fiti ca doua lamai stoarse. Stafide!!
Dar cu bb la purtator??? Cine stie?
Spor la ...lucru.
Lia

.