endometru, ovulatie, temperaturi (7)
Raspunsuri - Pagina 14
liadi spune:
Am luat si eu capsule de Napraznic si Kamayani luna trecuta. Am mai luat catea si luna asta pt ca ca nu am gasit Napraznicul la timp. Si chiar am simtit ca lucreaza ovarele. Dar n-am lucrat noi. Acum sunt in ziua 10. Stie cineva daca are sens sa mai iau seminte de marar? Eu nu cred ca stau prea bine cu mucusul. Apare el mai intai vascos si apoi mai lichid dar pentru foarte putin timp. Si mai ales in zile la care nici nu ma gandesc ca ar putea sa aiba loc ovulatia. Oricum m-am programat la medic pt. monitorizare (ziua 14) Din pacate cam tarziu ca nu mai erau locuri dar poate ovulez mai tarziu sau macar stiu pe unde sunt. Daca nu ovulez pana atunci...la revedere ca pleaca sotiorul meu o saptamana
Si uite asa raman eu insarcinata...
Cu cine?
Lia
utocatalina spune:
Si eu sunt ...si eu sunt !
Hai sa-mi dau si eu cu parerea pina trec la masa....ciupercute la gratar
....yammi, yammi....Rusci eu am folosit pentru prima data Clear bleu luna asta....inainte sa-mi vina rusii sperind ca am ramas...mi-a venit sa-mi dau cu punmii in cap
ca am aruncat banii pe fereastra fara sens...in primul rind pentru ca in intervalul de 10 minute cit zic ei ca e valabil testul...nu aparuse nici o liniuta...nici macar una...abia hat...tirziu... a aparut silfida 1 liniuta...dar poate tu esti mai norocoasa decit mine
...si iti doresc sa fie de bine cea de a doua liniuta si sa se lase cu
....Tonnia ...Ale este experta in grafice
..poate te dumireste ea in legatura cu temp...eu oricum vreau sa ascult de sfatul ei...si o sa trec la 

...mai pe seara...ca merg la un party
...si sa va spun ceva misto...Banica jr
. este vecinul meu...nu areusit sa ias cu masina din zapada....aoleo...am uitat de ciperci...ma duc ca s-au ars!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
[quote]Originally posted by ariadna33
, asa mila mi s-a facut de tine, cum ai avut tu ghinion luna asta sa n-ai ovulatie, nu stiu, esti asa curajoasa, eu in locul tau ma tavaleam pe jos de suparare... Uite, un
de la mine pt. stoicism!
In sfarsit, si-a dat seama cineva ce suparata am fost!
utocatalina spune:
Antonia ia si
un de la mine...las ca luna asta o sa fie mai bine ...o sa vezi!
Apropo ...am reusit sa salvez ciupercile
...desi din mari si frumoase cum erau...am mai gasit niste mogaldete pe gratar
...le-am cautat cu lupa....
Si o
pentru fetele
: Ce o sa mai vada doctorita
marti la monitorizare daca eu am ovulat azi???
utocatalina spune:
Liadi multam fain petru cuvintele frumoase
...deja ma simt finuta...oricum cred ca Maca Maca scoate afara animalul
din mine.....AUUUUUU! Dar pe bune daca nu cred ca macar un efect si-a produs....desigur in combinatie cu cretisoara...ma refer la cresterea apetitului sexual in cazul amindurora!
Iar masina...a reusit sa o scoata....la 6 dimineata, dar Banica jr...NU! Sic! Pupici!![]()
liadi spune:
Antonnitadraga lasa supararea sa treaca. Nu este sigur cu ovulatia la tine luna asta dar o sa fie bine luna viitoare.

O sa vezi!
Catalinadoctorita o sa vada marti un corp galben de 2-3 zile! Cel putin daca este o doctorita ok asa cum cred ca ti-ai ales. Plus dimensiunea endometrului (desi nu este relevanta la 3 zile dupa ovulatie. A!! Era sa uit! Si o sa vada ca poti sa-i dai sotului tau momente de respiro mai lungi![]()

Lia
liadi spune:
Pai Catalina Banica jr. a luat Maca??? De aia nu a scos masina
din zapada!!!
Gata m-am hotarat! Iau si eu Maca-maca!! Si ii dau si lui dar numai cand se intoarce din Cuba![]()
ca poate ramana acolo!!
Lia